• 2 رای - 3.5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
کد تغییر رنگ بک گراند؟
#1
Rainbow 
سلام دوستان ..ببخشید بازم من امدم با سوالم هه..Big Grin

شرمنده ها ..

سوالم اینه من یه الگریتم برا تغییر رنگ پس زمینه نوشتم که به این صورته :

کد پی‌اچ‌پی:
<?php

@session_start();
if (isset(
$_POST['color1'])){
    
$_SESSION['color']=$_POST['color1'];
    }
?>
<html>
<head>
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8" />
<title>color bg</title>
</head>

<body bgcolor="<?php print $_SESSION['color'?>">
<table align="center"><tr><td>
<form method="post">
       <select name="color1">
           <option value="red">red</option>
           <option value="yellow">yellow</option>
           <option value="black">black</option>
       </select>
       <input type="submit" name="ff" value= "تغيير " >
</form>
</td></td>
</table>      
</body>
</html> 

این کد کاملشه ....خب ...این کد سالمه سالمه و تست شده و کارم میکنه ..

مشکلم الان اینه ...میخام ..به جای اینکه از لیست آبشاری استفاده کنم ..بیام و برا هر رنگ یه عکس کوچیک بزارم مثلا برا رنگ زرد یه عکس کوچیک زرد رنگ بزارم که اگه کاربر رو عکسه کلیک کرد رنگش بک گراند زرد بشه ..برا هر رنگم همین کارو کنم ...چه جوری باید درست کنم ...ممنون...تشکر دوستان
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#2
نقل قول:مشکلم الان اینه ...میخام ..به جای اینکه از لیست آبشاری استفاده کنم ..بیام و برا هر رنگ یه عکس کوچیک بزارم مثلا برا رنگ زرد یه عکس کوچیک زرد رنگ بزارم که اگه کاربر رو عکسه کلیک کرد رنگش بک گراند زرد بشه ..برا هر رنگم همین کارو کنم ...چه جوری باید درست کنم ...ممنون...تشکر دوستان
من باشم ترجیح میدم از سمت کلاینت اینکارو کنم. یعنی با استفاده از جاوا اسکریپت (یا کتابخانه مشهورش جی کوئری). با پی اچ پی امکانش هست اما واقعا باید بی مغز باشیم که از طریق اون اینکارو کنیم. ولی چنین فرایندی داره. خودت ببین به صرفه هست؟!

در کنار هر لینک یه عکس میذاریم و براش لینک در نظر میگیریم و آدرس لینک رو یه کوئری استرینگی قرار میدیم که بعدا تستش کنیم اگر وجود داشت رنگشو (مقدار کوئری استرینگ) رو حساب کنه بعد در همون قسمت با توابع موجود پی اچ پی فایل مربوط به استایل رو باز کنیم و توی اون کلاس مربوط به اون لینک رو جستجو کنیم بعد مقدارش رو تغییر بدیم (این تغییر ثابت و همیشگی خواهد بود) بعد محتوای فایل رو ذخیره کرده و ببندیم و یه رفرش صفحه رو کنیم!!!!!!!!

با جاوا اسکریپت همه این مسیر در 1 هزارم ثانیه (فرض نزدیک به حقیقت) صورت میگیره.
غایب
  پاسخ
تشکر شده توسط : abdollahpor
#3
شما درست میگید دوست من ..من فقط دارم تمرین php میکنم ...که php رو یاد بگیرم ...برا کار کاربردی نیست و صرفا فقط نیتم یاد گیریه ..که بتونم این کارو با php انجام بدم و یاد بگیرم ..وگر نه به قول شما از جاوا و جکوئری میشه خیلی راحت تر این کارو انجام داد...

و برا توضیحتون ..یعنی برا هر عکس یه لینک بزارم ...که بره مثلا به صفحه color1.php و مقدار رو از انجا بگیره ..نمیشه تو همین صفحه کارشو یه سره کرد ...مثل همونی که گذاشتم..اون درسته فقط میخام که به جای متنام عکس بزارم ...Huh
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#4
من نگفتم بره تو یه فایل دیگه برای چک شدن. گفتم کوئری استرینگی بسازی که داخل همون فایل بتونی تشخیص بدی.
ولی بذار بهت بگم. اینجور تمرین هارو نکن. تمرینی کن که استاندارده. که بهش عادت کنی. دفعه بعد خواستی همچین کاری کنی فکر اینکه با پی اچ پی با انجام بدی از ذهنت عبور نکنه.

ولی برای اینکه کارت راه بوفته، چند راه هست. استفاده از سشن برای هر عکس. یا کوکی. یا کوئری استرینگ. هر کدوم مایل تری بودی انتخاب کن در نهایت همون فرایندی که توضیحشو دادم باید طی کنی.
غایب
  پاسخ
تشکر شده توسط : abdollahpor


پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان