/
  • کمک خیلی خیلی فوری درباره PHP

  • ارسال پاسخ   امتیاز موضوع:
    • 1 رأی - میانگین امیتازات: 4
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5

    حالت موضوعی | حالت خطی کمک خیلی خیلی فوری درباره PHP
    نویسنده پیام
    aligilani1986 آفلاین
    Hyp3r
    ***

    ارسال‌ها: 121
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ دي ۱
    اعتبار: 2
    تشکرها : 136
    ( 90 تشکر در 47 ارسال )
    ارسال: #1
    کمک خیلی خیلی فوری درباره PHP
    سلام دوستان.

    من یک مشکل جدی پیدا کردم.

    برنامه ای نوشتم که دستورات حجیم sql رو با php به mysql میفرسته .توی خونه جواب میده اما توی هاست نه.

    میشه کمکم کنید. بگید مشکل کجاست؟

    از دستور mysql_query استفاده میکنم. هر دستور تقریبا 100 کیلوبایت به بیشتره.

    توی php myadmin هاست جواب میده اما توی کد من نه.

    چیکار کنم؟

    کد PHP:
    ////////////////////////////// INSERT    
           
    $store     =    $_POST["store"];
           
    $storestr_replace('\\','',$store);
           
           
    $content explode("aligilani1986",$store);
           
    $index count($content);
     
           
    $link mysql_connect(_DBHOST,_DBUSER,_DBPASS);
                
    mysql_select_db(_DBNAME,$link);
           for(
    $i=0;$i<$index;$i++)
            {
                 
    $sql=$content[$i];
                 
    $result=mysql_query($sql,$link) or die(mysql_error()); 
                 if(
    mysql_affected_rows($link) > 0)
                 {
                     echo 
    "ok";     
                 }
            } 


    از تابع explode برای جداسازی دستورات sql استفاده کردم.
    یک delimeter دارد که همان aligilani1986 است.
    __________________________________________________________________________
    www.shoo.ir
    (آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۳۸۸ فروردين ۲۳ ۰۸:۵۳ عصر، توسط Y.P.Y.)
    ۱۳۸۷ اسفند ۴ ۱۲:۳۳ عصر
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    admin آفلاین
    وحید سهرابلو
    **********

    ارسال‌ها: 5,734
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ آذر ۲۴
    اعتبار: 100
    تشکرها : 1362
    ( 6197 تشکر در 3438 ارسال )
    ارسال: #2
    RE: کمک خیلی خیلی فوری درباره php
    چه اخطاری میده؟
    ۱۳۸۷ اسفند ۴ ۱۲:۵۹ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    aligilani1986 آفلاین
    Hyp3r
    ***

    ارسال‌ها: 121
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ دي ۱
    اعتبار: 2
    تشکرها : 136
    ( 90 تشکر در 47 ارسال )
    ارسال: #3
    Question RE: کمک خیلی خیلی فوری درباره php
    (۱۳۸۷ اسفند ۴ ۱۲:۵۹ عصر)admin نوشته شده توسط:  چه اخطاری میده؟

    سلام وحيد جان.

    هيچ اخطاري نميده.

    نه هيچ ارروري ميده و نه پيام تأييد.

    وحيد جان اگه امكان داره شمارتو بگذار تا تماس تلفني بگيرم. البته اگه وقت داري.
    __________________________________________________________________________
    www.shoo.ir
    ۱۳۸۷ اسفند ۴ ۰۱:۲۹ عصر
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    admin آفلاین
    وحید سهرابلو
    **********

    ارسال‌ها: 5,734
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ آذر ۲۴
    اعتبار: 100
    تشکرها : 1362
    ( 6197 تشکر در 3438 ارسال )
    ارسال: #4
    RE: کمک خیلی خیلی فوری درباره php
    چون عجله داری پیام خصوصی بهت دادم
    ۱۳۸۷ اسفند ۴ ۰۱:۳۶ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : aligilani1986
    aligilani1986 آفلاین
    Hyp3r
    ***

    ارسال‌ها: 121
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ دي ۱
    اعتبار: 2
    تشکرها : 136
    ( 90 تشکر در 47 ارسال )
    ارسال: #5
    RE: کمک خیلی خیلی فوری درباره php
    سلام .

    ممنونم ازت. اينم فايل sql


    فایل‌(های) پیوست شده
    .txt  output3.txt (اندازه: 115.97 KB / تعداد دفعات دریافت: 2)
    __________________________________________________________________________
    www.shoo.ir
    ۱۳۸۷ اسفند ۴ ۰۲:۰۲ عصر
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    admin آفلاین
    وحید سهرابلو
    **********

    ارسال‌ها: 5,734
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ آذر ۲۴
    اعتبار: 100
    تشکرها : 1362
    ( 6197 تشکر در 3438 ارسال )
    ارسال: #6
    RE: کمک خیلی خیلی فوری درباره php
    یه مثالی اینجا زده بهتره از این استفاده کنی
    http://www.php-mysql-tutorial.com/wikis/...bases.aspx

    البته برای backup گرفتن از این روش اما به نظر من برای restore کردن از دستور source file_name که file_name همون آدرس فایل هست استفاده کن و دستور source دستور خود mysql هست. اگر به mysqldump هر طرف هم دسترسی داشته باشی خیلی راحتتری

    (۱۳۸۷ اسفند ۴ ۰۲:۰۱ عصر)oia نوشته شده توسط:  وحید من هم یه کاره خیلی خیلی ضروری دارم Big Grin
    همینجا بگو میشنومBig Grin
    ۱۳۸۷ اسفند ۴ ۰۲:۰۵ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    « قدیمی تر | تازه‌ تر »

    ارسال پاسخ
    پرش به انجمن:


    کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
    IranPHP.org | تماس با ما | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | بایگانی | پیوند سایتی RSS