/
  • کد کردن فایل php با ionCube_PHP_Encoder_6.5

  • صفحه‌ها (2):
  • ارسال پاسخ   امتیاز موضوع:
    • 2 رأی - میانگین امیتازات: 5
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5

    حالت موضوعی | حالت خطی کد کردن فایل php با ionCube_PHP_Encoder_6.5
    نویسنده پیام
    mojtabadj آفلاین
    مجتبی پوراصغر
    ****

    ارسال‌ها: 298
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۸ بهمن ۴
    اعتبار: 2
    تشکرها : 87
    ( 57 تشکر در 40 ارسال )
    ارسال: #1
    کد کردن فایل php با ionCube_PHP_Encoder_6.5
    سلام دوستان عزیز

    کسی با برنامه ionCube_PHP_Encoder_6.5 کار کرده؟

    امنیت کد کردنش در چه حدی هست؟

    آیا اصلا میشه فایلهای php رو تبدیل به dll کرد؟
    ۱۳۸۹ فروردين ۱۳ ۱۱:۰۰ صبح
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    admin آفلاین
    وحید سهرابلو
    **********

    ارسال‌ها: 5,734
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ آذر ۲۴
    اعتبار: 100
    تشکرها : 1362
    ( 6196 تشکر در 3438 ارسال )
    ارسال: #2
    RE: کد کردن فایل php با ionCube_PHP_Encoder_6.5
    تبدیل به dll که نمیشه کرد. ولی کد کردنش خوبه. در کل میشه گفت کسی بخواد تلاش کنه احتمالا می تونه دیکدش کنه
    ۱۳۸۹ فروردين ۱۳ ۰۶:۰۰ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    k2-4u آفلاین
    LAMP Programmer
    ***

    ارسال‌ها: 88
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۸ مرداد ۲۱
    اعتبار: 4
    تشکرها : 64
    ( 218 تشکر در 56 ارسال )
    ارسال: #3
    RE: کد کردن فایل php با ionCube_PHP_Encoder_6.5
    هرچی کد گذاری بشه دیکد هم میشه
    مگر اینکه بر مبنای یک کلید ناشناس دی کد بشه
    که هیچ دیکدری اینطوری نیست
    ۱۳۸۹ فروردين ۱۳ ۰۹:۵۱ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    HiddeN آفلاین
    13
    ***

    ارسال‌ها: 72
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۸ مرداد ۲۷
    اعتبار: 0
    تشکرها : 336
    ( 74 تشکر در 30 ارسال )
    ارسال: #4
    RE: کد کردن فایل php با ionCube_PHP_Encoder_6.5
    iocube در حال حاضر اینکودری هست که کمتر کسی میتونه دیکودش کنه و ناگفته نمونه که php4 به راحتی دیکو میشه php5 هم به احتمال زیاد تا یه مدت دیگه دیکودش پابلیک میشه.
    به غیر از ioncube ميشه اينكودر های دیگه ای از جمله eaccelerator كه OpenSource هست و Zend guard نام برد که اینها همشون loader احتياج دارند و کمتر کسی هستند که بتونند دیکود کنند این ها رو ....
    اگر یه چیز بهتر از zend و ioncube و ... میخواید میتونید به لینک های زیر یه سر بزنید :

    http://www.php.net/manual/en/intro.bcompiler.php
    http://bencoder.urdada.net/
    ۱۳۸۹ فروردين ۱۴ ۰۳:۰۱ صبح
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : molana payam nasserghiasi
    zoghal آفلاین
    صالح سوزنچی
    *****

    ارسال‌ها: 1,760
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ دي ۲۵
    اعتبار: 23
    تشکرها : 1500
    ( 1729 تشکر در 992 ارسال )
    ارسال: #5
    RE: کد کردن فایل php با ionCube_PHP_Encoder_6.5
    زند 5 رو من مثل هلو دی کد میکنمBig Grin
    ۱۳۸۹ فروردين ۱۴ ۰۲:۴۶ عصر
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    payam آفلاین
    پيام
    ***

    ارسال‌ها: 80
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ اسفند ۴
    اعتبار: 0
    تشکرها : 294
    ( 57 تشکر در 34 ارسال )
    ارسال: #6
    RE: کد کردن فایل php با ionCube_PHP_Encoder_6.5
    شما خودتون با چه نرم افزاری ، برنامه هاتون رو کد می کنید ؟؟
    __________________________________________________________________________
    طراحی و توسعه وب سایت و اپلیکیشن های تحت وب

    وب نویس
    ۱۳۸۹ فروردين ۱۶ ۰۹:۳۸ صبح
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    zoghal آفلاین
    صالح سوزنچی
    *****

    ارسال‌ها: 1,760
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ دي ۲۵
    اعتبار: 23
    تشکرها : 1500
    ( 1729 تشکر در 992 ارسال )
    ارسال: #7
    RE: کد کردن فایل php با ionCube_PHP_Encoder_6.5
    با هیچی. اصلا تا حالا کد نکردم
    ۱۳۸۹ فروردين ۱۶ ۰۸:۵۴ عصر
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : molana nasserghiasi payam
    nasserghiasi آفلاین
    ناصر GH
    ***

    ارسال‌ها: 242
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۸ آذر ۷
    اعتبار: 2
    تشکرها : 127
    ( 41 تشکر در 22 ارسال )
    ارسال: #8
    RE: کد کردن فایل php با ionCube_PHP_Encoder_6.5
    به نظر من کد کردن مواقعی به درد می خوره که می خوای نرم افزارتو توسط یه رابط بفروشی و اگه کد رو به اون بدی دیگه دفعه بعدی سهم بی سهم. ولی اگه کد کنی می تونی لاینس بزاری Big Grin
    ۱۳۸۹ فروردين ۱۷ ۱۲:۱۹ صبح
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    zoghal آفلاین
    صالح سوزنچی
    *****

    ارسال‌ها: 1,760
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ دي ۲۵
    اعتبار: 23
    تشکرها : 1500
    ( 1729 تشکر در 992 ارسال )
    ارسال: #9
    RE: کد کردن فایل php با ionCube_PHP_Encoder_6.5
    من با کیک کار میکنم. خیلی از سیستم هایی رو که نوشتم سورس هاش رو هم شیر کردم بین بقیه. تا استفاده کنند.
    اگر هم محصولی درست کنم باز سورس باز میدم و رو ساپورت مانور میدم تا سورس کد. من خیلی نسبت به اوپن سورس بودن ارادت دارم
    ۱۳۸۹ فروردين ۱۷ ۱۱:۵۲ صبح
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : parvane admin payam molana
    molana آفلاین
    چالیست - chalist
    *******

    ارسال‌ها: 1,772
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ آذر ۳۰
    اعتبار: 60
    تشکرها : 1644
    ( 1550 تشکر در 1015 ارسال )
    ارسال: #10
    RE: کد کردن فایل php با ionCube_PHP_Encoder_6.5
    منم نسبت به شما Tongue
    __________________________________________________________________________
    همه جوره اش رو داریم ظاهرن
    ۱۳۸۹ فروردين ۱۸ ۱۰:۱۴ صبح
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    « قدیمی تر | تازه‌ تر »

  • صفحه‌ها (2):
  • ارسال پاسخ
    پرش به انجمن:


    کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
    IranPHP.org | تماس با ما | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | بایگانی | پیوند سایتی RSS