• 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
کمک درباره ساخت صفحه ایجاد دوره های اموزشی توسط مدیر
#1
سلام
اساتید من میخوام یه صفحه ای با عنوان ایجاد دوره های اموزشی درست کنم
قضیه از این قراره که من یه سیتم دارم درست میکنم که مدیر بخش میتونه توی اون یه دوره اموزشی راه بندازه مثلا یه دوره یک ماهه اموزش برنامه نویسی امکاناتی که میخوام اینه
1. مدیر خودش مشخص کنه که دوره چند ماه هستش یعنی زمان دوره
2.بعد از اتمام زمان دوره خود به خود دوره ایجاد شده از دیتابیس حذف بشه

میشه یه راهنمایی اساسی توی ساخت این قسمت بکنید و روش ساخت رو برام بگید تا ذهنم برا ساختش کمی بازتر شه
از اساتید خواهش میکنم فقط کمی ساده تر و روان توضیح بدن ممنون

TongueHuhBlush
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#2
1- یه جدول در نظر میگیرین با این فیلدها _حداقل این فیلدها _

کد:
id // id دوره
title // عنوان دوره
start_date// تاریخ شروع دوره
duration // مدت زمان دوره که مثلا چند ماهه
یا
end_date // زمان پایان دوره
description /// سایر توضیحات
status /// فیلد وضعیت .مثلا اگر 1باشه یعنی دوره فعاله. اگر 0 باشه یعنی دوره غیر فعاله و هنوز شروع نشده یا تموم شده

این فیلد status که گفتم برای اینه که نیازی به حذف فیزیکی نباشه. یعنی سیستم موقع نمایش دوره ها چک میکنه که دوره هایی رو نشون بده که تاریخشون نگذشته باشه. و اگر دوره ای تاریخش گذشته باشه فیلد status اون رو به 0 تغییر بده که اون دوره غیرفعال بشه. عملا اینجوری دسترسی داره به لیست دوره هات -چون بعدا به اطلاعاتشون نیاز پیدا میکنی-
بنده طعم ايمان را نمي چشد، تا اينكه دريابد آنچه اتفاق نيفتاده است نمي شد كه اتفاق بيفتد؛و آنچه شده و اتفاق افتاده است,نمي شد كه نشود و اتفاق نيفتد....حضرت علي(ع)
  پاسخ
تشکر شده توسط : farshadmahfa
#3
(۱۳۹۳ شهریور ۱۱, ۰۹:۵۶ ق.ظ)webnevesht نوشته: 1- یه جدول در نظر میگیرین با این فیلدها _حداقل این فیلدها _

کد:
id // id دوره
title // عنوان دوره
start_date// تاریخ شروع دوره
duration // مدت زمان دوره که مثلا چند ماهه
یا
end_date // زمان پایان دوره
description /// سایر توضیحات
status /// فیلد وضعیت .مثلا اگر 1باشه یعنی دوره فعاله. اگر 0 باشه یعنی دوره غیر فعاله و هنوز شروع نشده یا تموم شده

این فیلد status که گفتم برای اینه که نیازی به حذف فیزیکی نباشه. یعنی سیستم موقع نمایش دوره ها چک میکنه که دوره هایی رو نشون بده که تاریخشون نگذشته باشه. و اگر دوره ای تاریخش گذشته باشه فیلد status اون رو به 0 تغییر بده که اون دوره غیرفعال بشه. عملا اینجوری دسترسی داره به لیست دوره هات -چون بعدا به اطلاعاتشون نیاز پیدا میکنی-
داداش سلام و ممنون از جوابت یه قسمتشو کلا متوجه شدم
قسمت دیگش این که مثلا مدیر تاریخ شروع دوررو زده93/06/12 خب و مدت دوررو هم 2 ماه مشخص کرده حالا چطوری بررسی کنیم که دوره زمانش تموم شده تا status اون رو غیر فعال کنیم؟
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#4
میتونی هم اصلا استاتوس رو غیرفعال نکنی و رکوردهایی رو نشون بدی که تاریخ شون نگذشته باشه.
  پاسخ
تشکر شده توسط : farshadmahfa
#5
(۱۳۹۳ شهریور ۱۱, ۱۲:۰۲ ب.ظ)AlirezaHS نوشته: میتونی هم اصلا استاتوس رو غیرفعال نکنی و رکوردهایی رو نشون بدی که تاریخ شون نگذشته باشه.

مشکلم اینه که چطور تاریخ گذشته هارو نشون ندم
  پاسخ
تشکر شده توسط :


پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان