/
  • چی کار کنم باگ نده!؟؟

  • ارسال پاسخ   امتیاز موضوع:
    • 0 رأی - میانگین امیتازات: 0
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5

    حالت موضوعی | حالت خطی چی کار کنم باگ نده!؟؟
    نویسنده پیام
    kianit آفلاین
    عضو جدید
    **

    ارسال‌ها: 46
    تاریخ عضویت: ۱۳۹۱ شهريور ۸
    اعتبار: 1
    تشکرها : 16
    ( 8 تشکر در 5 ارسال )
    ارسال: #1
    چی کار کنم باگ نده!؟؟
    سلام بر دوستان من یه اسکریپت ساده نوشتم که در 2 صفحش اطلاعات با ?id= از دیتابیس فراخوانی میشه و هر 2 تا صفحش رو با هویج تست کردم تمام دیتابیسمو در می آره چی کار کنم درست شه؟!!!
    __________________________________________________________________________
    فروشگاه امیر amirmarket.biz
    پلتفورم اشتراک ویدیو :: پارسیان کلیپ parsianclip.ir
    ۱۳۹۱ شهريور ۱۲ ۱۰:۴۷ صبح
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    Reza آفلاین
    رضا شیخله
    *****

    ارسال‌ها: 3,025
    تاریخ عضویت: ۱۳۹۰ آبان ۱۶
    اعتبار: 133
    تشکرها : 2724
    ( 2716 تشکر در 1692 ارسال )
    ارسال: #2
    RE: چی کار کنم باگ نده!؟؟
    کد:
    $id = (int) $_GET['id'];
    Tongue
    __________________________________________________________________________
    -- - RezaWorkShop.ir - blog.RezaOnline.net
    ۱۳۹۱ شهريور ۱۲ ۱۲:۴۷ عصر
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : ali786
    ali786 آفلاین
    I'm learning to coding
    ***

    ارسال‌ها: 212
    تاریخ عضویت: ۱۳۹۰ بهمن ۷
    اعتبار: 10
    تشکرها : 771
    ( 161 تشکر در 104 ارسال )
    ارسال: #3
    RE: چی کار کنم باگ نده!؟؟
    سلام
    کمی در مورد SQLinjection جستجو کن ،
    یک راه خوب و ساده هم اینه که همیشه ورودی ها و درخواست ها که به توابع ارسال میشه چک کنی ، مثلا همونطور که رضای عزیز گفت چک می کنی که نوع ورودی یا همون id ارسالی به تابع عدد هست یا نه و با یک شرط ساده (if) در صورتی که غیر از عدد چیز دیگه ای ارسال شد جوابی نمیدی و ...
    موفق باشی
    ۱۳۹۱ شهريور ۱۲ ۰۱:۲۲ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    masoudmanson آفلاین
    MiM Me3 MeTaL
    ****

    ارسال‌ها: 374
    تاریخ عضویت: ۱۳۹۰ تير ۱۱
    اعتبار: 22
    تشکرها : 541
    ( 356 تشکر در 179 ارسال )
    ارسال: #4
    RE: چی کار کنم باگ نده!؟؟
    (۱۳۹۱ شهريور ۱۲ ۱۰:۴۷ صبح)kianit نوشته شده توسط:  سلام بر دوستان من یه اسکریپت ساده نوشتم که در 2 صفحش اطلاعات با ?id= از دیتابیس فراخوانی میشه و هر 2 تا صفحش رو با هویج تست کردم تمام دیتابیسمو در می آره چی کار کنم درست شه؟!!!

    هویج چیه؟ Confused Blush
    __________________________________________________________________________
    [تصویر:  6p9kd9bhgb7hu6wgcu3g.gif]
    ۱۳۹۱ شهريور ۱۲ ۰۲:۱۱ عصر
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : miladr24
    Reza آفلاین
    رضا شیخله
    *****

    ارسال‌ها: 3,025
    تاریخ عضویت: ۱۳۹۰ آبان ۱۶
    اعتبار: 133
    تشکرها : 2724
    ( 2716 تشکر در 1692 ارسال )
    ارسال: #5
    RE: چی کار کنم باگ نده!؟؟
    یه برنامه است برای sqlinjaction استفاده میشه .
    __________________________________________________________________________
    -- - RezaWorkShop.ir - blog.RezaOnline.net
    ۱۳۹۱ شهريور ۱۲ ۰۲:۴۴ عصر
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : masoudmanson
    kianit آفلاین
    عضو جدید
    **

    ارسال‌ها: 46
    تاریخ عضویت: ۱۳۹۱ شهريور ۸
    اعتبار: 1
    تشکرها : 16
    ( 8 تشکر در 5 ارسال )
    ارسال: #6
    RE: چی کار کنم باگ نده!؟؟
    مرسی از همه مشکلم حل شده یه فانکشن نوشتم واسش ردیف شد!
    __________________________________________________________________________
    فروشگاه امیر amirmarket.biz
    پلتفورم اشتراک ویدیو :: پارسیان کلیپ parsianclip.ir
    ۱۳۹۱ شهريور ۱۲ ۰۸:۵۶ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    webnevesht آفلاین
    محمدرضا سلطانی
    ***

    ارسال‌ها: 972
    تاریخ عضویت: ۱۳۹۰ آذر ۲۵
    اعتبار: 22
    تشکرها : 384
    ( 702 تشکر در 427 ارسال )
    ارسال: #7
    RE: چی کار کنم باگ نده!؟؟
    میشه فانکشنت رو بذاری اینجا ببینیم چیه؟Blush
    __________________________________________________________________________
    بنده طعم ايمان را نمي چشد، تا اينكه دريابد آنچه اتفاق نيفتاده است نمي شد كه اتفاق بيفتد؛و آنچه شده و اتفاق افتاده است,نمي شد كه نشود و اتفاق نيفتد....حضرت علي(ع)
    ۱۳۹۱ شهريور ۱۲ ۱۱:۲۰ عصر
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    kianit آفلاین
    عضو جدید
    **

    ارسال‌ها: 46
    تاریخ عضویت: ۱۳۹۱ شهريور ۸
    اعتبار: 1
    تشکرها : 16
    ( 8 تشکر در 5 ارسال )
    ارسال: #8
    RE: چی کار کنم باگ نده!؟؟
    اینم فانکشن سادس ولی دیگه باگ نمی ده!
    کد PHP:
    function bug($str){ 
    return 
    is_array($str) ? array_map('_clean'$str) : str_replace("\\""\\\\"htmlspecialchars((get_magic_quotes_gpc() ? stripslashes($str) : $str), ENT_QUOTES)); 

    __________________________________________________________________________
    فروشگاه امیر amirmarket.biz
    پلتفورم اشتراک ویدیو :: پارسیان کلیپ parsianclip.ir
    ۱۳۹۱ شهريور ۱۲ ۱۱:۳۳ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    « قدیمی تر | تازه‌ تر »

    ارسال پاسخ
    پرش به انجمن:


    کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
    IranPHP.org | تماس با ما | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | بایگانی | پیوند سایتی RSS