• 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
کار با TIMESTAMP در pgsql
#1
من برای کار با TIMESTAMP در pgsql اون رو به حالت int تبدیل و باهاش کار میکنم.
TIMESTAMP در pgsql فرمتی مثل:
کد:
2017-02-01 17:03:05.171439
هست.
آیا اینطور کار کردن با TIMESTAMP درسته؟
فکر میکنم درست نباشه اما چیزی در موردش توی گوگل بدست نیاوردم.
هر چیزی که در جستن آنی آنی...
غایب
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#2
کد:
select cast(extract(epoch from current_timestamp) as integer);
?
وبلاگ: Yousha.Blog.ir


 کد کمتر => خطای کمتر => قابل فهمتر => خوانایی بالاتر => نگهداری بهتر

  پاسخ
تشکر شده توسط : undefined
#3
با strtotime به int تبديلش ميكنم
هر چیزی که در جستن آنی آنی...
غایب
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#4
timestamp می خوای یا unix timestamp ؟
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#5
نقل قول:timestamp می خوای یا unix timestamp ؟

timestamp
هر چیزی که در جستن آنی آنی...
غایب
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#6
اگه می خوای مستقیم با تاریخ کار کنی بهتره که توی php هم از ابزار خودش استفاده کنی مثل
http://php.net/manual/en/class.datetime.php
یا توابع intl . اگه داری به int تبدیل می کنی و استفاده می کنی بهتره که یه فیلد bigint بزاری و ازش استفاده کنی.
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#7
نقل قول:اگه می خوای مستقیم با تاریخ کار کنی بهتره که توی php هم از ابزار خودش استفاده کنی مثل
http://php.net/manual/en/class.datetime.php
از اونجایی که توی pgsql یه type جدید با عنوان timestamp اومده نشون میده جای int از timestamp باید استفاده کرد.
پس اگر از نوع timestamp داخل pgsql استفاده کردم که فرمتش هم "17:03:05.171439 01-02-2017" هست بهتره از توابع datetime پی اچ پی استفاده کنم که لینکش رو دادی...
درسته؟
اینکه از int استفاده نمیکنم به خاطر مشکل سال 2038 هست.
هر چیزی که در جستن آنی آنی...
غایب
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#8
(۱۳۹۵ اسفند ۰۳, ۰۶:۰۱ ب.ظ)undefined نوشته:
نقل قول:اگه می خوای مستقیم با تاریخ کار کنی بهتره که توی php هم از ابزار خودش استفاده کنی مثل
http://php.net/manual/en/class.datetime.php
از اونجایی که توی pgsql یه type جدید با عنوان timestamp اومده نشون میده جای int از timestamp باید استفاده کرد.
پس اگر از نوع timestamp داخل pgsql استفاده کردم که فرمتش هم "17:03:05.171439 01-02-2017" هست بهتره از توابع datetime پی اچ پی استفاده کنم که لینکش رو دادی...
درسته؟
اینکه از int استفاده نمیکنم به خاطر مشکل سال 2038 هست.

شما مفهموم رو بد متوجه شدی. timestamp آز اولش همون بوده. اون چیزی که ما استفاده کردیم unix timestamp بوده و چیزی جای چیزی نیومده. به جای int هم از bigint استفاده کن
نظر من اینه که از datetime استفاده کنی ولی اجباری نیست و بسته به نیازت هست
  پاسخ
تشکر شده توسط : mojtaba79


پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان