• 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
کاربر انلاین در حال مشاهده صفحه ...
#1
سلام
الگوریتم کاربرهای انلاین mybb رو کسی میدونه ؟
مثلا فلان کاربر انلاینه و داره پست ارسال میکنه . یا داره صفحه اصلی رو میبینه یا ...

دیتابیس رو نگاه کردم یه جدول هست به اسم session . که مشخصات کاربر انلاین میره اون تو .

در کنار ip , useragent , time , uid , sid . سه تا فیلد مهم هست .
اولی location که ادرس صفحه ای که کاربر درونش هست رو ذخیره میکنه .
دومی location1 که فرومی که کاربر درونش هست رو ذخیره میکنه و
سومی location2 که تاپیکی که کاربر درونش هست رو ذخیره میکنه .

حالا اگر location1 مقدار داشته باشه یعنی داره اون فروم رو میبینه .
اگرlocation2 مقدار داشته باشه یعنی داره تاپیک رو میبینه .
اگر خالی باشن و location دارای مقادیر fid یا tid باشه به ترتیب یعنی داره تاپیک جدید یا پست جدید ارسال میکنه


حالا این درج در دیتابیس احتمالا باید در فایلی مثل global یا init انجام بشه ولی موضوعی که واسم سواله اینه که:

کاربر از سایت میاد بیرون . ولی دیتابیس هنوز مقدار داره !!
این مقدار کی حذف میشه ؟
اصلا چجوری حذف میشه ؟
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#2
اینکه کی حذف می شه رو نمی دونم باید از آقای mybb بپرسی. اما درستش اینه که اینها باید یه زمان داشته باشند. یعنی زمانی که کاربر عملی رو انجام داد زمانش ذخیره بشه. بعد یه حداکثر زمان در نظر گرفته بشه. زمانی که مثلن 5 ثانیه گذشت این مقدار باس حذف بشه. مثلن یه کوئری می زنی که تمامی فیلد هایی که تاریخش از 5 ثانیه قبل بیشتره حذف بشن. حالا زمانی که کاربر لاگ اوت کرد هم بدیهیه که باس کلن نابود بشه سشن های مربوط به اون کاربر.
  پاسخ
تشکر شده توسط : zoghal Hamid
#3
خوب کجا کئوری بزنم ؟ کاربر رفته !! کدی اجرا نمیشه دیگه .
از کرون جاب هم که استفاده نمیشه !

بعد نکته ای که هست : روی لوکالم دیشب تست میکردم از اکانت خارج شدم . صفحه رو هم بستم ولی رکورد مربوطه تا نیم ساعت بعد هم پاک نشده بود !!!!
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#4
شما هر بار که قراره اطلاعات جدول کاربران آنلاین رو بخونی قبل از خوندن رکوردهایی که طول عمرشون بیشتر از مقدار خاصی (من معمولن ۵ دقیقه در نظر می گیرم) هست رو پاک کن
  پاسخ
تشکر شده توسط : Hamid
#5
کاربر که تشریفشو برد سشنش اکسپایر می شه دیگه نمی شه مگه ؟ Smile
  پاسخ
تشکر شده توسط : Hamid
#6
پس جدول این وسط چیکارس ؟ Big Grin
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#7
جدول رو هم هر چند وقت یکبار اطلاعات قدیمی رو پاک می کنی خب
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#8
رنگت مبارک Big Grin
نه منظورم اینه که mybb برای چی دیگه جدول داره ؟
خوب از همون session بخونه دیگه !

اصلا یه سوال دیگه !!!!

دو تا یوزر همزمان انلاین هستن .
هر کدوم یه session با یه id

میشه گفت همه Session ها رو چاپ کن ؟HuhHuhHuh
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#9
والا من از اول این رنگی بودم که :دی
در مورد mybb نمی دونم. دلیل نداره چون mybb هست حتمن کار درست رو داره انجام می ده :دی

این لینکو ببین
http://stackoverflow.com/questions/67591...ons-in-php
  پاسخ
تشکر شده توسط : Hamid
#10
بیا بریم یه تست کوررنگی باهم بدیم یا مشکل از منه یا از تو Big Grin
اینی که گفتی رو دیدم .
اونوقت این فایل مشکل امنیتی ایجاد نمیکنه ؟؟؟ HuhHuhHuhHuhHuh
  پاسخ
تشکر شده توسط :


پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان