• 1 رای - 1 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
کارکتر ف
#1
سلام
من چند وقته که 1 مشکل اساسی دارم و تا حالا هم توی فروم های زیادی مطرح کردم اما به جواب نرسیدم
از1.8.0.0 Eeasy php استفاده می کنم . زمانی که کاراکتر ف رو از طریق برنامه توی DB ثبت می کنم و مجددا بازیابی می کنم همه چی درسته
اما زمانی که از DB پشتیبان میگیرم و روی 1 سیستم دیگه و یا حتی روی سیستم فعلی بازیابی می کنم کاراکتر ف با این صورت نمایش اده میشه

[عکس: attachment.php?attachmentid=54962&stc=1&d=1283060174]

قبلا هم زمان ورود اطلاعات کاراکتر ف بصورت بالا نمایش داده میشد که Collation : latin1_swedish_ci به این صورت تنظیم کردم و مشکل حل شد . تنها مشکلی هم الان دارم تغییر شکل پبدا کردن ف بعد از بازیابی و کپی زدن اطلاعات هست .
از اطلاعات توی db هم کپی زدم که ببینید اطلاعات به چه صورت ذخیره شده
کد پی‌اچ‌پی:
INSERT INTO `sandoghVALUES (2'1389-03-31''22:15:26''111''رضا Ø­Ø³ÛŒÙ†ÛŒ''بابت Ø§Ù?تتاح Ø­Ø³Ø§Ø¨ Ø´Ù…اره 111''+50000''''963000'); 
لطفا کمکم کنید که خیلی لازم دارم
پشاپیش ممنون
از easy php هم استفاده میکنم
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#2
نقل قول:من چند وقته که 1 مشکل اساسی دارم و تا حالا هم توی فروم های زیادی مطرح کردم اما به جواب نرسیدم
جالبه Undecided
نقل قول:از1.8.0.0 Eeasy php استفاده می کنم
دیگه آخه اینم شد نرم افزار شما استفاده می کنی . حداقل از WAMP یا XAMPP استفاده کن دوست عزیز .. این برنامه هزار و یک مشکل داره.. هر چند که نظر شخصی من اینه که باس آدم خودش کانفیگ کنه اما اینا هم بد نیستن
نقل قول:اما زمانی که از DB پشتیبان میگیرم و روی 1 سیستم دیگه و یا حتی روی سیستم فعلی بازیابی می کنم کاراکتر ف با این صورت نمایش اده میشه
اول از همه اتچ یه سایت دیگه رو اینجا نزار دوست عزیز .. شاید دوستان دسترسی به اون سایت نداشته باشن ..
دوم مکانی که شما پشتیبانی میگیری رو مشخص کن .. و بعد اینکه پی اچ پی مای ادمین چند هست .. موقع گرفتن پشتیبانی یو تی اف 8 رو انتخاب می کنید ؟
نقل قول:قبلا هم زمان ورود اطلاعات کاراکتر ف بصورت بالا نمایش داده میشد که Collation : latin1_swedish_ci به این صورت تنظیم کردم و مشکل حل شد .
می شه گفت به نحوی از چاله درومدی افتادی تو چاه
نقل قول:از easy php هم استفاده میکنم
استفاده نکن دوست عزیز
منظورم از مکان لوکال یا سرور هست
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#3
نقل قول:دیگه آخه اینم شد نرم افزار شما استفاده می کنی .استفاده نکن دوست عزیز
من استفاده می کنم . تا این جا که مشکلی هم ندیدم. شما چرا میگید استفاده نکن؟
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#4
از نظر تجربی ثابت شده .. نرم افزارجالبی نیست .. خیلی گیر داره
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#5
(۱۳۸۹ شهریور ۱۳, ۰۴:۰۷ ق.ظ)hidensfot نوشته: از نظر تجربی ثابت شده .. نرم افزارجالبی نیست .. خیلی گیر داره
تاپیک موضوعش چیز دیگست ولی حداقل یکی از این گیرارو بگین تا من که یکی دو سالی هست با این نرم افزار کار می کنم بیشتر بدونم!
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#6
(۱۳۸۹ شهریور ۱۳, ۰۵:۰۴ ق.ظ)imez08 نوشته:
(۱۳۸۹ شهریور ۱۳, ۰۴:۰۷ ق.ظ)hidensfot نوشته: از نظر تجربی ثابت شده .. نرم افزارجالبی نیست .. خیلی گیر داره
تاپیک موضوعش چیز دیگست ولی حداقل یکی از این گیرارو بگین تا من که یکی دو سالی هست با این نرم افزار کار می کنم بیشتر بدونم!
والا من که خودم کار نکردم باهاش و یه مدت ومپ استفاده کردم بعدشم خودم کانفیگ کردم الانم که اوبونتو لمپ داره ..
خیلی زیاد دیدم که آپاچی ران شده مای اس کیو ال ران نشده و یا بلعکس و یا حتی ارتباط برقرار نمی شه بین مای اس کیو ال و پی اچ پی .. تو این چند سال خیلی زیاد دیدم درحالی که از ومپ یا زمپ اصلا همچین چیزی ندیدم .. حالا اگه می بینید خوبه استفاده کنید Smile
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#7
یادمه اولا که php کار می کردم زمپ داشتم . کدم رو روی سیستم دیگه که easyphp داشت نصب کردم اجرا که کردم کلی خطا داد. دیگه اومدم این easyphp رونصب کردم. کدی که رو این کار کنه بقیه جاهام جواب میده.
باشه استفاده می کنم Smile
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#8
من با همشون مشکل داشتم الا ومپ که البته از وقتی که خودم کانفیگ می کنم خیلی راحت ترم و چیزای بیشتری یاد گرفتم
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#9
من فکر کنم مشکلت از collection باشه



[quote]

بلا هم زمان ورود اطلاعات کاراکتر ف بصورت بالا نمایش داده میشد که Collation : latin1_swedish_ci به این صورت تنظیم کردم و مشکل حل شد .
[quote]


من همیشه از utf8_unicode_ci برای جاهایی که داده فارسی دارم استفاده می کنم این جوری خیالم راحت تره .
  پاسخ
تشکر شده توسط :


پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان