/
  • چیدن مطالب در سه ردیف

  • صفحه‌ها (2):
  • ارسال پاسخ   امتیاز موضوع:
    • 1 رأی - میانگین امیتازات: 3
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5

    حالت موضوعی | حالت خطی چیدن مطالب در سه ردیف
    نویسنده پیام
    scooter آفلاین
    عضو مهم
    ****

    ارسال‌ها: 391
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ دي ۳
    اعتبار: 3
    تشکرها : 239
    ( 54 تشکر در 42 ارسال )
    ارسال: #1
    چیدن مطالب در سه ردیف
    سلام
    داشتم لیست سوالات رو نگاه میکردم دیدم همه سوالات ماله منه( اینجا یا همه c i بلدند یا همه بلد نیستند)
    اما سوال
    من می خوام مطالبم در یک جدول به صورت داینامیک چاپ بشه
    کد PHP:
    <tr>
    <
    td></td>
    <
    td></td>
    <
    td></td>
    </
    tr>
    <
    tr>
    <
    td></td>
    <
    td></td>
    <
    td></td>
    </
    tr>
    .
    .

    ولی هر کدی می زنم درست کار نمی کنه
    آیا pagination می تونه این کار رو بکنه
    __________________________________________________________________________
    welcome to the club
    (آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۳۸۸ اسفند ۸ ۰۱:۰۲ صبح، توسط scooter.)
    ۱۳۸۸ اسفند ۸ ۰۱:۰۲ صبح
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    molana آفلاین
    چالیست - chalist
    *******

    ارسال‌ها: 1,764
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ آذر ۳۰
    اعتبار: 60
    تشکرها : 1644
    ( 1550 تشکر در 1015 ارسال )
    ارسال: #2
    RE: چیدن مطالب در سه ردیف
    اسکوتر جان اگه دست از سر table برداری و با div کار کنی خیلی راحت می تونی هر کاری دلت می خواد بکنی.
    اینجوریاست برادر
    __________________________________________________________________________
    همه جوره اش رو داریم ظاهرن
    ۱۳۸۸ اسفند ۸ ۰۲:۵۶ صبح
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    scooter آفلاین
    عضو مهم
    ****

    ارسال‌ها: 391
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ دي ۳
    اعتبار: 3
    تشکرها : 239
    ( 54 تشکر در 42 ارسال )
    ارسال: #3
    RE: چیدن مطالب در سه ردیف
    [ویرایش شد] مولانا div , table با هم فرقی نمی کنن .مهم اینه که توی سه ردیف قرار بگیرن

    hidensoft : لطفا از القاب اسلامی ( حضرت ، امام ، ... ) برای یکدیگر استفاده نکنید.
    __________________________________________________________________________
    welcome to the club
    (آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۳۸۸ اسفند ۸ ۰۹:۰۳ صبح، توسط hidensoft.)
    ۱۳۸۸ اسفند ۸ ۰۳:۳۰ صبح
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    hidensoft آفلاین
    عضو ارشد
    *****

    ارسال‌ها: 1,384
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۸ شهريور ۳
    اعتبار: 46
    تشکرها : 729
    ( 1394 تشکر در 782 ارسال )
    ارسال: #4
    RE: چیدن مطالب در سه ردیف
    من درست متوجه نشدم ( مثل همیشه ) اما ببین این به دردت می خوره
    کد PHP:
    <tr>
    <?
    php
    $i 
    1;
    foreach (
    $query->result_array() as $row)
    {
        echo 
    '<td>'.$row['title'].'</td>';
        
    $i++;
        if (
    $i >= 3) echo '</tr><tr>';
    }
    ?>
    </tr> 
    ۱۳۸۸ اسفند ۸ ۰۸:۵۹ صبح
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : scooter
    scooter آفلاین
    عضو مهم
    ****

    ارسال‌ها: 391
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ دي ۳
    اعتبار: 3
    تشکرها : 239
    ( 54 تشکر در 42 ارسال )
    ارسال: #5
    RE: چیدن مطالب در سه ردیف
    سلام من می خوام یه همچین چیزی داشته باشم ( سه تا بچینه ، چهارمی رو بره خط بعد ( مث عکس)
       
    اما کد شما فقط یه ردیف درست میکنه و بقیه رو یه دونه یه دونه زیر هم می اندازه
    خیلی دستکاریش کردم ولی نشد
    __________________________________________________________________________
    welcome to the club
    ۱۳۸۸ اسفند ۹ ۰۳:۰۰ صبح
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    mohammad66 آفلاین
    عضو جدید
    **

    ارسال‌ها: 5
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۸ بهمن ۹
    اعتبار: 0
    تشکرها : 1
    ( 0 تشکر در 0 ارسال )
    ارسال: #6
    RE: چیدن مطالب در سه ردیف
    کد PHP:
    <?php
    for ( $counter 1$counter <= 10$counter += 1) {
        echo 
    '<td>'."Title".'</td>';
        
    $i++;
        if (
    $counter%== 0) echo '<br>';
    }
    ?>

    خروچی به صورت زیر می باشد

    TitleTitleTitle
    TitleTitleTitle
    TitleTitleTitle
    Title
    (آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۳۸۸ اسفند ۹ ۰۳:۴۷ صبح، توسط mohammad66.)
    ۱۳۸۸ اسفند ۹ ۰۳:۴۵ صبح
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    hidensoft آفلاین
    عضو ارشد
    *****

    ارسال‌ها: 1,384
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۸ شهريور ۳
    اعتبار: 46
    تشکرها : 729
    ( 1394 تشکر در 782 ارسال )
    ارسال: #7
    RE: چیدن مطالب در سه ردیف
    بابا DIV بزن خودتو خلاص کن.
    کد:
    <div style="width:160px">
    <?php
    foreach ($query->result_array() as $row)
    {
        echo '<div style="width:50px; height:50px; margin:5px; float:right;">'.$row['title'].'</div>';
    }
    ?>
    </div>
    ۱۳۸۸ اسفند ۹ ۰۹:۲۸ صبح
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : molana scooter
    admin آفلاین
    وحید سهرابلو
    **********

    ارسال‌ها: 5,697
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ آذر ۲۴
    اعتبار: 100
    تشکرها : 1362
    ( 6197 تشکر در 3438 ارسال )
    ارسال: #8
    RE: چیدن مطالب در سه ردیف
    یه دونه کد خواست ها
    کد PHP:
    <table>
    <?
    php
    $i 
    1;
    foreach (
    $query->result_array() as $row)
    {
        if(
    $i==0) echo "<tr>";
        echo 
    '<td>'.$row['title'].'</td>';
        
    $i++;
        
        if (
    $i >= 3){
            
    $i=0;
            echo 
    '</tr>';
        }
    }
    ?>
    </table> 
    ۱۳۸۸ اسفند ۱۱ ۱۱:۳۹ صبح
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : scooter
    molana آفلاین
    چالیست - chalist
    *******

    ارسال‌ها: 1,764
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ آذر ۳۰
    اعتبار: 60
    تشکرها : 1644
    ( 1550 تشکر در 1015 ارسال )
    ارسال: #9
    RE: چیدن مطالب در سه ردیف
    (۱۳۸۸ اسفند ۱۱ ۱۱:۳۹ صبح)admin نوشته شده توسط:  یه دونه کد خواست ها

    همون کدی که هایدن گذاشت که درسته
    چرا از تیبل استفاده بشه آخه؟
    __________________________________________________________________________
    همه جوره اش رو داریم ظاهرن
    ۱۳۸۸ اسفند ۱۱ ۰۲:۰۷ عصر
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    admin آفلاین
    وحید سهرابلو
    **********

    ارسال‌ها: 5,697
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ آذر ۲۴
    اعتبار: 100
    تشکرها : 1362
    ( 6197 تشکر در 3438 ارسال )
    ارسال: #10
    RE: چیدن مطالب در سه ردیف
    د خوب درست نیست دیگه
    یعنی شما میگی table کلا‌ منسوخ بشه؟
    کاری به این ندارم که اینجا div خوبه‌ یا table ولی با‌table کدش اینجوری میشه
    ۱۳۸۸ اسفند ۱۱ ۰۴:۱۸ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    « قدیمی تر | تازه‌ تر »

  • صفحه‌ها (2):
  • ارسال پاسخ
    پرش به انجمن:


    کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
    IranPHP.org | تماس با ما | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | بایگانی | پیوند سایتی RSS