• 1 رای - 3 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
کار نکردن css در فایرفاکس
#1
نمیدونم چرا داره این فایرفاکس حالگیری می کنه .

فایل css رو اینجوری فراخونی کردم .

کد پی‌اچ‌پی:
<LINK href="D:\programs\xampp\htdocs\ciw\pr1\template\style.css" rel="stylesheet" type="text/css"

تو اینترنت اکسپلورر کار می کنه اما فایر فاکس نه Huh
به صورت نسبی هم ادرس دادم ولی بازم کار نکرد .
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#2
حسین جان چرا اینجوری فراخونی می کنی؟ چرا ادرس نسبی استفاده نمی کنی؟
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#3
اینو امتحان کن

کد:
<style type="text/css"> @import "style.css" ; </style>
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#4
اخه چون فایل css تنها برای فایل های نزدیکش استفاده نمیشه و از داخل پوشه های دیگه هم فراخونی میشه از ادرس مطلق استفاده کردم .

درواقع با php محل فایل css رو می خونم و به فایل html ام اضافش می کنم .
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#5
سلام،
کد:
D:\programs\xampp\htdocs\ciw\pr1\template\style.css
جیگر با این آدرس دهی تا فرحزاد هم نمیشه رفت Wink
اگر صفحه قراره روی Local اجرا بشه این میشه آدرس:
کد:
D:/programs/xampp/htdocs/ciw/pr1/template/style.css
یا
file://D:/programs/xampp/htdocs/ciw/pr1/template/style.css
یا
file://localhost/D:/programs/xampp/htdocs/ciw/pr1/template/style.css
اگر هم قراره Online/Remote اجرا بشه این میشه آدرس:
کد:
http://domain/ciw/pr1/template/style.css
یا
./ciw/pr1/template/style.css
یا
.\ciw\pr1\template\style.css
وبلاگ: Yousha.Blog.ir


کد کمتر => خطای کمتر => قابل فهمتر => خوانایی بیشتر => نگهداری بهتر
  پاسخ
تشکر شده توسط : molana
#6
اره تا حدی حق با تویه .

از اون جهت حق با تویه که من به اشتباه از backslash استفاده کده بودم Blush و برای این تا حدی حق با تویه که بازم درست نشد Huh
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#7
فایلتو اتچ کن ما هم یه تستی بکنیم
اینجوری که نمیشه جواب داد
  پاسخ
تشکر شده توسط : Y.P.Y oia
#8
شرمنده که دیر جواب میدم دو روزه رفته بودم مسافرت ( جای شما خالی) .

فایل html ,css و عکسهای مربوط به تمپلیت رو گذاشتم .


فایل‌های پیوست
.zip   template.zip (اندازه 198.07 KB / تعداد دانلود: 7)
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#9
آقا من تست کردم همه چی درست بود

حالا شما فایل اصلیتو رو لوکال اجرا کن و view sorce کن هر چی هست کپی کن اینجا
سورست باید یه چی تو این مایه ها باشه

کد:
<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">
<html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">
    <head>
        <title></title>
        <meta http-equiv="content-type" content="text/html; charset=UTF-8" />
        <link rel="stylesheet" type="text/css" href="style.css" />
    </head>
    <body>
                
        <div class="pannel">

            <div class="p_head">esrse rsre </div>

            <div class="p_content">w erwe rwr wer wer  </div>

        </div>
    </body>
</html>
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#10
بله اقا ناصر معلومه که درسته چون الان از ادرس نصبی داره استفاده می کنه و مشکل من با ادرس دهی مطلق بود .

حالا یه ادرس مطلق بهش بده ببین کار می کنه یا نه ؟
  پاسخ
تشکر شده توسط :


پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان