/
  • کد آپلودعکس

  • ارسال پاسخ   امتیاز موضوع:
    • 0 رأی - میانگین امیتازات: 0
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5

    حالت موضوعی | حالت خطی کد آپلودعکس
    نویسنده پیام
    Masoudk2 آفلاین
    عضو جدید
    **

    ارسال‌ها: 1
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۸ اسفند ۲۷
    اعتبار: 0
    تشکرها : 1
    ( 0 تشکر در 0 ارسال )
    ارسال: #1
    کد آپلودعکس
    با سلام و تشکر از شما میخواستم اگه ممکنه یه کد ساده برای آپلود عکس با php یا jscript بدید.خیلی ممنون.:)
    ۱۳۸۸ اسفند ۲۷ ۱۱:۵۶ صبح
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    admin آفلاین
    وحید سهرابلو
    **********

    ارسال‌ها: 5,697
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ آذر ۲۴
    اعتبار: 100
    تشکرها : 1362
    ( 6198 تشکر در 3439 ارسال )
    ارسال: #2
    RE: کد آپلودعکس
    http://www.w3schools.com/PHP/php_file_upload.asp
    ۱۳۸۸ اسفند ۲۷ ۱۲:۴۲ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : Masoudk2
    farhadfery آفلاین
    fery
    ****

    ارسال‌ها: 285
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۹ فروردين ۳۰
    اعتبار: 11
    تشکرها : 468
    ( 214 تشکر در 123 ارسال )
    ارسال: #3
    RE: کد آپلودعکس
    (۱۳۸۸ اسفند ۲۷ ۱۲:۴۲ عصر)admin نوشته شده توسط:  http://www.w3schools.com/PHP/php_file_upload.asp
    با عرض سلام
    من برای نام گذاری تصاویری که آپلود می کنم از تاریخ +ساعت به عنوان نام استفاده می کنم تا این نام یکتا باشه. اما نام این عکس خیلی طولانی میشه. دوستان محترم شما چه روشی استفاده می کنید؟
    ۱۳۸۹ مهر ۱۴ ۰۳:۵۴ صبح
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    « قدیمی تر | تازه‌ تر »

    ارسال پاسخ
    پرش به انجمن:


    کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
    IranPHP.org | تماس با ما | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | بایگانی | پیوند سایتی RSS