/
  • کار با فایلها در php

  • ارسال پاسخ   امتیاز موضوع:
    • 0 رأی - میانگین امیتازات: 0
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5

    حالت موضوعی | حالت خطی کار با فایلها در php
    نویسنده پیام
    mahdis آفلاین
    عضو جدید
    **

    ارسال‌ها: 4
    تاریخ عضویت: ۱۳۹۱ مهر ۱۰
    اعتبار: 0
    تشکرها : 2
    ( 0 تشکر در 0 ارسال )
    ارسال: #1
    کار با فایلها در php
    سلام خدمت همگی دوستان مهندس
    بچه ها میشه کمکم کنید بهم بگید کار با فایلها در پی اچ پی به چه دردی میخوره؟
    مثلا میتونیم کجاها ازش استفاده کنیم؟
    ممنونم از همگی[/align]
    ۱۳۹۱ آبان ۳ ۰۸:۲۸ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    masoud1990 آفلاین
    مسعود گودرزی
    ***

    ارسال‌ها: 225
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۹ اسفند ۴
    اعتبار: 5
    تشکرها : 379
    ( 200 تشکر در 123 ارسال )
    ارسال: #2
    RE: کار با فایلها در php
    خوب مشخصه دیگه وقتی میخواهید با فایل ها کار کنید:دیHuh
    سوالتون رو دقیق تر بگید
    __________________________________________________________________________
    تونل ها مي گويند : راه هست؛ حتي در دل سنگ ها.Wink
    استفاده از دکمه تشکر(Heart) نشان شخصیت شماست;
    درگاه پرداخت 724
    ۱۳۹۱ آبان ۳ ۰۸:۳۶ عصر
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    amj آفلاین
    عضو جدید
    **

    ارسال‌ها: 38
    تاریخ عضویت: ۱۳۹۱ تير ۲۱
    اعتبار: 0
    تشکرها : 15
    ( 14 تشکر در 9 ارسال )
    ارسال: #3
    RE: کار با فایلها در php
    بیشتر مواقع برای اینکه تنظیمات خاصی از برنامه رو ذخیره کنند از فایلها استفاده می کنند.
    ۱۳۹۱ آبان ۳ ۰۸:۴۷ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    mahdis آفلاین
    عضو جدید
    **

    ارسال‌ها: 4
    تاریخ عضویت: ۱۳۹۱ مهر ۱۰
    اعتبار: 0
    تشکرها : 2
    ( 0 تشکر در 0 ارسال )
    ارسال: #4
    RE: کار با فایلها در php
    (۱۳۹۱ آبان ۳ ۰۸:۳۶ عصر)masoud1990 نوشته شده توسط:  خوب مشخصه دیگه وقتی میخواهید با فایل ها کار کنید:دیHuh
    سوالتون رو دقیق تر بگید


    خوب ببینید مثلا من توی این فکر بودم که مثلا یه فرم عضویت باشه که اگه کسی عضو سایتمون شد این فایل اطلاعات جدید رو ذخیره کنه و مدیر با باز کردن فایل متوجه بشه . و کلا بصورت یک اطلاع رسانی ازش استفاده کنم.
    اما بهم گفتن نه ایده ی خوبی نیست Sad
    حالا به نظر شما مثلا کجاها کاربرد داره دیگه ؟ Sad
    ممنونم

    (۱۳۹۱ آبان ۳ ۰۸:۴۷ عصر)amj نوشته شده توسط:  بیشتر مواقع برای اینکه تنظیمات خاصی از برنامه رو ذخیره کنند از فایلها استفاده می کنند.

    سلام مثلا چه تنظیماتی؟
    میشه بیشتر توضیح بدید؟
    ممنونم Smile
    (آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۳۹۱ آبان ۳ ۱۰:۴۸ عصر، توسط mahdis.)
    ۱۳۹۱ آبان ۳ ۱۰:۴۷ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    amj آفلاین
    عضو جدید
    **

    ارسال‌ها: 38
    تاریخ عضویت: ۱۳۹۱ تير ۲۱
    اعتبار: 0
    تشکرها : 15
    ( 14 تشکر در 9 ارسال )
    ارسال: #5
    RE: کار با فایلها در php
    مثلا بعضی موقع ها برای اینکه سیستم بدون اینکه با پایگاه داده ارتباط داشته باشه .اطلااعتی بکاربر بده و یا مثلا تنظیماتی از برنامه که برنامه بتونه بدون اینکه با پایگاه داده دسترسی داشته باشه ،کاره سیستم انجام بشه.

    مثلا بعضی مواقع سیستم فایلینگ رو انتخاب می کنند تا اگه پایگاه داده با مشکل مواجه شد.یک سری اطلاعاتی بکاربر بده.
    -----------------------------------------------------------
    اما در حالک کلی تنظیمات مثل فایل پیکربرندی سیستم .
    تنظیمات مربوط به قالب گرافیکی و .....
    ۱۳۹۱ آبان ۳ ۱۰:۵۹ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : mahdis
    hamid_80386 آفلاین
    حمید عباسی
    ***

    ارسال‌ها: 1,479
    تاریخ عضویت: ۱۳۹۰ بهمن ۱۶
    اعتبار: 62
    تشکرها : 1216
    ( 1253 تشکر در 748 ارسال )
    ارسال: #6
    RE: کار با فایلها در php
    مثلاً الان خیلی ها برای بالا بردن سرعت برنامه، بخش های زیادی از سایتشون رو یه بار از دیتابیس میخونن، و اون رو تو یه فایل کش میکنن

    بعد تا تغییر بعدی دیگه به دیتابیس مراجعه نمیکنن، اطلاعات رو از کش میخونن، و وقتی اطلاعات تغییر کرد، اون کش بازسازی میشه

    منوهای داینامیک نمونه بارز این مثال هستند...
    __________________________________________________________________________
    هر که با مرغ هوا دوست شود - خوابش آرامترین خواب جهان خواهد بود.
    ۱۳۹۱ آبان ۴ ۰۱:۰۸ صبح
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : ali786
    masoud1990 آفلاین
    مسعود گودرزی
    ***

    ارسال‌ها: 225
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۹ اسفند ۴
    اعتبار: 5
    تشکرها : 379
    ( 200 تشکر در 123 ارسال )
    ارسال: #7
    RE: کار با فایلها در php
    خوب اولن که واسه اطلاع رسانی از بانک استفاده کنی بهتره
    دوما مثلن تو میخوای بانکت رو بک آپ بگیری میریزش تو یه فایل
    یا همون کش که دوستمون گفتن
    استفاده های خیلی زیادی داره مثلا تو یک سری اطلاعات رو وارد یک فایل میکنی و بعدش میاری تو برنامه پارسش میکنی جونم برات بگه مثلا لایسنس گذاری و خیلی چیزای دیگه ولی برای اون چیزی که شما گفتی استفاده درست و مفیدی نیست بهتره از بانک اطلاعاتی استفاده کنی
    __________________________________________________________________________
    تونل ها مي گويند : راه هست؛ حتي در دل سنگ ها.Wink
    استفاده از دکمه تشکر(Heart) نشان شخصیت شماست;
    درگاه پرداخت 724
    ۱۳۹۱ آبان ۴ ۰۲:۴۶ صبح
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : Reza mahdis
    « قدیمی تر | تازه‌ تر »

    ارسال پاسخ
    پرش به انجمن:


    کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
    IranPHP.org | تماس با ما | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | بایگانی | پیوند سایتی RSS