• 1 رای - 4 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
کمک در نوشتن کلاس از نوع (فکر میکنم میگن) انتضاعی
#1
سلام بر اساتید اهل فن

راستش دنبال یک روش کلاس نویسی در پی اچ پی هستم که به این صورت استفاده میشه
کد پی‌اچ‌پی:
$db->select(args)->delete(arg
لطفا نوع این گونه کلاس ها و روش پیاده سازیشون رو درصورت امکان توضیح بدید
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#2
من امروز سئوالتون رو دیدم Big Grin
این چیزی که شما فرمودید انتزاعی نیست
یه جور استفاده تو در تو. در واقه متد اول از کلاس اول نمونه ای ا زکلاس دوم رو بر می گردونه.
چون سریع نوشتم نام گذاری هام درست نیست. ببخشید
در مورد کلاس های انتزاعی امروز در یک تاپیک دیگه توضیح میدم
کد پی‌اچ‌پی:
<?php
class A
{
    public function 
AA()
    {
        return new 
B();
    }
}

class 
B
{
    public function 
BB()
    {
        echo 
"Hello";
    }
}
$A = new A();
$A->AA()->BB();
?>
Smile
علم تاج افتخار دنیا و یادگار پس از مرگ است
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#3
مرسی عزیز منتها چیزی که مد نظر من هست به این صورت هست
کد پی‌اچ‌پی:
$opject = new object;
$object->mysqlclass->method() 

در واقع اینجوری مد نظر میرسه که تمامی کلاس های که که توسط ابجکت فراخوانی میشند یک پروپرتیس هستند. و تمامی کلاس ها به نحوی باهم در ارتباط هستند.
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#4
با ستر و گتر علی می شه؟
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#5
از ست و گت ؟
نمی دونم . الان این به ذهنم می رسه
کد پی‌اچ‌پی:
<?php
class FirstClass
{
    public 
$ClassBObject;
    public function 
__construct()
    {
        
$this->ClassBObject = new SecondClass();  
    }
}

class 
SecondClass
{
    public function 
SmapleMethod()
    {
        echo 
"Hello";
    }
}

$FirstClassObject = new FirstClass();
$FirstClassObject->ClassBObject->SmapleMethod();
?>
در صورت لزوم بفرمایید توضیح بدم Smile
علم تاج افتخار دنیا و یادگار پس از مرگ است
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#6
مخلصی جان تازه داری به اون چیزی که مد نظرم هست میرسی Angel

دقیقا همین چیزی که نوشتی رو به صورت کاملا پویا ، میخوام با get و set سریع پروپرتی ایجاد کنیم. به اون پرپرتی یک کلاس معرفی کنم .و .....
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#7
مشکل اون مثال اینه که داره کار رو یه جورایی استاتیک انجام مده و فقط برای یک نوع کلاس کاربرد داره
یعنی اگه شما بخواین کاری کنید ( به همین روش ) که اسم کلاس انتخاب بشه از قواعد کار خارج شدین
مگه با ستر و گتر کاری رو بکنید که من فک کردم ( سیستم نداشتم تست کنم ) دیدم باز نمی شه
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#8
دقیقا با همین ستر و گتر میخوام انجام بدم دیگه
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#9
یه هدیه برای صالح عزیز
البته یه خورده همینجوری نوشتمش
ببین به مزاقت میاد؟ Big Grin


فایل‌های پیوست
.zip   iranphp.zip (اندازه 1.16 KB / تعداد دانلود: 43)
  پاسخ
تشکر شده توسط : Alimokhlesi Maya zoghal
#10
دقیقا همین رو می خواستم. آیا این روش تعید میشه؟
معذرت من الان تهرانم. نمی تونم زیاد سر این موضوع بحث کنم
  پاسخ
تشکر شده توسط :


پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان