/
  • کمبوباکس در بوت استرپ

  • صفحه‌ها (3):
  • ارسال پاسخ   امتیاز موضوع:
    • 1 رأی - میانگین امیتازات: 5
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5

    حالت موضوعی | حالت خطی کمبوباکس در بوت استرپ
    نویسنده پیام
    mba12 آفلاین
    عضو جدید
    **

    ارسال‌ها: 7
    تاریخ عضویت: ۱۳۹۴ آذر ۲۷
    اعتبار: 0
    تشکرها : 4
    ( 0 تشکر در 0 ارسال )
    ارسال: #1
    کمبوباکس در بوت استرپ
    سلام دوستان
    من پروژم با پی اچ پی و بوت استرپ هست
    میخوام یه کمبوباکس داشته باشم که گزینه هاشو از دیتابیس بخونه و چون گزینه ها زیاده میخوام که با تایپ کردن فیلتر بشه و هینطور فقط گزینه های موجود رو بشه انتخاب کرد، یعنی اگه کاربر چیزی تایپ کرد که تو گزینه های کامبوباکس نبود ارور بده و ذخیره نشه
    ممنون میشم راهنماییم کنین که چطور میتونم این کارو انجام بدم
    ۱۳۹۴ دي ۱۵ ۱۰:۵۱ صبح
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    undefined غایب
    احسان
    *******

    ارسال‌ها: 2,088
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۸ مهر ۲۹
    اعتبار: 76
    تشکرها : 2005
    ( 2071 تشکر در 1219 ارسال )
    ارسال: #2
    RE: کمبوباکس در بوت استرپ
    لینک: http://jquery-plugins.net/bootstrap-multiselect
    ۱۳۹۴ دي ۱۵ ۱۲:۰۲ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : mba12
    mohammadhosain آفلاین
    محمد حسین
    ***

    ارسال‌ها: 217
    تاریخ عضویت: ۱۳۹۱ شهريور ۱۵
    اعتبار: 16
    تشکرها : 85
    ( 135 تشکر در 92 ارسال )
    ارسال: #3
    RE: کمبوباکس در بوت استرپ
    .سلام
    https://select2.github.io/
    __________________________________________________________________________
    سامانه یادآوری خمس
    سایت هدیه صلوات،حاجت،آرامگاه مجازی+اپلیکشن موبایل
    سایت نظرسنجی
    https://github.com/mhfeizi
    ۱۳۹۴ دي ۱۵ ۰۲:۱۹ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : mba12
    ms313 آفلاین
    عضو جدید
    **

    ارسال‌ها: 13
    تاریخ عضویت: ۱۳۹۲ تير ۱۹
    اعتبار: 0
    تشکرها : 1
    ( 0 تشکر در 0 ارسال )
    ارسال: #4
    RE: کمبوباکس در بوت استرپ
    اگه می تونید کدتون رو بذارید تا بصورت آنلاین بررسی کنیم.
    ۱۳۹۴ دي ۱۵ ۰۲:۴۴ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    sara147 آفلاین
    سـارا
    ***

    ارسال‌ها: 408
    تاریخ عضویت: ۱۳۹۲ شهريور ۶
    اعتبار: 21
    تشکرها : 233
    ( 332 تشکر در 210 ارسال )
    ارسال: #5
    RE: کمبوباکس در بوت استرپ
    مگه قرار نشد لینک ندیم دیگه؟
    نقل قول: قانون شماره 9: ارجاع دادن کاربران به سایر انجمن ها، وبلاگ های و دیگر سایت ها برای جواب دادن به سوالات آنها بر خلاف قوانین بوده و بنا به تشخیص مدیریت برخورد خواهد شد.
    Exclamation
    __________________________________________________________________________
    به یـزدان که گر ما خرد داشتیم
    کجـا این سر انجـام بد داشتیم؟
    ۱۳۹۴ دي ۱۵ ۰۳:۲۹ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : Y.P.Y
    undefined غایب
    احسان
    *******

    ارسال‌ها: 2,088
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۸ مهر ۲۹
    اعتبار: 76
    تشکرها : 2005
    ( 2071 تشکر در 1219 ارسال )
    ارسال: #6
    RE: کمبوباکس در بوت استرپ
    نقل قول: قانون شماره 9: ارجاع دادن کاربران به سایر انجمن ها، وبلاگ های و دیگر سایت ها برای جواب دادن به سوالات آنها بر خلاف قوانین بوده و بنا به تشخیص مدیریت برخورد خواهد شد.
    99 درصد از ارسال های من لینکه Big Grin
    نقل قول: (آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۳۹۴ دي ۲ ۱۱:۲۵ صبح، توسط Y.P.Y.)
    @یوشا اینُ تازه گذاشتی؟

    نقل قول: مگه قرار نشد لینک ندیم دیگه؟
    نمیشه که!
    مثلا توی همین تاپیک میتونستم کد رو از داخل اون لینک بردارم و بذارم اینجا! پس موضوع ذکر منبعش چی میشه؟
    توی همون لینک یه Related Plugins هست که به طرف مقابل من کمک میکنه تا مورد های بیشتریُ ببینه.
    میتونه داخل اون سایت سرچ کنه
    و...
    (آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۳۹۴ دي ۱۵ ۰۳:۵۷ عصر، توسط undefined.)
    ۱۳۹۴ دي ۱۵ ۰۳:۵۶ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : mba12 Alaa Y.P.Y
    mba12 آفلاین
    عضو جدید
    **

    ارسال‌ها: 7
    تاریخ عضویت: ۱۳۹۴ آذر ۲۷
    اعتبار: 0
    تشکرها : 4
    ( 0 تشکر در 0 ارسال )
    ارسال: #7
    RE: کمبوباکس در بوت استرپ
    (۱۳۹۴ دي ۱۵ ۱۲:۰۲ عصر)undefined نوشته شده توسط:  لینک: http://jquery-plugins.net/bootstrap-multiselect

    ممنونم
    چیزی که من میخوام اینه
    http://jquery-plugins.net/bootstrap-chos...-bootstrap
    ولی خب من مبتدیم و اصلا متوجه نشدم باید چیکار کنم
    اگه میشه ساده تر برام توضیح بدین
    ۱۳۹۴ دي ۱۵ ۰۶:۵۷ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    mohammadhosain آفلاین
    محمد حسین
    ***

    ارسال‌ها: 217
    تاریخ عضویت: ۱۳۹۱ شهريور ۱۵
    اعتبار: 16
    تشکرها : 85
    ( 135 تشکر در 92 ارسال )
    ارسال: #8
    RE: کمبوباکس در بوت استرپ
    (۱۳۹۴ دي ۱۵ ۰۳:۲۹ عصر)sara147 نوشته شده توسط:  مگه قرار نشد لینک ندیم دیگه؟
    نقل قول: قانون شماره 9: ارجاع دادن کاربران به سایر انجمن ها، وبلاگ های و دیگر سایت ها برای جواب دادن به سوالات آنها بر خلاف قوانین بوده و بنا به تشخیص مدیریت برخورد خواهد شد.
    Exclamation
    بعضی جاها نمی شه که لینک نداد. مثلا همین select2 که من لینکش رو گذاشتم. بدون لینک چجوری معرفی می کردمش؟
    __________________________________________________________________________
    سامانه یادآوری خمس
    سایت هدیه صلوات،حاجت،آرامگاه مجازی+اپلیکشن موبایل
    سایت نظرسنجی
    https://github.com/mhfeizi
    ۱۳۹۴ دي ۱۵ ۰۷:۲۱ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : Alaa Y.P.Y
    undefined غایب
    احسان
    *******

    ارسال‌ها: 2,088
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۸ مهر ۲۹
    اعتبار: 76
    تشکرها : 2005
    ( 2071 تشکر در 1219 ارسال )
    ارسال: #9
    RE: کمبوباکس در بوت استرپ
    نقل قول: ممنونم
    چیزی که من میخوام اینه
    http://jquery-plugins.net/bootstrap-chos...-bootstrap
    ولی خب من مبتدیم و اصلا متوجه نشدم باید چیکار کنم
    اگه میشه ساده تر برام توضیح بدین

    شما دانلودش کن خودش مثال داده براش:
    نقل قول: https://github.com/alxlit/bootstrap-chos...ample.html
    ۱۳۹۴ دي ۱۵ ۰۹:۴۴ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : mba12 Y.P.Y
    sara147 آفلاین
    سـارا
    ***

    ارسال‌ها: 408
    تاریخ عضویت: ۱۳۹۲ شهريور ۶
    اعتبار: 21
    تشکرها : 233
    ( 332 تشکر در 210 ارسال )
    ارسال: #10
    RE: کمبوباکس در بوت استرپ
    بنظرم هدف از گذاشتن این قانون اینه که لینک به تنهایی کافی نیست و در کنار توضیحاتی که به عنوان جواب به کاربر میدیم، لینکی اگر نیاز هست معرفی کنیم.
    نقل قول: ولی خب من مبتدیم و اصلا متوجه نشدم باید چیکار کنم
    اگه میشه ساده تر برام توضیح بدین
    Sleepy

    به هرحال هر فرومی قوانینی داره، که همــه باید رعایت کنیم.
    اگر نظرتون اینه که قانون شماره 9 اشتباهه، خب میشه تغییرش داد.
    Angel
    __________________________________________________________________________
    به یـزدان که گر ما خرد داشتیم
    کجـا این سر انجـام بد داشتیم؟
    ۱۳۹۴ دي ۱۶ ۱۲:۱۵ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : undefined
    « قدیمی تر | تازه‌ تر »

  • صفحه‌ها (3):
  • ارسال پاسخ
    پرش به انجمن:


    کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
    IranPHP.org | تماس با ما | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | بایگانی | پیوند سایتی RSS