• 2 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
کد کردن فایل php با ionCube_PHP_Encoder_6.5
#1
سلام دوستان عزیز

کسی با برنامه ionCube_PHP_Encoder_6.5 کار کرده؟

امنیت کد کردنش در چه حدی هست؟

آیا اصلا میشه فایلهای php رو تبدیل به dll کرد؟
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#2
تبدیل به dll که نمیشه کرد. ولی کد کردنش خوبه. در کل میشه گفت کسی بخواد تلاش کنه احتمالا می تونه دیکدش کنه
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#3
هرچی کد گذاری بشه دیکد هم میشه
مگر اینکه بر مبنای یک کلید ناشناس دی کد بشه
که هیچ دیکدری اینطوری نیست
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#4
iocube در حال حاضر اینکودری هست که کمتر کسی میتونه دیکودش کنه و ناگفته نمونه که php4 به راحتی دیکو میشه php5 هم به احتمال زیاد تا یه مدت دیگه دیکودش پابلیک میشه.
به غیر از ioncube ميشه اينكودر های دیگه ای از جمله eaccelerator كه OpenSource هست و Zend guard نام برد که اینها همشون loader احتياج دارند و کمتر کسی هستند که بتونند دیکود کنند این ها رو ....
اگر یه چیز بهتر از zend و ioncube و ... میخواید میتونید به لینک های زیر یه سر بزنید :

http://www.php.net/manual/en/intro.bcompiler.php
http://bencoder.urdada.net/
  پاسخ
تشکر شده توسط : molana payam nasserghiasi
#5
زند 5 رو من مثل هلو دی کد میکنمBig Grin
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#6
شما خودتون با چه نرم افزاری ، برنامه هاتون رو کد می کنید ؟؟
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#7
با هیچی. اصلا تا حالا کد نکردم
  پاسخ
تشکر شده توسط : molana nasserghiasi payam
#8
به نظر من کد کردن مواقعی به درد می خوره که می خوای نرم افزارتو توسط یه رابط بفروشی و اگه کد رو به اون بدی دیگه دفعه بعدی سهم بی سهم. ولی اگه کد کنی می تونی لاینس بزاری Big Grin
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#9
من با کیک کار میکنم. خیلی از سیستم هایی رو که نوشتم سورس هاش رو هم شیر کردم بین بقیه. تا استفاده کنند.
اگر هم محصولی درست کنم باز سورس باز میدم و رو ساپورت مانور میدم تا سورس کد. من خیلی نسبت به اوپن سورس بودن ارادت دارم
  پاسخ
تشکر شده توسط : parvane admin payam molana
#10
منم نسبت به شما Tongue
همه جوره اش رو داریم ظاهرن
  پاسخ
تشکر شده توسط :


پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان