/
  • کاربران آنلاین

  • ارسال پاسخ   امتیاز موضوع:
    • 1 رأی - میانگین امیتازات: 4
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5

    حالت موضوعی | حالت خطی کاربران آنلاین
    نویسنده پیام
    radin آفلاین
    عضو جدید
    **

    ارسال‌ها: 4
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۸ بهمن ۲۲
    اعتبار: 0
    تشکرها : 3
    ( 2 تشکر در 2 ارسال )
    ارسال: #1
    کاربران آنلاین
    با سلام خدمت دوستان گرامی

    من یک قسمت درست کردم که وقتی کاربری لاگین میکنه اطلاعات ورود وی در یک جدول توی دیتابیس ذخیره میشه و هر بار کاربر خروج از سیستم رو بزنه اطلاعات ورودش از جدول حذف میشه .
    من در اینجا فقط یک مشکل دارم و اون هم اینه در صورتیکه کاربر خروج رو نزنه اطلاعات ورودش تو دیتا بیس باقی می مونه ... چه طور می تونم این مشکل رو حل کنم
    نمیشه یک کاری کرد که وقتی کاربر مرورگرشو بست اطلاعات ورود این کاربر حذف بشه یا از طریق بازه زمانی این کار رو کرد Huh

    خوشحال میشم اگه دوستان راهکاری رو به من نشون بدنBig Grin
    ۱۳۸۸ بهمن ۲۴ ۰۸:۱۴ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : farhad.programmer
    farhad.programmer آفلاین
    عضو مهم
    ****

    ارسال‌ها: 288
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۸ بهمن ۷
    اعتبار: 1
    تشکرها : 148
    ( 99 تشکر در 67 ارسال )
    ارسال: #2
    RE: کاربران آنلاین
    با سلام

    خوب شما میتونین یه بازه زمانی در نظر بگیرید که اگه 20 دقیقه رکورد آپدیت نشد سیستم بیاد کاربر رو آفلاین کنه،[/align]


    و هر بار که کاربر صفحه رو عوض میکنه یا رفرش میکنه این Timestamp آپدیت بشه

    با سپاس
    ۱۳۸۸ بهمن ۲۵ ۰۱:۰۵ صبح
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : zoghal radin
    nasserghiasi آفلاین
    ناصر GH
    ***

    ارسال‌ها: 242
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۸ آذر ۷
    اعتبار: 2
    تشکرها : 127
    ( 41 تشکر در 22 ارسال )
    ارسال: #3
    RE: کاربران آنلاین
    به نظرم اگر از database session store استفاده کنید هم کارتون راه می افته و هم خیلی کارای دیگه واسه تشخیص فعالیت لحظه ای کاربران می تونید انجام بدید
    ۱۳۸۸ بهمن ۲۵ ۰۶:۵۱ صبح
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : farhad.programmer
    radin آفلاین
    عضو جدید
    **

    ارسال‌ها: 4
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۸ بهمن ۲۲
    اعتبار: 0
    تشکرها : 3
    ( 2 تشکر در 2 ارسال )
    ارسال: #4
    RE: کاربران آنلاین
    نقل قول: به نظرم اگر از database session store استفاده کنید هم کارتون راه می افته و هم خیلی کارای دیگه واسه تشخیص فعالیت لحظه ای کاربران می تونید انجام بدید

    چي جوري مي تونم ازش استفاده كنم ؟ مي تونيد يك مثال بزنيد ؟! HuhSmile
    ۱۳۸۸ بهمن ۲۵ ۰۴:۰۳ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : farhad.programmer
    farhad.programmer آفلاین
    عضو مهم
    ****

    ارسال‌ها: 288
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۸ بهمن ۷
    اعتبار: 1
    تشکرها : 148
    ( 99 تشکر در 67 ارسال )
    ارسال: #5
    RE: کاربران آنلاین
    (۱۳۸۸ بهمن ۲۵ ۰۴:۰۳ عصر)radin نوشته شده توسط:  
    نقل قول: به نظرم اگر از database session store استفاده کنید هم کارتون راه می افته و هم خیلی کارای دیگه واسه تشخیص فعالیت لحظه ای کاربران می تونید انجام بدید

    چي جوري مي تونم ازش استفاده كنم ؟ مي تونيد يك مثال بزنيد ؟! HuhSmile
    کد PHP:
    $timestamp time() + 60 60;
    $time time();

    mysql_query("DELETE FROM `ads_banned` WHERE `a_timestamp` < '$time'") or die(mysql_error());


        if(!
    mysql_num_rows(mysql_query("SELECT * FROM `ads_banned` WHERE `a_ip`='$ip' AND `a_timestamp` > '$time'"))) {

            
    mysql_query("INSERT INTO `ads_banned` (a_timestamp,a_ip ) VALUES ('$timestamp', '$ip')") or die(mysql_error());

        } 
    ۱۳۸۸ بهمن ۲۵ ۰۴:۳۰ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : radin
    radin آفلاین
    عضو جدید
    **

    ارسال‌ها: 4
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۸ بهمن ۲۲
    اعتبار: 0
    تشکرها : 3
    ( 2 تشکر در 2 ارسال )
    ارسال: #6
    RE: کاربران آنلاین
    با سلام خدمت آقا فرهاد Smile
    ببخشيد اگه لطف كنيد يك كمي در رابطه با اين قطعه كدي كه نوشتيد توضيح بديد ممنون ميشم .
    - اون دو متغييري كه در ابتدا تعريف كردين رو بايد هنگام لاگين مقدار دهي كنم يا ....؟
    - دليل استفاده از اين كوئري ها ؟ ( البته بگم يه چيزايي دستگيرم شد )
    در كل اگر يه توضيح مختصري بديد تا روال كار دستم بياد خيلي خوب ميشه Big Grin

    ممنون Shy
    ۱۳۸۸ بهمن ۲۵ ۰۴:۵۲ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    hidensoft آفلاین
    عضو ارشد
    *****

    ارسال‌ها: 1,385
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۸ شهريور ۳
    اعتبار: 46
    تشکرها : 729
    ( 1395 تشکر در 782 ارسال )
    ارسال: #7
    RE: کاربران آنلاین
    نقل قول: اون دو متغييري كه در ابتدا تعريف كردين رو بايد هنگام لاگين مقدار دهي كنم يا ....؟
    هر زمان که نیاز بود استفاده کنید. برای توضیحات بیشتر به منوال مراجعه کنید
    نقل قول: دليل استفاده از اين كوئري ها ؟ ( البته بگم يه چيزايي دستگيرم شد )
    برای دخیره کردن اطلاعات در دیتابیس
    نقل قول: در كل اگر يه توضيح مختصري بديد تا روال كار دستم بياد خيلي خوب ميشه
    یک زمان رو به عنوان حد اکثر زمان لوگین در نظر گرفتیم
    کد PHP:
    $timestamp time() + 60 60
    زمان کنونی رو هم بدست آوردیم
    کد PHP:
    $time time(); 
    اون هایی رو که زمانشون از حداکثر زمان گذشته حذف می کنیم
    کد PHP:
    mysql_query("DELETE FROM `ads_banned` WHERE `a_timestamp` < '$time'") or die(mysql_error()); 
    اگر کاربری با این IP در دیتابیس ذخیره نشده بود
    کد PHP:
    if(!mysql_num_rows(mysql_query("SELECT * FROM `ads_banned` WHERE `a_ip`='$ip' AND `a_timestamp` > '$time'"))) 
    کاربر جدید در دیتابیس ذخیره می کنیم.
    کد PHP:
    mysql_query("INSERT INTO `ads_banned` (a_timestamp,a_ip ) VALUES ('$timestamp', '$ip')") or die(mysql_error()); 
    کافیه شما تعداد رکورد هارو بدست بیارید. متوجه می شید چند نفر آنلاین هستند و چند نفر آفلاین
    (آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۳۸۸ بهمن ۲۶ ۱۰:۳۸ صبح، توسط hidensoft.)
    ۱۳۸۸ بهمن ۲۵ ۱۱:۵۰ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : farhad.programmer radin
    farhad.programmer آفلاین
    عضو مهم
    ****

    ارسال‌ها: 288
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۸ بهمن ۷
    اعتبار: 1
    تشکرها : 148
    ( 99 تشکر در 67 ارسال )
    ارسال: #8
    RE: کاربران آنلاین
    با سلام

    محمد جان زحمتش رو کشیدند

    با سپاس
    ۱۳۸۸ بهمن ۲۶ ۰۱:۰۹ صبح
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    radin آفلاین
    عضو جدید
    **

    ارسال‌ها: 4
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۸ بهمن ۲۲
    اعتبار: 0
    تشکرها : 3
    ( 2 تشکر در 2 ارسال )
    ارسال: #9
    RE: کاربران آنلاین
    با تشکر از همه دوستان Smile
    ممنونم که منو در حل مشکلم راهنمایی کردید . Wink
    ۱۳۸۸ بهمن ۲۷ ۱۲:۱۰ صبح
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    « قدیمی تر | تازه‌ تر »

    ارسال پاسخ
    پرش به انجمن:


    کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
    IranPHP.org | تماس با ما | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | بایگانی | پیوند سایتی RSS