/
  • کارکتر ف

  • ارسال پاسخ   امتیاز موضوع:
    • 1 رأی - میانگین امیتازات: 1
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5

    حالت موضوعی | حالت خطی کارکتر ف
    نویسنده پیام
    rash44 آفلاین
    عضو
    ***

    ارسال‌ها: 90
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۸ فروردين ۱۹
    اعتبار: 1
    تشکرها : 1
    ( 4 تشکر در 4 ارسال )
    ارسال: #1
    کارکتر ف
    سلام
    من چند وقته که 1 مشکل اساسی دارم و تا حالا هم توی فروم های زیادی مطرح کردم اما به جواب نرسیدم
    از1.8.0.0 Eeasy php استفاده می کنم . زمانی که کاراکتر ف رو از طریق برنامه توی DB ثبت می کنم و مجددا بازیابی می کنم همه چی درسته
    اما زمانی که از DB پشتیبان میگیرم و روی 1 سیستم دیگه و یا حتی روی سیستم فعلی بازیابی می کنم کاراکتر ف با این صورت نمایش اده میشه

    [تصویر:  attachment.php?attachmentid=54962&am...1283060174]

    قبلا هم زمان ورود اطلاعات کاراکتر ف بصورت بالا نمایش داده میشد که Collation : latin1_swedish_ci به این صورت تنظیم کردم و مشکل حل شد . تنها مشکلی هم الان دارم تغییر شکل پبدا کردن ف بعد از بازیابی و کپی زدن اطلاعات هست .
    از اطلاعات توی db هم کپی زدم که ببینید اطلاعات به چه صورت ذخیره شده
    کد PHP:
    INSERT INTO `sandoghVALUES (2'1389-03-31''22:15:26''111''رضا Ø­Ø³ÛŒÙ†ÛŒ''بابت Ø§Ù?تتاح Ø­Ø³Ø§Ø¨ Ø´Ù…اره 111''+50000''''963000'); 
    لطفا کمکم کنید که خیلی لازم دارم
    پشاپیش ممنون
    از easy php هم استفاده میکنم
    (آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۳۸۹ شهريور ۸ ۱۲:۲۹ عصر، توسط rash44.)
    ۱۳۸۹ شهريور ۸ ۱۲:۲۴ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    hidensoft آفلاین
    عضو ارشد
    *****

    ارسال‌ها: 1,385
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۸ شهريور ۳
    اعتبار: 46
    تشکرها : 729
    ( 1395 تشکر در 782 ارسال )
    ارسال: #2
    RE: کارکتر ف
    نقل قول: من چند وقته که 1 مشکل اساسی دارم و تا حالا هم توی فروم های زیادی مطرح کردم اما به جواب نرسیدم
    جالبه Undecided
    نقل قول: از1.8.0.0 Eeasy php استفاده می کنم
    دیگه آخه اینم شد نرم افزار شما استفاده می کنی . حداقل از WAMP یا XAMPP استفاده کن دوست عزیز .. این برنامه هزار و یک مشکل داره.. هر چند که نظر شخصی من اینه که باس آدم خودش کانفیگ کنه اما اینا هم بد نیستن
    نقل قول: اما زمانی که از DB پشتیبان میگیرم و روی 1 سیستم دیگه و یا حتی روی سیستم فعلی بازیابی می کنم کاراکتر ف با این صورت نمایش اده میشه
    اول از همه اتچ یه سایت دیگه رو اینجا نزار دوست عزیز .. شاید دوستان دسترسی به اون سایت نداشته باشن ..
    دوم مکانی که شما پشتیبانی میگیری رو مشخص کن .. و بعد اینکه پی اچ پی مای ادمین چند هست .. موقع گرفتن پشتیبانی یو تی اف 8 رو انتخاب می کنید ؟
    نقل قول: قبلا هم زمان ورود اطلاعات کاراکتر ف بصورت بالا نمایش داده میشد که Collation : latin1_swedish_ci به این صورت تنظیم کردم و مشکل حل شد .
    می شه گفت به نحوی از چاله درومدی افتادی تو چاه
    نقل قول: از easy php هم استفاده میکنم
    استفاده نکن دوست عزیز
    منظورم از مکان لوکال یا سرور هست
    (آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۳۸۹ شهريور ۱۰ ۰۷:۲۰ عصر، توسط hidensoft.)
    ۱۳۸۹ شهريور ۱۰ ۰۷:۱۹ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    imez08 آفلاین
    عضو جدید
    **

    ارسال‌ها: 48
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۸ اسفند ۲۰
    اعتبار: 0
    تشکرها : 48
    ( 25 تشکر در 15 ارسال )
    ارسال: #3
    RE: کارکتر ف
    نقل قول: دیگه آخه اینم شد نرم افزار شما استفاده می کنی .استفاده نکن دوست عزیز
    من استفاده می کنم . تا این جا که مشکلی هم ندیدم. شما چرا میگید استفاده نکن؟
    (آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۳۸۹ شهريور ۱۲ ۰۳:۴۶ عصر، توسط imez08.)
    ۱۳۸۹ شهريور ۱۲ ۰۳:۴۵ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    hidensoft آفلاین
    عضو ارشد
    *****

    ارسال‌ها: 1,385
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۸ شهريور ۳
    اعتبار: 46
    تشکرها : 729
    ( 1395 تشکر در 782 ارسال )
    ارسال: #4
    RE: کارکتر ف
    از نظر تجربی ثابت شده .. نرم افزارجالبی نیست .. خیلی گیر داره
    ۱۳۸۹ شهريور ۱۳ ۰۳:۰۷ صبح
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    imez08 آفلاین
    عضو جدید
    **

    ارسال‌ها: 48
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۸ اسفند ۲۰
    اعتبار: 0
    تشکرها : 48
    ( 25 تشکر در 15 ارسال )
    ارسال: #5
    RE: کارکتر ف
    (۱۳۸۹ شهريور ۱۳ ۰۳:۰۷ صبح)hidensfot نوشته شده توسط:  از نظر تجربی ثابت شده .. نرم افزارجالبی نیست .. خیلی گیر داره
    تاپیک موضوعش چیز دیگست ولی حداقل یکی از این گیرارو بگین تا من که یکی دو سالی هست با این نرم افزار کار می کنم بیشتر بدونم!
    (آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۳۸۹ شهريور ۱۳ ۱۲:۵۷ عصر، توسط imez08.)
    ۱۳۸۹ شهريور ۱۳ ۰۴:۰۴ صبح
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    hidensoft آفلاین
    عضو ارشد
    *****

    ارسال‌ها: 1,385
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۸ شهريور ۳
    اعتبار: 46
    تشکرها : 729
    ( 1395 تشکر در 782 ارسال )
    ارسال: #6
    RE: کارکتر ف
    (۱۳۸۹ شهريور ۱۳ ۰۴:۰۴ صبح)imez08 نوشته شده توسط:  
    (۱۳۸۹ شهريور ۱۳ ۰۳:۰۷ صبح)hidensfot نوشته شده توسط:  از نظر تجربی ثابت شده .. نرم افزارجالبی نیست .. خیلی گیر داره
    تاپیک موضوعش چیز دیگست ولی حداقل یکی از این گیرارو بگین تا من که یکی دو سالی هست با این نرم افزار کار می کنم بیشتر بدونم!
    والا من که خودم کار نکردم باهاش و یه مدت ومپ استفاده کردم بعدشم خودم کانفیگ کردم الانم که اوبونتو لمپ داره ..
    خیلی زیاد دیدم که آپاچی ران شده مای اس کیو ال ران نشده و یا بلعکس و یا حتی ارتباط برقرار نمی شه بین مای اس کیو ال و پی اچ پی .. تو این چند سال خیلی زیاد دیدم درحالی که از ومپ یا زمپ اصلا همچین چیزی ندیدم .. حالا اگه می بینید خوبه استفاده کنید Smile
    ۱۳۸۹ شهريور ۱۳ ۰۲:۵۱ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    imez08 آفلاین
    عضو جدید
    **

    ارسال‌ها: 48
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۸ اسفند ۲۰
    اعتبار: 0
    تشکرها : 48
    ( 25 تشکر در 15 ارسال )
    ارسال: #7
    RE: کارکتر ف
    یادمه اولا که php کار می کردم زمپ داشتم . کدم رو روی سیستم دیگه که easyphp داشت نصب کردم اجرا که کردم کلی خطا داد. دیگه اومدم این easyphp رونصب کردم. کدی که رو این کار کنه بقیه جاهام جواب میده.
    باشه استفاده می کنم Smile
    ۱۳۸۹ شهريور ۱۳ ۰۵:۱۲ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    hidensoft آفلاین
    عضو ارشد
    *****

    ارسال‌ها: 1,385
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۸ شهريور ۳
    اعتبار: 46
    تشکرها : 729
    ( 1395 تشکر در 782 ارسال )
    ارسال: #8
    RE: کارکتر ف
    من با همشون مشکل داشتم الا ومپ که البته از وقتی که خودم کانفیگ می کنم خیلی راحت ترم و چیزای بیشتری یاد گرفتم
    ۱۳۸۹ شهريور ۱۴ ۱۲:۰۰ صبح
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    php آفلاین
    hossein
    ****

    ارسال‌ها: 629
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ دي ۴
    اعتبار: 13
    تشکرها : 467
    ( 798 تشکر در 277 ارسال )
    ارسال: #9
    RE: کارکتر ف
    من فکر کنم مشکلت از collection باشه



    [quote]

    بلا هم زمان ورود اطلاعات کاراکتر ف بصورت بالا نمایش داده میشد که Collation : latin1_swedish_ci به این صورت تنظیم کردم و مشکل حل شد .
    [quote]


    من همیشه از utf8_unicode_ci برای جاهایی که داده فارسی دارم استفاده می کنم این جوری خیالم راحت تره .
    __________________________________________________________________________
    ۱۳۸۹ شهريور ۱۴ ۱۲:۱۸ صبح
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    « قدیمی تر | تازه‌ تر »

    ارسال پاسخ
    پرش به انجمن:


    کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
    IranPHP.org | تماس با ما | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | بایگانی | پیوند سایتی RSS