/
  • کمک در مورد نوعی ذخیره سازی

  • ارسال پاسخ   امتیاز موضوع:
    • 0 رأی - میانگین امیتازات: 0
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5

    حالت موضوعی | حالت خطی کمک در مورد نوعی ذخیره سازی
    نویسنده پیام
    meisamphp آفلاین
    عضو جدید
    **

    ارسال‌ها: 21
    تاریخ عضویت: ۱۳۹۱ آذر ۱۱
    اعتبار: 0
    تشکرها : 7
    ( 1 تشکر در 1 ارسال )
    ارسال: #1
    Question کمک در مورد نوعی ذخیره سازی
    سلام ..

    من یه پایگاه داده دارم که چندتا table داره ،، یکی از table ها به اسم insert دارای 5 فیلد هستش ..

    کد:
    Inser ( sn , id , re , na , nd )

    فیلد re مقداری که توش وارد میشه برای هر رکورد متفاوت هستش و بصورت زیر هست :

    کد:
    1       x        y        z         w        r
    2       x        y        z         w        r
    3       x        y        z         w        r
    4       x        y        z         w        r
    5       x        y        z         w        r
    6       x        y        z         w        r
    7       x        y        z         w        r
    8       x        y        z         w        r
    9       x        y        z         w        r
    این مقدارها باید توی یه خونه جدول ما بشینه و برای هر رکوردی مقادیرش متغییر هستش ممکنه سطراش بیشتر بشه ممکنه ستونهاش بیشتر بشه ... ،، از همه مهمتر اینکه وقتی میخوایم از database خروجی بگیریم این مقدار همین جوری مرتب نمایش داده بشه ..[/align]



    ممنون میشم کمکم کنید .. مرسی


    یاعلی ..
    (آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۳۹۱ آذر ۱۱ ۰۷:۴۵ عصر، توسط meisamphp.)
    ۱۳۹۱ آذر ۱۱ ۰۷:۴۲ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    webnevesht آفلاین
    محمدرضا سلطانی
    ***

    ارسال‌ها: 972
    تاریخ عضویت: ۱۳۹۰ آذر ۲۵
    اعتبار: 22
    تشکرها : 384
    ( 702 تشکر در 427 ارسال )
    ارسال: #2
    RE: کمک در مورد نوعی ذخیره سازی
    اینجوری که من فهمیدم میخوای این خروجی ماتریس شکل رو در یک فیلد ذخیره کنی درسته؟ یادمه اون موقع ها که با C++ توی دانشگاه پروژه می نوشتیم برای ساختن یک ماتریس و آرایه مقادیر اون رو پشت سر هم ذخیره میکردیم و بعد خروجی مون رو میگرفتیم .
    میتونی اینکارو کنی که دو تا فیلد داشته باشی که توی یکی مقدار ستون ها و توی یکی مقدار ردیف ها رو داشته باشی.
    توی ستون re هم مقادیرت رو به صورت پشت سر هم ذخیره میکنی مثلا در قالب یک رشته.
    مثلا اینجوری:
    کد:
    1,x,y,z,w,r,2,x,y,z,w,3
    بعد با توابع مربوط به رشته ها در php و همینطور مقدار فیلد ستون ها و مقدار فیلد ردیف ها میتونی خروجی مورد نظرتو بگیری از برنامه
    __________________________________________________________________________
    بنده طعم ايمان را نمي چشد، تا اينكه دريابد آنچه اتفاق نيفتاده است نمي شد كه اتفاق بيفتد؛و آنچه شده و اتفاق افتاده است,نمي شد كه نشود و اتفاق نيفتد....حضرت علي(ع)
    (آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۳۹۱ آذر ۱۱ ۰۷:۵۲ عصر، توسط webnevesht.)
    ۱۳۹۱ آذر ۱۱ ۰۷:۵۲ عصر
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    meisamphp آفلاین
    عضو جدید
    **

    ارسال‌ها: 21
    تاریخ عضویت: ۱۳۹۱ آذر ۱۱
    اعتبار: 0
    تشکرها : 7
    ( 1 تشکر در 1 ارسال )
    ارسال: #3
    RE: کمک در مورد نوعی ذخیره سازی
    سلام ،،

    مرسی دوست عزیز که کمکم میکنید ..

    مشکل اینجاست که تحت وب یه قسمت داریم که کاربر اطلاعات ماتریسی شکل فیلد re رو به همون شکل از یه جایی دیگه به صورت کلی کپی میکنه توی فیلد ما ..



    یاعلی ..
    ۱۳۹۱ آذر ۱۲ ۰۱:۱۹ صبح
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    webnevesht آفلاین
    محمدرضا سلطانی
    ***

    ارسال‌ها: 972
    تاریخ عضویت: ۱۳۹۰ آذر ۲۵
    اعتبار: 22
    تشکرها : 384
    ( 702 تشکر در 427 ارسال )
    ارسال: #4
    RE: کمک در مورد نوعی ذخیره سازی
    فیلدت متنیه؟نمیشه همون آرایه ماتریسی رو موقع ذخیره سازی با توابع رشته ای php به شکلی که گفتم ذخیره کنی؟یکم سخته اما میشه به نظرم. نمیدونم .Undecidedدوستان حرفه ای اعلام نظر بفرمایندBig Grin
    __________________________________________________________________________
    بنده طعم ايمان را نمي چشد، تا اينكه دريابد آنچه اتفاق نيفتاده است نمي شد كه اتفاق بيفتد؛و آنچه شده و اتفاق افتاده است,نمي شد كه نشود و اتفاق نيفتد....حضرت علي(ع)
    ۱۳۹۱ آذر ۱۲ ۰۱:۵۱ عصر
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    meisamphp آفلاین
    عضو جدید
    **

    ارسال‌ها: 21
    تاریخ عضویت: ۱۳۹۱ آذر ۱۱
    اعتبار: 0
    تشکرها : 7
    ( 1 تشکر در 1 ارسال )
    ارسال: #5
    RE: کمک در مورد نوعی ذخیره سازی
    سلام ،،

    متأسفانه فیلد متنی هستش ،، برای راحتی کاربر مجبورم اینجوری طراحی کنم ..

    بدبختی اون ماتریسی هم که مثال زدم هیچ نظمی نداره ،، ممکنه هر کدوم از مقادیر که من مثلاً زدم x ممکنه یه حرف باشه یا عدد باشه یا چندتا کلمه باشه ..


    یاعلی ..
    ۱۳۹۱ آذر ۱۲ ۰۲:۴۳ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    webnevesht آفلاین
    محمدرضا سلطانی
    ***

    ارسال‌ها: 972
    تاریخ عضویت: ۱۳۹۰ آذر ۲۵
    اعتبار: 22
    تشکرها : 384
    ( 702 تشکر در 427 ارسال )
    ارسال: #6
    RE: کمک در مورد نوعی ذخیره سازی
    خب اگه متنی باشه میشه دیگه. موقعی که مقدار فیلد رو میگیری فاصله هایی اضافه ی بین هر مقدار رو حذف کن و جای چند تا فاصله ی که داره یه ویرگول بذار.
    اگه خط بعد رفت هم میتونی به جای ویرگول یه کاراکتر دیگه رو بذاری که بفهمه برنامه که رفته خط بعد. اینجوری میتونی موقع بیرون کشیدن اطلاعات از دیتابیس و نمایش اونها مجددا اون شکل ماتریسی رو براش ایجاد کنیBlush


    روی یک ماتریس 2*2 امتحان کن ببین چطوری میشه
    __________________________________________________________________________
    بنده طعم ايمان را نمي چشد، تا اينكه دريابد آنچه اتفاق نيفتاده است نمي شد كه اتفاق بيفتد؛و آنچه شده و اتفاق افتاده است,نمي شد كه نشود و اتفاق نيفتد....حضرت علي(ع)
    ۱۳۹۱ آذر ۱۲ ۰۵:۰۹ عصر
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    « قدیمی تر | تازه‌ تر »

    ارسال پاسخ
    پرش به انجمن:


    کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
    IranPHP.org | تماس با ما | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | بایگانی | پیوند سایتی RSS