/
  • کار با متغیر dynamic ؟

  • ارسال پاسخ   امتیاز موضوع:
    • 0 رأی - میانگین امیتازات: 0
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5

    حالت موضوعی | حالت خطی کار با متغیر dynamic ؟
    نویسنده پیام
    php آفلاین
    hossein
    ****

    ارسال‌ها: 612
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ دي ۴
    اعتبار: 13
    تشکرها : 467
    ( 798 تشکر در 277 ارسال )
    ارسال: #1
    کار با متغیر dynamic ؟
    من یه متغییر رو به صورت داینامیک ایجاد می کنم حالا تو استفاده از این متغیر به مشکل خوردم


    کد:
            number++;
    eval("var shape"+number);

    حالا اگر بخوام هر کاری رو این متغییر انجام بدم حتما باید داخل eval بزارم .

    مثلا

    کد:
    eval("shape"+number"+=1");

    راحی نیست که بشه راحت تر به این متغییر دست رسی داشت چون اینجوری تمام اعمال روی متغییر رو هم باید داخل رشت بزارم و اینجوری فهم برنامه خیلی سخت میشه .

    مثلا shape+number=1
    __________________________________________________________________________
    ۱۳۸۹ تير ۲۰ ۰۱:۵۴ صبح
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    oia آفلاین
    محمد ثانی
    *****

    ارسال‌ها: 2,014
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ آذر ۲۶
    اعتبار: 66
    تشکرها : 2330
    ( 2091 تشکر در 1290 ارسال )
    ارسال: #2
    RE: کار با متغیر dynamic ؟
    نقل قول: داخل رشت بزارم
    حالا چرا رشت؟! Wink

    دقیقا نفهمیدم چی می خوای؟!!
    این کدات که اصلا شبیه کد PHP نیست!!! Sleepy

    این چی؟
    کد PHP:
    $var1 'amin';
    $var2 'hossein';

    $
    $var1 12;
    $
    $var2 15;

    echo ($
    $var1+$$var2); 
    ۱۳۸۹ تير ۲۰ ۰۹:۰۹ صبح
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    scorpion آفلاین
    رضا حقیقی
    ***

    ارسال‌ها: 245
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ بهمن ۲۷
    اعتبار: 3
    تشکرها : 94
    ( 276 تشکر در 144 ارسال )
    ارسال: #3
    RE: کار با متغیر dynamic ؟
    برای چی باید اینکار رو بکنین؟ منظورم اینکه هدفتون چیه؟
    __________________________________________________________________________
    رضا حقیقی / Reza Haghighi
    ۱۳۸۹ تير ۲۰ ۱۰:۱۱ صبح
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    admin آفلاین
    وحید سهرابلو
    **********

    ارسال‌ها: 5,697
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ آذر ۲۴
    اعتبار: 100
    تشکرها : 1362
    ( 6197 تشکر در 3438 ارسال )
    ارسال: #4
    RE: کار با متغیر dynamic ؟
    خب از یه ابجکت استفاده کن چرا evail?

    کد PHP:
    myobj={};
    number++
    myobj["shape"+number]="folan meghdar" 
    ۱۳۸۹ تير ۲۰ ۱۱:۴۷ صبح
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : php
    php آفلاین
    hossein
    ****

    ارسال‌ها: 612
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ دي ۴
    اعتبار: 13
    تشکرها : 467
    ( 798 تشکر در 277 ارسال )
    ارسال: #5
    RE: کار با متغیر dynamic ؟
    از همگیه بچه ها بخصوص وحید ممنون . وحید جان روشت جواب داد .

    (۱۳۸۹ تير ۲۰ ۰۹:۰۹ صبح)oia نوشته شده توسط:  این کدات که اصلا شبیه کد PHP نیست!!! Sleepy

    چون اینجا بخش جاوااسکریپت هست Big Grin


    (۱۳۸۹ تير ۲۰ ۱۰:۱۱ صبح)scorpion نوشته شده توسط:  برای چی باید اینکار رو بکنین؟ منظورم اینکه هدفتون چیه؟


    می خواستم برنامه یه متغییر هایی رو بسازه و خودش بهشون دسترسی داشته باشه تا مرحله ساخت مشکلی نداشتم ولی در مورد دسترسی به متغییر ساخته شده حتما باید یا نام متغییر رو عینن می نوشتم و یا داخل eval می زاشتم که راه اول برام نشدنی بود چون از نام متغییر ساخته شده خبر نداششتم واز طرف دیگه تعداد متغییر ها زیاد بود روش دوم هم که کارایی برنامه رو پایین میاورد .
    __________________________________________________________________________
    (آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۳۸۹ تير ۲۰ ۰۲:۱۳ عصر، توسط php.)
    ۱۳۸۹ تير ۲۰ ۰۲:۱۲ عصر
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    scorpion آفلاین
    رضا حقیقی
    ***

    ارسال‌ها: 245
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ بهمن ۲۷
    اعتبار: 3
    تشکرها : 94
    ( 276 تشکر در 144 ارسال )
    ارسال: #6
    RE: کار با متغیر dynamic ؟
    منم میخواستم بدونم چرا از ارایه استفاده نکردی.
    __________________________________________________________________________
    رضا حقیقی / Reza Haghighi
    ۱۳۸۹ تير ۲۰ ۰۲:۴۸ عصر
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    php آفلاین
    hossein
    ****

    ارسال‌ها: 612
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ دي ۴
    اعتبار: 13
    تشکرها : 467
    ( 798 تشکر در 277 ارسال )
    ارسال: #7
    RE: کار با متغیر dynamic ؟
    نمی دونم فکر می کردم حتما باید با متغیر داینامیک کار کنم .
    __________________________________________________________________________
    ۱۳۸۹ تير ۲۰ ۰۶:۲۲ عصر
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    oia آفلاین
    محمد ثانی
    *****

    ارسال‌ها: 2,014
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ آذر ۲۶
    اعتبار: 66
    تشکرها : 2330
    ( 2091 تشکر در 1290 ارسال )
    ارسال: #8
    RE: کار با متغیر dynamic ؟
    (۱۳۸۹ تير ۲۰ ۰۹:۰۹ صبح)oia نوشته شده توسط:  این کدات که اصلا شبیه کد PHP نیست!!! Sleepy

    چون اینجا بخش جاوااسکریپت هست Big Grin
    [/quote]

    اااا
    نمی دونستم اینجا بخش جاوااسکریپ هم داره!!! Cool Big Grin Tongue
    ۱۳۸۹ تير ۲۰ ۰۶:۳۱ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    « قدیمی تر | تازه‌ تر »

    ارسال پاسخ
    پرش به انجمن:


    کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
    IranPHP.org | تماس با ما | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | بایگانی | پیوند سایتی RSS