• 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
کمک در مورد کار با فایل
#1
Question 
سلام دوستان.
من میخواستم ببینم چجوری میشه محتویات کامل داخل یک فایل متنی را داخل php باز کنیم و آن را داخل یک متغیر بریزیم و بعد تعداد یک کاراکتر را در آن متن پیدا کنیم مثلا کاراکتر }،دقت کنید که این متن میتونه خودش کد php یا html باشه.
ممنون میشم اگه کمکم کنید.
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#2
فايلتون از كجا مياد؟ مثلا ممكنه بخوايد يه url رو پردازش كنيد؟ يا فايلها از قبل وجود دارن؟ نوعشون مشخصه؟
  پاسخ
تشکر شده توسط : shahin_mahvareh
#3
ممنون از جوابتون دوست عزیز.فایل روی کامپیوتر ذخیره شده شما مثلا فرض کن یک فایل داریم توی شاخه اصلی درایو c به اسم text.txt و نوع فایل متنی هست.
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#4
file_get_contents برای دریافت محتوای یک فایل و اینکه داخل یک متغیر بریزی کافیه بعنوان مقدار یک متغیر تعریفش کنی مثل $x = 'ali';
متاسفانه پاسخ سوال دومتون رو نمیدونم Undecided
غایب
  پاسخ
تشکر شده توسط : shahin_mahvareh
#5
خیلی ممنون از لطفتون تست میکنم نتیجه رو اعلام میکنم.
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#6
براي پيدا كردن تعداد كاراكتر هم ميتونيد از substr_count استفاده كنيد
  پاسخ
تشکر شده توسط : zoghal cyletech shahin_mahvareh
#7
با تشکر از پروانه جان ولی من پیشنهاد می کنم از تابع mb_substr_count استفاده کنید که کاراکتر های فارسی رو هم پشتیبانی می کنه Smile
غایب
  پاسخ
تشکر شده توسط : parvane shahin_mahvareh
#8
ایول درست شد دست همتووون درد نکنه.مشکلم حل شد.یه سوالم داشتم شما اینارو از کجا یاد میگیرین.یه سری چیزا که مشخصه ته اکثر کتاب ها و جزوه ها هست.ولی یه سری توابع تو هیچ جا پیدا نمیشه و وقتی من تو انجمن مطرح میکنم خیلی راحت بهم جواب میدم.خیلی دوست دارم ببینم منبعتون کجاست البته اگه جسارت نیست.جایی میشه یه لیست کامل از تمام توابع php با توضیحاتش پیدا کرد؟ترجیحا به زبان پارسی.
بازم از همتون تشکر میکنمSmile
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#9
من نفهمیدم آخر سر ، شاهین هستی یا شهین؟ Cool البته ببخشید ها. شاید بهتره صدات کنم دوست من . راستش استادانی که تو همین انجمن هستن که بواسطه تمرین و پرسش و خواندن مقالات و مخصوصاً جستجو بیشتر توابع رو حفظ کردن (البته درکش هم 100% می کنن) ولی خب مسلماً نمیشه خیلی چیز ها رو به خاطر سپرد یا اصلاً نمیشه حفظشون کرد پس فقط می دونن که همچین چیزی وجود داره. بعد برای اینکه بهش دسترسی پیدا کنن یا صفحات رو ذخیره می کنن (منبع برای خودشون درست می کنن) یا بواسطه خوب بودن انگلیسیشون بهتر از خیلی ها جستجو می کنن. اگر دقت کرده باشی ، اول گفتم پاسخ سوال دومت رو نمیدونم اما وقتی پروانه خانم نام تابع رو گفتن به یادم اومد که تو این تابع نیازه که کاراکتر های فارسی هم پششتیبانی بشه پس باید حتماً قبلش یک mb_ هم اضافه بشه. همش همینه.
غایب
  پاسخ
تشکر شده توسط : admin
#10
علیرضا جان خیلی زود پیشرفت جزء بهترین ها میشی
فقط تلاشت رو بیشتر بکنی حله
  پاسخ
تشکر شده توسط :


پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان