/
  • کد این چیه؟

  • ارسال پاسخ   امتیاز موضوع:
    • 0 رأی - میانگین امیتازات: 0
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5

    حالت موضوعی | حالت خطی کد این چیه؟
    نویسنده پیام
    ahora آفلاین
    کسی که از شکست نا امید نمیشه
    ****

    ارسال‌ها: 384
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ دي ۹
    اعتبار: 4
    تشکرها : 130
    ( 54 تشکر در 41 ارسال )
    ارسال: #1
    کد این چیه؟
    با سلام

    این آدرس رو ببینید http://partner.irancode.ir/Register.aspx البته با ie ببینید و ie6 بهتر از همه کار میکنه

    وقتی بر روی دکمه لیست اقلام کلیک میکنیم یه صفحه باز میشه که یک سری اطلاعات داخل نمایش داد ه میشه

    هر کدوم رو تیک بزنیم و مقدا عددی مورد نظر رو داخلفیلد روبروش بنویسیم و انتخاب گروه اقلام رو بزنیم جمع تمام مواردی رو که انتخاب کردیم در فبلد پایین اون یعنی در قسمت تعداد محصولات نمایش میده

    حالا من میخوام بدونم این کدش چطور کار میکنه میشه راهنمایی کنید تا بتونم بنویسمش

    خیلی واجبه همچین چیزی رو میخوام آماده کنم
    __________________________________________________________________________
    با تشکر ممل آمریکایی
    ۱۳۸۸ آذر ۲۹ ۱۲:۲۳ عصر
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    admin آفلاین
    وحید سهرابلو
    **********

    ارسال‌ها: 5,697
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ آذر ۲۴
    اعتبار: 100
    تشکرها : 1362
    ( 6197 تشکر در 3438 ارسال )
    ارسال: #2
    RE: کد این چیه؟
    واسه من مکه اصلا باز نشد
    ff3.5
    ۱۳۸۸ آذر ۲۹ ۰۲:۴۱ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    zoghal آفلاین
    صالح سوزنچی
    *****

    ارسال‌ها: 1,766
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ دي ۲۵
    اعتبار: 23
    تشکرها : 1500
    ( 1729 تشکر در 992 ارسال )
    ارسال: #3
    RE: کد این چیه؟
    خوب لازمه این داشتن تسلط کافی به جا وا اسکریپت یا استفاده از یک فریم ورک با اطلاعات متوسط هست.

    با جی کوئری و extjs به راهتی امکان پذیر هست

    با جی کوئری می تونید از پلاگین jquery ui یک پنجره ایجاد کنید. و توسط پارمتر های لود یک صفحه دیگه رو لود کنید. به اصطلاح اجاکسی کینیدش.
    این مرحله ایجاد پنجره و لود صفحه که توش لیست اقلام بود.

    مابقی هم نیاز به کود نویسی خاص خودش رو داره
    ۱۳۸۸ آذر ۲۹ ۰۳:۳۳ عصر
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : admin oia
    ahora آفلاین
    کسی که از شکست نا امید نمیشه
    ****

    ارسال‌ها: 384
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ دي ۹
    اعتبار: 4
    تشکرها : 130
    ( 54 تشکر در 41 ارسال )
    ارسال: #4
    RE: کد این چیه؟
    دست شما هم درد نكنه صالح جان

    ولياين هم خودم بلد بودم اون قسمت كه گفتيد كد نويسي خاص خودش رو داره رو مشكلم بود

    يعني چطوري اون مقدار اطلاعاتي رو كه تو پنجره اومده تو خودشميگيره و نشون ميده با اين كه ديسابل هم هست
    __________________________________________________________________________
    با تشکر ممل آمریکایی
    (آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۳۸۸ آذر ۲۹ ۰۶:۵۵ عصر، توسط ahora.)
    ۱۳۸۸ آذر ۲۹ ۰۶:۵۴ عصر
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    zoghal آفلاین
    صالح سوزنچی
    *****

    ارسال‌ها: 1,766
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ دي ۲۵
    اعتبار: 23
    تشکرها : 1500
    ( 1729 تشکر در 992 ارسال )
    ارسال: #5
    RE: کد این چیه؟
    شما اولکن اون صفحه که لیست آیتم ها رو میاره. رو جدا طراحی کن. بعد از این که موفق شدی . لود کردن اون به صورت اجاکس کار نداره

    حالا اگه سوال بعدیت این هست که اون صفحه رو چه طوری طراحی کنی.

    2 راه میزارم جلوی پات.
    1- بشید. مسلط بشو به جاوا
    2- برو از extjs استفاده کن حداقل 90% باید داکیومنت خودش رو بخونی
    ۱۳۸۸ آذر ۲۹ ۰۷:۱۱ عصر
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    ahora آفلاین
    کسی که از شکست نا امید نمیشه
    ****

    ارسال‌ها: 384
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ دي ۹
    اعتبار: 4
    تشکرها : 130
    ( 54 تشکر در 41 ارسال )
    ارسال: #6
    RE: کد این چیه؟
    اين
    نقل قول: حالا اگه سوال بعدیت این هست که اون صفحه رو چه طوری طراحی کنی.

    2 راه میزارم جلوی پات.
    1- بشید. مسلط بشو به جاوا
    2- برو از extjs استفاده کن حداقل 90% باید داکیومنت خودش رو بخونی

    جواب

    نقل قول: يعني چطوري اون مقدار اطلاعاتي رو كه تو پنجره اومده تو خودشميگيره و نشون ميده با اين كه ديسابل هم هست



    اين هست؟
    __________________________________________________________________________
    با تشکر ممل آمریکایی
    ۱۳۸۸ آذر ۲۹ ۰۷:۲۱ عصر
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    « قدیمی تر | تازه‌ تر »

    ارسال پاسخ
    پرش به انجمن:


    کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
    IranPHP.org | تماس با ما | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | بایگانی | پیوند سایتی RSS