• 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
کار با فایلها در php
#1
سلام خدمت همگی دوستان مهندس
بچه ها میشه کمکم کنید بهم بگید کار با فایلها در پی اچ پی به چه دردی میخوره؟
مثلا میتونیم کجاها ازش استفاده کنیم؟
ممنونم از همگی[/align]
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#2
خوب مشخصه دیگه وقتی میخواهید با فایل ها کار کنید:دیHuh
سوالتون رو دقیق تر بگید
تونل ها مي گويند : راه هست؛ حتي در دل سنگ ها.Wink
استفاده از دکمه تشکر(Heart) نشان شخصیت شماست;
درگاه پرداخت 724
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#3
بیشتر مواقع برای اینکه تنظیمات خاصی از برنامه رو ذخیره کنند از فایلها استفاده می کنند.
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#4
(۱۳۹۱ آبان ۰۳, ۰۹:۳۶ ب.ظ)masoud1990 نوشته: خوب مشخصه دیگه وقتی میخواهید با فایل ها کار کنید:دیHuh
سوالتون رو دقیق تر بگید


خوب ببینید مثلا من توی این فکر بودم که مثلا یه فرم عضویت باشه که اگه کسی عضو سایتمون شد این فایل اطلاعات جدید رو ذخیره کنه و مدیر با باز کردن فایل متوجه بشه . و کلا بصورت یک اطلاع رسانی ازش استفاده کنم.
اما بهم گفتن نه ایده ی خوبی نیست Sad
حالا به نظر شما مثلا کجاها کاربرد داره دیگه ؟ Sad
ممنونم

(۱۳۹۱ آبان ۰۳, ۰۹:۴۷ ب.ظ)amj نوشته: بیشتر مواقع برای اینکه تنظیمات خاصی از برنامه رو ذخیره کنند از فایلها استفاده می کنند.

سلام مثلا چه تنظیماتی؟
میشه بیشتر توضیح بدید؟
ممنونم Smile
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#5
مثلا بعضی موقع ها برای اینکه سیستم بدون اینکه با پایگاه داده ارتباط داشته باشه .اطلااعتی بکاربر بده و یا مثلا تنظیماتی از برنامه که برنامه بتونه بدون اینکه با پایگاه داده دسترسی داشته باشه ،کاره سیستم انجام بشه.

مثلا بعضی مواقع سیستم فایلینگ رو انتخاب می کنند تا اگه پایگاه داده با مشکل مواجه شد.یک سری اطلاعاتی بکاربر بده.
-----------------------------------------------------------
اما در حالک کلی تنظیمات مثل فایل پیکربرندی سیستم .
تنظیمات مربوط به قالب گرافیکی و .....
  پاسخ
تشکر شده توسط : mahdis
#6
مثلاً الان خیلی ها برای بالا بردن سرعت برنامه، بخش های زیادی از سایتشون رو یه بار از دیتابیس میخونن، و اون رو تو یه فایل کش میکنن

بعد تا تغییر بعدی دیگه به دیتابیس مراجعه نمیکنن، اطلاعات رو از کش میخونن، و وقتی اطلاعات تغییر کرد، اون کش بازسازی میشه

منوهای داینامیک نمونه بارز این مثال هستند...
هر که با مرغ هوا دوست شود - خوابش آرامترین خواب جهان خواهد بود.
  پاسخ
تشکر شده توسط : ali786
#7
خوب اولن که واسه اطلاع رسانی از بانک استفاده کنی بهتره
دوما مثلن تو میخوای بانکت رو بک آپ بگیری میریزش تو یه فایل
یا همون کش که دوستمون گفتن
استفاده های خیلی زیادی داره مثلا تو یک سری اطلاعات رو وارد یک فایل میکنی و بعدش میاری تو برنامه پارسش میکنی جونم برات بگه مثلا لایسنس گذاری و خیلی چیزای دیگه ولی برای اون چیزی که شما گفتی استفاده درست و مفیدی نیست بهتره از بانک اطلاعاتی استفاده کنی
تونل ها مي گويند : راه هست؛ حتي در دل سنگ ها.Wink
استفاده از دکمه تشکر(Heart) نشان شخصیت شماست;
درگاه پرداخت 724
  پاسخ
تشکر شده توسط : Reza mahdis


پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان