/
  • کلاس های آجاکس

  • ارسال پاسخ   امتیاز موضوع:
    • 0 رأی - میانگین امیتازات: 0
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5

    حالت موضوعی | حالت خطی کلاس های آجاکس
    نویسنده پیام
    parsbin آفلاین
    امیرحسین تیموری
    ***

    ارسال‌ها: 120
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۸ آبان ۲۲
    اعتبار: 0
    تشکرها : 26
    ( 7 تشکر در 7 ارسال )
    ارسال: #1
    کلاس های آجاکس
    مدتیه که با sajax کار میکنم.
    کلاس بدی نیست منتها یک سری معایب داره.این که یکمی سنگینه و یکمی بیش از اندازه محدوده.دنبال کلاس بهتری هستم که محدودیت هاش کمتر باشه.
    کلاس های دیگه ای سراغ دارین برای آجاکس؟
    __________________________________________________________________________
    وب سایت
    آموزش VOIP - Asterisk - Freeswitch
    ۱۳۸۸ اسفند ۲۷ ۱۲:۱۶ صبح
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    parvane آفلاین
    عضو مهم
    ****

    ارسال‌ها: 354
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ دي ۸
    اعتبار: 12
    تشکرها : 590
    ( 424 تشکر در 242 ارسال )
    ارسال: #2
    RE: کلاس های آجاکس
    اگه از فریم ورکهای جاوا اسکریپت استفاده میکنید میتونید از متدهای ajax خودشون استفاده کنید
    ۱۳۸۸ اسفند ۲۸ ۰۲:۰۰ صبح
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    parsbin آفلاین
    امیرحسین تیموری
    ***

    ارسال‌ها: 120
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۸ آبان ۲۲
    اعتبار: 0
    تشکرها : 26
    ( 7 تشکر در 7 ارسال )
    ارسال: #3
    RE: کلاس های آجاکس
    jquery چنین توانایی رو میده؟
    این که یک مقدار رو مثلا از یک دیتابیس در فواصل معین آپدیت کنه و نمایش بده؟
    مقاله ای در این زمینه سراغ دارین؟
    __________________________________________________________________________
    وب سایت
    آموزش VOIP - Asterisk - Freeswitch
    ۱۳۸۸ اسفند ۲۹ ۰۲:۰۱ صبح
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    admin آفلاین
    وحید سهرابلو
    **********

    ارسال‌ها: 5,735
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ آذر ۲۴
    اعتبار: 100
    تشکرها : 1362
    ( 6196 تشکر در 3438 ارسال )
    ارسال: #4
    RE: کلاس های آجاکس
    داره این فقط قسمت کلاینت هست
    ۱۳۸۸ اسفند ۲۹ ۰۷:۰۵ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    parsbin آفلاین
    امیرحسین تیموری
    ***

    ارسال‌ها: 120
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۸ آبان ۲۲
    اعتبار: 0
    تشکرها : 26
    ( 7 تشکر در 7 ارسال )
    ارسال: #5
    RE: کلاس های آجاکس
    بله فقط در طرف کلاینت هستش.
    یک راهنمایی بهتر در این زمینه از کجا میتونم بگیرم؟که مثلا یک مقدار خاص رو هر چند ثانیه یکبار آپدیت کنه.
    __________________________________________________________________________
    وب سایت
    آموزش VOIP - Asterisk - Freeswitch
    ۱۳۸۹ فروردين ۱ ۰۴:۴۶ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    admin آفلاین
    وحید سهرابلو
    **********

    ارسال‌ها: 5,735
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ آذر ۲۴
    اعتبار: 100
    تشکرها : 1362
    ( 6196 تشکر در 3438 ارسال )
    ارسال: #6
    RE: کلاس های آجاکس
    از کلمات‌ کلیدی ajax و‌‌ settimeout داخل گوگل استفاده کنید
    ۱۳۸۹ فروردين ۱ ۰۷:۵۲ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    « قدیمی تر | تازه‌ تر »

    ارسال پاسخ
    پرش به انجمن:


    کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
    IranPHP.org | تماس با ما | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | بایگانی | پیوند سایتی RSS