/
  • کنترل دستگاه های ورودی و خروجی

  • صفحه‌ها (2):
  • ارسال پاسخ   امتیاز موضوع:
    • 1 رأی - میانگین امیتازات: 5
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5

    حالت موضوعی | حالت خطی کنترل دستگاه های ورودی و خروجی
    نویسنده پیام
    php آفلاین
    hossein
    ****

    ارسال‌ها: 612
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ دي ۴
    اعتبار: 13
    تشکرها : 467
    ( 798 تشکر در 277 ارسال )
    ارسال: #1
    کنترل دستگاه های ورودی و خروجی
    میشه با php دستگاهای ومرودی و خروجی رو کنترل کرد .مثلا اسمنر رو مجبور کرئاسکن بگیر0Huh

    می خوام توسط اسکنر یک اسکن بگیرم و اون رو ذخیره کنم .
    __________________________________________________________________________
    ۱۳۸۹ ارديبهشت ۸ ۰۳:۰۳ عصر
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    admin آفلاین
    وحید سهرابلو
    **********

    ارسال‌ها: 5,697
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ آذر ۲۴
    اعتبار: 100
    تشکرها : 1362
    ( 6197 تشکر در 3438 ارسال )
    ارسال: #2
    RE: کنترل دستگاه های ورودی و خروجی
    باید با سوکت پروگرمینگ باشه
    ۱۳۸۹ ارديبهشت ۸ ۰۴:۱۲ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    parsig آفلاین
    عضو مهم
    ****

    ارسال‌ها: 279
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ دي ۳۰
    اعتبار: 5
    تشکرها : 146
    ( 259 تشکر در 144 ارسال )
    ارسال: #3
    RE: کنترل دستگاه های ورودی و خروجی
    ای خشن ... همش تو فکر مجبور کردنی ! Big Grin
    __________________________________________________________________________
    [تصویر:  logo-small.jpg]
    (آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۳۸۹ ارديبهشت ۸ ۰۸:۰۶ عصر، توسط parsig.)
    ۱۳۸۹ ارديبهشت ۸ ۰۶:۵۷ عصر
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    php آفلاین
    hossein
    ****

    ارسال‌ها: 612
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ دي ۴
    اعتبار: 13
    تشکرها : 467
    ( 798 تشکر در 277 ارسال )
    ارسال: #4
    RE: کنترل دستگاه های ورودی و خروجی
    می خوام اینکار توسط اسکنر کلاینت بشه !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    اینکار شدنیه .

    اگه میشه چند تا لینک اموزشیم بزار فقط خوب اموزش بده ها .
    __________________________________________________________________________
    ۱۳۸۹ ارديبهشت ۱۰ ۱۰:۵۸ عصر
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    hidensoft آفلاین
    عضو ارشد
    *****

    ارسال‌ها: 1,384
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۸ شهريور ۳
    اعتبار: 46
    تشکرها : 729
    ( 1394 تشکر در 782 ارسال )
    ارسال: #5
    RE: کنترل دستگاه های ورودی و خروجی
    از اپلت جاوا می تونی استفاده کنی. شدنی هست. حسین جان شما با یه سری مسائلی سرو کار داری که در نوع خودش کم یاب هست Big Grin
    ۱۳۸۹ ارديبهشت ۱۱ ۰۹:۵۶ صبح
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    php آفلاین
    hossein
    ****

    ارسال‌ها: 612
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ دي ۴
    اعتبار: 13
    تشکرها : 467
    ( 798 تشکر در 277 ارسال )
    ارسال: #6
    RE: کنترل دستگاه های ورودی و خروجی
    خدایی ها !!!!!!!!!!!!!
    اخه می خوان اسکن بگیرن از اون ور هم سرعت عمل می خوان نمی خوان اسکن بگیرن و بعد عکس رو داخل برنامه وارد کنن اینجوری می گن وقتمون خیلی گرفته میشه البته کارشون خخیلی زیاده من خودم کارشون رو دیدم در عرض چند دقیقه کار چند نفر رو راه می ندازن اما اگر قرار باشه عکس رو اسکن بگیرن سرعت کارشون خیلی میاد پایین .
    __________________________________________________________________________
    (آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۳۸۹ ارديبهشت ۱۱ ۰۳:۰۱ عصر، توسط php.)
    ۱۳۸۹ ارديبهشت ۱۱ ۱۱:۴۰ صبح
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    scorpion آفلاین
    رضا حقیقی
    ***

    ارسال‌ها: 245
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ بهمن ۲۷
    اعتبار: 3
    تشکرها : 94
    ( 276 تشکر در 144 ارسال )
    ارسال: #7
    RE: کنترل دستگاه های ورودی و خروجی
    این برنامه رو با php نوشتن مثل خوردن سوپ با چنگال هست!
    بهتره از جاوا و خدایی نکرده .net استفاده کنی.
    __________________________________________________________________________
    رضا حقیقی / Reza Haghighi
    ۱۳۸۹ ارديبهشت ۱۱ ۱۱:۱۱ عصر
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    zoghal آفلاین
    صالح سوزنچی
    *****

    ارسال‌ها: 1,766
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ دي ۲۵
    اعتبار: 23
    تشکرها : 1500
    ( 1729 تشکر در 992 ارسال )
    ارسال: #8
    RE: کنترل دستگاه های ورودی و خروجی
    من هم دنبال این موضوع بودم. بهترین چیزی که با همه اسکنر ها کار کنه همون applat java هست. اما یک سری از اسکنر ها تحت شبکه هستند. اونها رو میشه با سوکت پروگرمینگ وصل شد و جواب گرفت
    ۱۳۸۹ ارديبهشت ۱۳ ۰۱:۴۷ عصر
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    ARA آفلاین
    Allahyar Allahparast
    **

    ارسال‌ها: 48
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۸ مهر ۶
    اعتبار: 0
    تشکرها : 30
    ( 71 تشکر در 20 ارسال )
    ارسال: #9
    RE: کنترل دستگاه های ورودی و خروجی
    با چه سیستم عاملی ؟
    با exec فکر کنم بشه مثلا یه فایل کمکی بسازی برای اسکن بعد اون فایل اسکن رو انجام بده و خروجی عکس رو بهت بده من عملی نکردم فقط در حد تئوری هست این کار
    __________________________________________________________________________
    آموزش PHP (مقدمه) | سایت مپ و عنکبوت گوگل
    (آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۳۸۹ ارديبهشت ۱۳ ۰۶:۰۶ عصر، توسط ARA.)
    ۱۳۸۹ ارديبهشت ۱۳ ۰۵:۵۵ عصر
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    parsig آفلاین
    عضو مهم
    ****

    ارسال‌ها: 279
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ دي ۳۰
    اعتبار: 5
    تشکرها : 146
    ( 259 تشکر در 144 ارسال )
    ارسال: #10
    RE: کنترل دستگاه های ورودی و خروجی
    جاوا روی همه سیستم عامل ها اجرا می شه فکر کنم .
    فقط باید واسط کاربریش نصب بشه .
    __________________________________________________________________________
    [تصویر:  logo-small.jpg]
    ۱۳۸۹ ارديبهشت ۱۳ ۰۶:۰۷ عصر
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    « قدیمی تر | تازه‌ تر »

  • صفحه‌ها (2):
  • ارسال پاسخ
    پرش به انجمن:


    کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
    IranPHP.org | تماس با ما | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | بایگانی | پیوند سایتی RSS