• 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
کمک
#1
سلام من می خوام یک چیزی از دیتابیسو بهم نشون بده
مثلا توی یک فرم جا بدمش
می شه یک سورس برای این کار بهم بدین؟Heart
تشکر شده توسط :
#2
سلام،
به انجمن ایران پی اچ پی خوش امدید.

یک سری موارد وجود داره که بهتره رعایتشون کنید.
مثلا عنوان مناسبی برای تاپیک خودتون در نظر بگیرید. شما اینجا یک موضوع رو عنوان و ممکنه پاسخ هایی رو دریافت کنید. عنوان مناسب به کاربرانی که مشکل مشابه شما رو دارن در اینده کمک خواهد کرد(در جستجو)

مورد دومی که باید به اون اشاره کنم اینه که گوگل پر از این سورس هاست و فقط کافیه کمی جستجو کنید.


موفق باشید
هر چیزی که در جستن آنی آنی...
غایب
تشکر شده توسط : hamid_80386 takphp Reza Goback
#3
(۱۳۹۱ اردیبهشت ۲۷, ۰۹:۴۸ ب.ظ)pooriapo نوشته: سلام من می خوام یک چیزی از دیتابیسو بهم نشون بده
مثلا توی یک فرم جا بدمش
می شه یک سورس برای این کار بهم بدین؟Heart

جناب ehsan_php درست میگن.
چند وقت پیش یکی از دوستان این سوال رو مطرح کردن. بگردین پیدا می کنین.Blush
تشکر شده توسط :
#4
اگه میشه لینک بدین
تشکر شده توسط :
#5
امیدوارم به درد تون بخوره.
http://forum.iranphp.org/Thread-%DA%A9%D...%D8%B1-php
تشکر شده توسط : hamid_80386 Reza
#6
سلام. می خوام به my sql در جوملا متصل بشم با کد نویسی php چه کار باید بکنم.خواهشا کمک کنید.Huh Huh Huh Huh Confused Confused
تشکرHeart Heart Heart
تشکر شده توسط :
#7
اون جایی از کد که به یک دیتابیس وصل هست رو تغییر بده به دیتابیس و تیبل جوملات دیگه ..
تشکر شده توسط :
#8
خسته نباشید.
لطفا زیر دیپلم حرف بزنید.Angry Angry Angry Angry Angry Angry
تشکرHeart
تشکر شده توسط :
#9
زیر دیپلم بود دیگه
شما اول یک کتاب یا یک منبع رو برای زبان PHP مطالعه کنید.
تشکر شده توسط :
#10
اگه وقت داشتم کتاب بخونم از شما نمیپرسیدمAngry Angry Angry
یه سوال:چه طوری محتوای dbرو در صفحه جداگانه توی جدول نمایش بدم.
Heart Heart Heart Heart
تشکر شده توسط :


پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان