/
  • کار با CRON

  • ارسال پاسخ   امتیاز موضوع:
    • 0 رأی - میانگین امیتازات: 0
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5

    حالت موضوعی | حالت خطی کار با CRON
    نویسنده پیام
    kianit آفلاین
    عضو جدید
    **

    ارسال‌ها: 46
    تاریخ عضویت: ۱۳۹۱ شهريور ۸
    اعتبار: 1
    تشکرها : 16
    ( 8 تشکر در 5 ارسال )
    ارسال: #1
    کار با CRON
    سلام
    کسی می تونه یه کد بنویسه که هر شب ساعت 12 شب تمام فیلدهای یه تیبل از دیتابیس پاک شن! خیلی لازم دارم لطفا کمک کنید!
    __________________________________________________________________________
    فروشگاه امیر amirmarket.biz
    پلتفورم اشتراک ویدیو :: پارسیان کلیپ parsianclip.ir
    ۱۳۹۱ شهريور ۹ ۰۵:۲۹ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    mojtabadj آفلاین
    مجتبی پوراصغر
    ****

    ارسال‌ها: 302
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۸ بهمن ۴
    اعتبار: 2
    تشکرها : 87
    ( 57 تشکر در 40 ارسال )
    ارسال: #2
    RE: کار با CRON
    برو اینجا کارت درست میشه

    http://forum.iranphp.org/Thread-%D8%B3%D...%D8%B1-php
    __________________________________________________________________________
    گروه طراحی و برنامه نویسی بهار
    ۱۳۹۱ شهريور ۱۰ ۱۲:۳۵ عصر
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : kianit
    « قدیمی تر | تازه‌ تر »

    ارسال پاسخ
    پرش به انجمن:


    کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
    IranPHP.org | تماس با ما | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | بایگانی | پیوند سایتی RSS