/
  • کدوم روش بهتره؟

  • ارسال پاسخ   امتیاز موضوع:
    • 0 رأی - میانگین امیتازات: 0
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5

    حالت موضوعی | حالت خطی کدوم روش بهتره؟
    نویسنده پیام
    ahora آفلاین
    کسی که از شکست نا امید نمیشه
    ****

    ارسال‌ها: 384
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ دي ۹
    اعتبار: 4
    تشکرها : 130
    ( 54 تشکر در 41 ارسال )
    ارسال: #1
    کدوم روش بهتره؟
    سلام
    دوستان من میخوام یه سری اطلاعات رو بریزم دیتابیس
    برنامه حالت آزمون آنلاین داره
    حالا اطلاعات پاسخ سوالات کاربر وارد دیتابیس میخواد بشه که بعداً از این اطلاعات و پاسخ ها نتایج و یه سری چیزهای دیگه استخراج بشه
    به نظر شما از کدوم روش واسه ذخیره سازی اطلاعاتش استفاده کنم که هم از لحاظ سرعت اجرا و هم کم دردسر بودنش بهتر باشه؟

    روش اول :
    کد PHP:
    $answer = array();
                  for(
    $i=1;$i<$_POST['numq']+1;$i++){
                      
    $answer[] = $_POST['q_'.$i.''];
                      
    $answer[] = $_POST['answer_'.$i.''];
                  }
                  
                  
    $this->DB->query("insert into ***q_*****e VALUES(NULL,'".$this->Uid."','".$_POST['match']."','','".serialize($answer)."')"); 


    روش دوم :
    کد PHP:
    for($i=1;$i<$_POST['numq']+1;$i++){
                      
    $question $_POST['q_'.$i.''];
                      
    $answer $_POST['answer_'.$i.''];
                      
    $this->DB->query("insert into ****q_u*****e VALUES(NULL,'".$this->Uid."','".$_POST['match']."','".$question."','".$answer."')");  
                  } 
    __________________________________________________________________________
    با تشکر ممل آمریکایی
    (آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۳۹۳ شهريور ۲۸ ۰۴:۱۸ عصر، توسط ahora.)
    ۱۳۹۳ شهريور ۲۸ ۰۱:۳۱ عصر
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    alireza.stack آفلاین
    beestak.com
    **

    ارسال‌ها: 12
    تاریخ عضویت: ۱۳۹۳ تير ۱۵
    اعتبار: 2
    تشکرها : 1
    ( 8 تشکر در 6 ارسال )
    ارسال: #2
    RE: کدوم روش بهتره؟
    روش دوم از این نظر که یک بار Request شما به سمت سرور میره مسلما خیلی بهتر از اولی هست.

    نکته دیگر اینکه پیشنهاد میکنم داده هایی که میخواهی در کنار هم داخل یک فیلد جدول ذخیره کنی از serialize استفاده نکنی (می تونی تو داکیومنت خود php اتفاقات غیرمنتظره که روی برخی مقادیر رخ داده رو ببینی. بجاش از json_encode استفاده کن تا با هر زبان دیگه ای خواستی داده هاتو پارس کنی (مثلا جاوا اسکریپت و یا شاید بخواهی API بدی بیرون بعدا با دات نت هم وصل شه).
    __________________________________________________________________________
    جامعه مجازی پیمانکاران و کارفرمایان
    http://www.beestak.com
    ۱۳۹۳ شهريور ۳۱ ۰۲:۲۶ عصر
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : ahora
    saeideng آفلاین
    عضو
    ***

    ارسال‌ها: 151
    تاریخ عضویت: ۱۳۹۲ تير ۱۶
    اعتبار: 4
    تشکرها : 15
    ( 71 تشکر در 62 ارسال )
    ارسال: #3
    RE: کدوم روش بهتره؟
    بستگی به اطلاعات شما داره
    برخی موارد لازم روی جواب یک سوال درصد و ... گرفته بشه که با این کار روش دوم بهتره

    نقل قول: روش دوم از این نظر که یک بار Request شما به سمت سرور میره مسلما خیلی بهتر از اولی هست.
    هر دو روش یه بار میره
    ۱۳۹۳ مهر ۱ ۰۱:۱۶ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : ahora
    alireza.stack آفلاین
    beestak.com
    **

    ارسال‌ها: 12
    تاریخ عضویت: ۱۳۹۳ تير ۱۵
    اعتبار: 2
    تشکرها : 1
    ( 8 تشکر در 6 ارسال )
    ارسال: #4
    RE: کدوم روش بهتره؟
    (۱۳۹۳ مهر ۱ ۰۱:۱۶ عصر)saeideng نوشته شده توسط:  بستگی به اطلاعات شما داره
    برخی موارد لازم روی جواب یک سوال درصد و ... گرفته بشه که با این کار روش دوم بهتره

    نقل قول: روش دوم از این نظر که یک بار Request شما به سمت سرور میره مسلما خیلی بهتر از اولی هست.
    هر دو روش یه بار میره

    دوست عزیز اگر دقت کرده باشین تو یک حالت دستور INSERT داخل حلقه هست که هر بار اجرای حلقه موجب می شود تا یکبار درخواست ارسال شود، اما در روشی دیگر با serialize کردن تمام مقادیر را یکبار بیرون از حلقه می فرستد.

    در روشی که INSERT یکبار اجرا می شود مسلما بهینه تر عمل شده است.
    __________________________________________________________________________
    جامعه مجازی پیمانکاران و کارفرمایان
    http://www.beestak.com
    ۱۳۹۳ مهر ۱ ۰۲:۰۱ عصر
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : ahora
    Reza آفلاین
    رضا شیخله
    *****

    ارسال‌ها: 3,024
    تاریخ عضویت: ۱۳۹۰ آبان ۱۶
    اعتبار: 133
    تشکرها : 2724
    ( 2716 تشکر در 1692 ارسال )
    ارسال: #5
    RE: کدوم روش بهتره؟
    این چطوره
    کد PHP:
    $val = array();
    for(
    $i=1;$i<$_POST['numq']+1;$i++){
                      
    $question $_POST['q_'.$i.''];
                      
    $answer $_POST['answer_'.$i.''];
                      
    $val[] = "(NULL,'".$this->Uid."','".$_POST['match']."','".$question."','".$answer."')";
                  } 
                  
                       
    $this->DB->query("insert into ****q_u*****e VALUES "join(',',$val)); 
    __________________________________________________________________________
    -- - RezaWorkShop.ir - blog.RezaOnline.net
    ۱۳۹۳ مهر ۲ ۰۴:۵۴ صبح
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : ahora
    « قدیمی تر | تازه‌ تر »

    ارسال پاسخ
    پرش به انجمن:


    کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
    IranPHP.org | تماس با ما | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | بایگانی | پیوند سایتی RSS