• 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
کمک در گرفتن مقدار متغیر از کاربر
#1
Question 
سلام.
من میخوام ی حلقه بنویسم ک در ازای هر مقدارِ متغیر (از نوع int و char) چیزی رو نمایش بده.
میشه توی خط های اولش(یعنی معرفی متغیر و گرفتن مقدارش از کاربر)کمکم کنید؟

کد سی شارپش اینطوریه :

int MOTEGHAYER;
char MOTEGHAYER;

Console.WriteLine("yeki az in zaban hara vared konid : \n 1.fingilish \n 20.farsi");

for(i>0 ; ++i)
{
i=1
Console.WriteLine();
()MOTEGHAYER = Console.ReadLine;
if MOTEGHAYER = '1'
print = 'zabane finglish entekhab shod \n baraye entekhabe zabane english, adade 2 ra vared konid.'
else if MOTEGHAYER = '2'
print = 'zabane english entekhab shod \n baraye entekhabe zabane finglish, adade 1 ra vared konid.'
else if .
.
.
.
.
else
print = "nothing found | چیزی یافت نشد"
}
حلقه ی for ک یکیه توی زبان ها!
یکم تغییر لازم داره.
ولی توی معرفی ماغیر و گرفتن مقدارش از کاربر، مشکل دارم
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#2
با سلام،
الان نفهمیدم، شما می‌خواین معادل پی‌اچ‌پی این کد رو بنویسیم براتون ؟
اگه آره، بهتره شما خودتون شروع کنین به نوشتن بعد مشکل داشتیم ارور رو بگین تا ما کمک کنیم.
نوشتن کد کامل برخلاف قوانین انجمن هست.

اگر هم که نه، من درست متوجه نشدم بیشتر توضیح بدین لطفن.
غایب
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#3
(۱۳۹۴ اردیبهشت ۱۲, ۰۴:۳۱ ب.ظ)Alaa نوشته: با سلام،
الان نفهمیدم، شما می‌خواین معادل پی‌اچ‌پی این کد رو بنویسیم براتون ؟
اگه آره، بهتره شما خودتون شروع کنین به نوشتن بعد مشکل داشتیم ارور رو بگین تا ما کمک کنیم.
نوشتن کد کامل برخلاف قوانین انجمن هست.

اگر هم که نه، من درست متوجه نشدم بیشتر توضیح بدین لطفن.

بلی میخوام معادل php یا html این کد رو بنویسم + من شروع کردم! و الآن به مشکل خوردم!
قرار نیست کسی کلش رو بنویسه!
اصلِ کار همون حلقه ی for هست ک خود مزحمتش رو کشیدم...
حتی میتونم به متغیر مقدار بدم!
فقط میخوام بگید چ تکه کدی بالاش بندازم ک مقدار رو از کاربر بگیره(توی حلقه)
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#4
خب خیلی هم خوب که شروع کردین،
حالا یه سوال دارم من، دقیقا می‌خواین چی پیاده سازی کنین ؟
توی سی‌شارپ ما اگه ده‌تا مقدار بخوایم از کاربر بگیریم یه حلقه ۱۰ تایی درست میکنیم، ولی توی پی‌اچ‌پی مقادیر رو از فرم‌ها میگیریم، نیازی به حلقه نیست.
شما بگین برای چی می‌خواین تا بهتر هم بشه راهنمایی کرد.
غایب
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#5
(۱۳۹۴ اردیبهشت ۱۲, ۰۷:۴۲ ب.ظ)Alaa نوشته: خب خیلی هم خوب که شروع کردین،
حالا یه سوال دارم من، دقیقا می‌خواین چی پیاده سازی کنین ؟
توی سی‌شارپ ما اگه ده‌تا مقدار بخوایم از کاربر بگیریم یه حلقه ۱۰ تایی درست میکنیم، ولی توی پی‌اچ‌پی مقادیر رو از فرم‌ها میگیریم، نیازی به حلقه نیست.
شما بگین برای چی می‌خواین تا بهتر هم بشه راهنمایی کرد.

شما فکر کنید همون دستور سی شارپ یا سی پلاس پلاس!
ی چیزی مثه help میخوام درست کنم. اگه طرف اسم هر بخش (مثلا gallery - menu - camera - ...) رو وارد کرد، ی جواب برای راهنماییش بهش بده!
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#6
خب توی این مورد مثلا می‌توی از switch case استفاده کنی که در ازای مقدار وارده کاری که می‌خوای رو انجام بده.

کد پی‌اچ‌پی:
<?php
$UserChoice 
$_POST['UserChoice'];

switch (
$UserChoice) {
    case 
"camera":
        echo 
"You selected camera!";
        break;
    case 
"menu":
        echo 
"You selected menu!";
        break;
    case 
"gallery":
        echo 
"You selected gallery!";
        break;
    default:
        echo 
"You didn't select anything!";
}
?>
غایب
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#7
(۱۳۹۴ اردیبهشت ۱۳, ۰۱:۰۰ ق.ظ)Alaa نوشته: خب توی این مورد مثلا می‌توی از switch case استفاده کنی که در ازای مقدار وارده کاری که می‌خوای رو انجام بده.

کد پی‌اچ‌پی:
<?php
$UserChoice 
$_POST['UserChoice'];

switch (
$UserChoice) {
    case 
"camera":
        echo 
"You selected camera!";
        break;
    case 
"menu":
        echo 
"You selected menu!";
        break;
    case 
"gallery":
        echo 
"You selected gallery!";
        break;
    default:
        echo 
"You didn't select anything!";
}
?>

بلی! دقیقا همینه! با switch هم میشه...
فقط الآن کاربر چجوری مقدار رو میده؟
یعنی مقدار UserChoice رو کجا و چجوری وارد میکنه؟؟

الآن من دقیقا این کد رو ذخیره کردم :
<html>
<head>
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=UTF-8">
</head>
<body>
<?php
$UserChoice = $_POST['UserChoice'];

switch ($UserChoice) {
case "camera":
echo "You selected camera!";
break;
case "menu":
echo "You selected menu!";
break;
case "gallery":
echo "You selected gallery!";
break;
default:
echo "You didn't select anything!";
}
?>
</body>
</html>
و این ارور رو میده :

Notice: Undefined index: UserChoice in C:\xampp\htdocs\cmd\barnamenevis.php on line 4
You didn't select anything!
یعنی دقیقا همون چیزی ک گفتم!
+
اون بالا هم گفتم ک با این مشکل دارم که چطوری مقدار مثلا همین UserChoice رو کاربر تعیین کنه!
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#8
با استفاده از فرم‌ها در html باید یک فیلد تعریف کنین. برای مثال:
کد پی‌اچ‌پی:
<form type="text" method="post">
<
input name="UserChoice">
<
input type="submit">
</
form
غایب
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#9
با این کد هم اول داره اخطار رو میده! بعد از وارد کردن ورودی درست میشه
+
من نمیخوام کاربر توی کادرِ خاصی وارد کنه + دکمه submit با اینتر کار کنه!

این تکه کد رو توی ی فایل با پسوند .html ذخیره بکنید:
این کد در ازای ورود کلمات "camera" و "دوربین" و کلماتی بجز این دو، به شما جوابی میده.
<html><head><meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=UTF-8"></head>
<body>
<textarea onkeydown="cmd.check();" onkeypress="cmd.check();" onkeyup="cmd.check();" id="code_THIS">تست</textarea>
<style>#code_THIS{background:#FFF;border:0px #333 solid;color:#000;font-size:20px;font-family:"Yekan", Courier, monospace;direction:ltr;text-align:left;padding:2px;min-height:100%;width:100%;border-radius:3px;-moz-border-radius:3px;-o-border-radius:3px;-ms-border-radius:3px;-webkit-border-radius:3px;-khtm-border-radius:3px;}</style>
<div style="position:absolute;top:-200%;"></div>
<script>cmd={question:['camera','دوربین'],answer:['You selected camera','شما دوربین را انتخاب کردید'],doScript:['',''],TypeChar:'> ',error:'nothing found | چیزی یافت نشد',id:document.getElementById('code_THIS'),numCharMoisrex:-1,startAll:function(){this.id.focus();this.id.value=this.TypeChar;},check:function(){if(new RegExp(this.value,'g').test(this.id.value)==false)this.startAll();Q=this.id.value.substring(this.id.value.lastIndexOf(this.TypeChar)+this.TypeChar.length,this.id.value.length);d=0;if(new RegExp(this.TypeChar,'').test(this.id.value.substring(this.id.value.lastIndexOf('\n\n')|| 0,this.id.value.length))==true){for(i=0;i<this.question.length;i++){if(new RegExp(unescape(this.question[i])+'\n','i').test(Q)==true){this.id.value+=unescape(this.answer[i]);var doscript=unescape(this.doScript[i]);eval(doscript);this.id.value+='\n\n'+this.TypeChar;d=1;}}if(new RegExp('help\n','').test(Q)==true && d==0){for(i=0;i<this.question.length;i++)this.id.value+=unescape(this.question[i])+'\n';this.id.value+='\nThis Designed By Sir\n\n'+this.TypeChar;}else if(new RegExp('\n','').test(Q)==true && d==0){this.id.value+=this.error+'\n\n'+this.TypeChar;}}else this.id.value+='\n\n'+this.TypeChar;},about:'Designed By Sir'};cmd.startAll();</script>
</body>
</html>
من میخوام همین به زبان php یا html باشه ک بتونم به هر جواب با استفاده از </font><font> ی استایل خاص بدم.
+
علامت چشمک زنِ "|" رو به "_" تغییر بدم

امکانش هست زحمتش رو بکشید؟؟
با همینایی ک تاحالا اوکی شده! فقط باکس و دکمه submit و ارورش حذف بشن
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#10
سلام مجدد،
در php ورودی‌ها از کاربر از طریق فیلد فرم‌ها دریافت میشن + اگه شما می‌خواین با PHP برنامه‌نویسی کنین بهتره حداقل پایه‌های برنامه نویسی این زبان رو مطالعه کنین
+ کدتونم کار نمیکنه
+ من دیگه علاقه‌ام رو به این تاپیک از دست دادم، شما فقط دنبال کد آماده‌این که کارتون راه بیافته نه یادگیری، که اتفاقا اون هم تو اینترنت ریخته + انشالله بقیه بچه‌های انجمن راهنماییتون کنن + موفق باشین
غایب
  پاسخ
تشکر شده توسط : sara147


پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان