• 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
کمبوباکس در بوت استرپ
#1
سلام دوستان
من پروژم با پی اچ پی و بوت استرپ هست
میخوام یه کمبوباکس داشته باشم که گزینه هاشو از دیتابیس بخونه و چون گزینه ها زیاده میخوام که با تایپ کردن فیلتر بشه و هینطور فقط گزینه های موجود رو بشه انتخاب کرد، یعنی اگه کاربر چیزی تایپ کرد که تو گزینه های کامبوباکس نبود ارور بده و ذخیره نشه
ممنون میشم راهنماییم کنین که چطور میتونم این کارو انجام بدم
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#2
لینک: http://jquery-plugins.net/bootstrap-multiselect
غایب
  پاسخ
تشکر شده توسط : mba12
#3
.سلام
https://select2.github.io/
  پاسخ
تشکر شده توسط : mba12
#4
اگه می تونید کدتون رو بذارید تا بصورت آنلاین بررسی کنیم.
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#5
مگه قرار نشد لینک ندیم دیگه؟
نقل قول:قانون شماره 9: ارجاع دادن کاربران به سایر انجمن ها، وبلاگ های و دیگر سایت ها برای جواب دادن به سوالات آنها بر خلاف قوانین بوده و بنا به تشخیص مدیریت برخورد خواهد شد.
Exclamation
به یـزدان که گر ما خرد داشتیم
کجـا این سر انجـام بد داشتیم؟
  پاسخ
تشکر شده توسط : Y.P.Y
#6
نقل قول:قانون شماره 9: ارجاع دادن کاربران به سایر انجمن ها، وبلاگ های و دیگر سایت ها برای جواب دادن به سوالات آنها بر خلاف قوانین بوده و بنا به تشخیص مدیریت برخورد خواهد شد.
99 درصد از ارسال های من لینکه Big Grin
نقل قول:(آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۳۹۴ دي ۲ ۱۱:۲۵ صبح، توسط Y.P.Y.)
@یوشا اینُ تازه گذاشتی؟

نقل قول:مگه قرار نشد لینک ندیم دیگه؟
نمیشه که!
مثلا توی همین تاپیک میتونستم کد رو از داخل اون لینک بردارم و بذارم اینجا! پس موضوع ذکر منبعش چی میشه؟
توی همون لینک یه Related Plugins هست که به طرف مقابل من کمک میکنه تا مورد های بیشتریُ ببینه.
میتونه داخل اون سایت سرچ کنه
و...
غایب
  پاسخ
تشکر شده توسط : mba12 Alaa Y.P.Y
#7
(۱۳۹۴ دى ۱۵, ۰۱:۰۲ ب.ظ)undefined نوشته: لینک: http://jquery-plugins.net/bootstrap-multiselect

ممنونم
چیزی که من میخوام اینه
http://jquery-plugins.net/bootstrap-chos...-bootstrap
ولی خب من مبتدیم و اصلا متوجه نشدم باید چیکار کنم
اگه میشه ساده تر برام توضیح بدین
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#8
(۱۳۹۴ دى ۱۵, ۰۴:۲۹ ب.ظ)sara147 نوشته: مگه قرار نشد لینک ندیم دیگه؟
نقل قول:قانون شماره 9: ارجاع دادن کاربران به سایر انجمن ها، وبلاگ های و دیگر سایت ها برای جواب دادن به سوالات آنها بر خلاف قوانین بوده و بنا به تشخیص مدیریت برخورد خواهد شد.
Exclamation
بعضی جاها نمی شه که لینک نداد. مثلا همین select2 که من لینکش رو گذاشتم. بدون لینک چجوری معرفی می کردمش؟
  پاسخ
تشکر شده توسط : Alaa Y.P.Y
#9
نقل قول:ممنونم
چیزی که من میخوام اینه
http://jquery-plugins.net/bootstrap-chos...-bootstrap
ولی خب من مبتدیم و اصلا متوجه نشدم باید چیکار کنم
اگه میشه ساده تر برام توضیح بدین

شما دانلودش کن خودش مثال داده براش:
نقل قول:https://github.com/alxlit/bootstrap-chos...ample.html
غایب
  پاسخ
تشکر شده توسط : mba12 Y.P.Y
#10
بنظرم هدف از گذاشتن این قانون اینه که لینک به تنهایی کافی نیست و در کنار توضیحاتی که به عنوان جواب به کاربر میدیم، لینکی اگر نیاز هست معرفی کنیم.
نقل قول:ولی خب من مبتدیم و اصلا متوجه نشدم باید چیکار کنم
اگه میشه ساده تر برام توضیح بدین
Sleepy

به هرحال هر فرومی قوانینی داره، که همــه باید رعایت کنیم.
اگر نظرتون اینه که قانون شماره 9 اشتباهه، خب میشه تغییرش داد.
Angel
به یـزدان که گر ما خرد داشتیم
کجـا این سر انجـام بد داشتیم؟
  پاسخ
تشکر شده توسط : undefined


پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان