۱۳۸۸ مهر ۲۲, ۰۴:۱۶ ق.ظ
سلام دوستان
اینجا کسی هست که کلد فیوژن یا jsp کار کرده باشه؟
با تشکر
اینجا کسی هست که کلد فیوژن یا jsp کار کرده باشه؟
با تشکر
کلدفیوژن و jsp
|
۱۳۸۸ مهر ۲۲, ۰۴:۱۶ ق.ظ
سلام دوستان
اینجا کسی هست که کلد فیوژن یا jsp کار کرده باشه؟ با تشکر
۱۳۸۸ مهر ۲۲, ۰۸:۵۷ ب.ظ
نبود؟
![]()
۱۳۸۸ مهر ۲۳, ۰۳:۵۳ ق.ظ
خب کسی نبود...
ما رفتیم!!! ![]()
دوستان من طبق جستجو و پرس و جوهایی که کردم زبان کلدفیوژن رو یکی از امن ترین زبانهای برنامه نویسی یافتم همچنان که این زبان کراس پلت فرم هم هست در ضمن پسر جاوا هم تشریف دارند.
البته تو سایتهای فارسی چیز بدرد بخوری به چشم نمیخوره در مورد این زبان. طبق همان پرس و جوها مهمترین سایتهای دنیا از لحاظ امنیتی رو با کلدفیوژن نوشتند نظیر سایت پرآوزه آمازون!!! JSP رو هم همانند CF با امنیت بالا یافتم. دیدن لینک زیر از ویکیپدیا خالی از لطف نیست: http://en.wikipedia.org/wiki/ColdFusion فیوچر هاش رو ببینید... ![]()
۱۳۸۸ مهر ۲۴, ۰۳:۳۴ ب.ظ
در مورد کلدفیوژن این صحیح نیست بگیم که سایتهای با امنیت بالا با کلدفیوژن نوشته شده. امنیت بحثی متفاوت رو داره که منحصر به زبان برنامهنویسی نیست.
این محصول هم مثل خیلی از ایدههای ادوبی یک جور انحصار طلبی رو داره و همین انحصار طلبی (اینکه میخواد خودش رو از بقیه جدا کنه) باعث شده که اینقدر عقب بمونه که البته خود ادوبی به این موضوع پی برده و این اشتباهاتش رو برای محصولات جدیدش تکرار نکرده (مثل adobe air ). البته با این حرفها نمیخوام بگم که این محصول بده اما این جورها هم که میگید نیست . شروع کار php و کلدفیوژن با هم بوده اما الان php کجاست و کلد فیوژن کجاست؟ در مورد اینکه سایت آمازون با چی نوشته شده من چیزی پیدا نکردم؟ منبعی دارید؟ |