/
  • کدوم روش بهینه تره ؟

  • صفحه‌ها (2):
  • ارسال پاسخ   امتیاز موضوع:
    • 0 رأی - میانگین امیتازات: 0
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5

    حالت موضوعی | حالت خطی کدوم روش بهینه تره ؟
    نویسنده پیام
    pary_daryayi آفلاین
    Mermaid
    ****

    ارسال‌ها: 620
    تاریخ عضویت: ۱۳۹۱ خرداد ۲۸
    اعتبار: 19
    تشکرها : 729
    ( 207 تشکر در 117 ارسال )
    ارسال: #1
    کدوم روش بهینه تره ؟
    سلام دوستان.
    یه سوال خیلی ساده :
    شما برای نوشتن کدهای html در بین کدهای php ، چطور عمل میکنید ؟
    بعنوان مثال :
    روش اول :
    کد PHP:
    <table>
    <
    tr>
    <
    td><?php echo $id;?></td>
    <td><?php echo $name;?></td>
    </tr>
    </table> 
    روش دوم :
    کد PHP:
    <?php
    echo  '<table><tr>';
    echo  
    '<td>',$id,'</td>';
    echo  
    '<td>',$name,'</td>';
    echo  
    '</tr></table>';
    ?>
    کدوم بهینه تر هست ؟
    تکرار باز و بستن <?php نادرسته ؟
    من روش اول رو دوست دارم .
    ( گفتم این روز ها به بهینه نوشتن کدها هم فکر کنم Smile )
    __________________________________________________________________________
    آرام باش ؛ توكل كن ؛ تفكر كن و سپس آستينها را بالا بزن , آنگاه دستان خداوند را خواهي ديد كه زودتر از تو دست به كار شده است.امام علي عليه السلام.
    (آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۳۹۱ آذر ۱۰ ۱۲:۴۷ عصر، توسط pary_daryayi.)
    ۱۳۹۱ آذر ۱۰ ۱۲:۴۶ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    asdb20 آفلاین
    عضو
    ***

    ارسال‌ها: 122
    تاریخ عضویت: ۱۳۹۱ تير ۲۲
    اعتبار: 1
    تشکرها : 68
    ( 64 تشکر در 44 ارسال )
    ارسال: #2
    RE: کدوم روش بهینه تره ؟
    من بیشتر روش اول ولی وقتی کد php بیشتر از حد معمول بشه از echo استفاده می کنم.
    ۱۳۹۱ آذر ۱۰ ۰۱:۴۹ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : pary_daryayi masoud1990
    amenocy آفلاین
    امین عباسی
    ***

    ارسال‌ها: 173
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۹ دي ۱۳
    اعتبار: 4
    تشکرها : 61
    ( 102 تشکر در 76 ارسال )
    ارسال: #3
    RE: کدوم روش بهینه تره ؟
    اولی ! دومی شما داری از پی اچ پی استفاده میکنی که توسط سرور باید کامپایل بشه ولی اولی رو مستقیم میفرستی به براوزر
    __________________________________________________________________________
    Idea

    Apkmafia Android apk download blog
    ۱۳۹۱ آذر ۱۰ ۰۲:۵۲ عصر
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : pary_daryayi
    pary_daryayi آفلاین
    Mermaid
    ****

    ارسال‌ها: 620
    تاریخ عضویت: ۱۳۹۱ خرداد ۲۸
    اعتبار: 19
    تشکرها : 729
    ( 207 تشکر در 117 ارسال )
    ارسال: #4
    RE: کدوم روش بهینه تره ؟
    مرسی.
    یادم نیست کی و کجا ، ولی جایی خوندم که باز و بستن <?php به تعداد زیاد درست و بهینه نیست . به خاطر این پرسیدم .چون میخواستم بدونم این حرف درسته یا نه!. ممنونم.
    __________________________________________________________________________
    آرام باش ؛ توكل كن ؛ تفكر كن و سپس آستينها را بالا بزن , آنگاه دستان خداوند را خواهي ديد كه زودتر از تو دست به كار شده است.امام علي عليه السلام.
    ۱۳۹۱ آذر ۱۰ ۰۴:۰۸ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : Reza
    Reza آفلاین
    رضا شیخله
    *****

    ارسال‌ها: 3,024
    تاریخ عضویت: ۱۳۹۰ آبان ۱۶
    اعتبار: 133
    تشکرها : 2724
    ( 2715 تشکر در 1691 ارسال )
    ارسال: #5
    RE: کدوم روش بهینه تره ؟
    صد در صد درسته .
    دومی بهتره .
    __________________________________________________________________________
    -- - RezaWorkShop.ir - blog.RezaOnline.net
    ۱۳۹۱ آذر ۱۰ ۰۴:۲۷ عصر
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : pary_daryayi
    webnevesht آفلاین
    محمدرضا سلطانی
    ***

    ارسال‌ها: 972
    تاریخ عضویت: ۱۳۹۰ آذر ۲۵
    اعتبار: 22
    تشکرها : 384
    ( 702 تشکر در 427 ارسال )
    ارسال: #6
    RE: کدوم روش بهینه تره ؟
    دومی بار بیشتری رو نمیفرسته روی سرور؟ بهرحال باید کامپایلش کنه دیگه.
    __________________________________________________________________________
    بنده طعم ايمان را نمي چشد، تا اينكه دريابد آنچه اتفاق نيفتاده است نمي شد كه اتفاق بيفتد؛و آنچه شده و اتفاق افتاده است,نمي شد كه نشود و اتفاق نيفتد....حضرت علي(ع)
    ۱۳۹۱ آذر ۱۰ ۰۵:۰۰ عصر
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    admin آفلاین
    وحید سهرابلو
    **********

    ارسال‌ها: 5,697
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ آذر ۲۴
    اعتبار: 100
    تشکرها : 1362
    ( 6197 تشکر در 3438 ارسال )
    ارسال: #7
    RE: کدوم روش بهینه تره ؟
    اووووو چقدر گندش می کنین. اولی با دومی شاید یک هزارم میلی ثانیه اختلاف داشته باشه. بهتره به تمیزتر بودن و زیباتر بودن کد دقت کنید.
    من توی ویوم همیشه از روش اول استفاده می کنم مگر اینکه جایی ببینم روش دوم تمیزتر در میاد
    __________________________________________________________________________
    http://mydolphin.ir
    ۱۳۹۱ آذر ۱۰ ۰۶:۲۶ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : undefined webnevesht pary_daryayi ali786 hamid_80386 Hamid vejmad masoud1990
    pary_daryayi آفلاین
    Mermaid
    ****

    ارسال‌ها: 620
    تاریخ عضویت: ۱۳۹۱ خرداد ۲۸
    اعتبار: 19
    تشکرها : 729
    ( 207 تشکر در 117 ارسال )
    ارسال: #8
    RE: کدوم روش بهینه تره ؟
    خب این فقط یه مثال کوچیک بود با تنها چند خط کد !
    یعنی اگر بیشتر هم بود همینطوره ؟!
    مرسی.
    __________________________________________________________________________
    آرام باش ؛ توكل كن ؛ تفكر كن و سپس آستينها را بالا بزن , آنگاه دستان خداوند را خواهي ديد كه زودتر از تو دست به كار شده است.امام علي عليه السلام.
    (آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۳۹۱ آذر ۱۰ ۱۰:۰۲ عصر، توسط pary_daryayi.)
    ۱۳۹۱ آذر ۱۰ ۰۹:۵۹ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    admin آفلاین
    وحید سهرابلو
    **********

    ارسال‌ها: 5,697
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ آذر ۲۴
    اعتبار: 100
    تشکرها : 1362
    ( 6197 تشکر در 3438 ارسال )
    ارسال: #9
    RE: کدوم روش بهینه تره ؟
    بیشتر یعنی چقدر؟ مثلا هزار تا؟ می تونی یه بنچمارک بگیری. می بینی تفاوت چندانی نمی کنه
    __________________________________________________________________________
    http://mydolphin.ir
    ۱۳۹۱ آذر ۱۱ ۱۲:۰۲ صبح
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : ali786 undefined pary_daryayi vejmad
    undefined غایب
    احسان
    *******

    ارسال‌ها: 2,088
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۸ مهر ۲۹
    اعتبار: 76
    تشکرها : 2005
    ( 2071 تشکر در 1219 ارسال )
    ارسال: #10
    RE: کدوم روش بهینه تره ؟
    10000 خط هم که بود از همون روش اول استفاده کن.
    هر چی تعداد خط های اسکریپتت بیشتر باشه، خواناییش مشکل تر میشه.
    هیچ وقت وضوح کدت رو فدای بهینه بودنش نکن.
    این مسائل پیش پا افتاده قابل چشم پوشی هستن
    __________________________________________________________________________
    هر چیزی که در جستن آنی آنی...
    ۱۳۹۱ آذر ۱۱ ۱۲:۴۷ صبح
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : pary_daryayi Reza Hamid ali786 vejmad
    « قدیمی تر | تازه‌ تر »

  • صفحه‌ها (2):
  • ارسال پاسخ
    پرش به انجمن:


    کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
    IranPHP.org | تماس با ما | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | بایگانی | پیوند سایتی RSS