/
  • چگونگی logout کاربر از طریق پنل مدیریت ؟؟؟؟؟؟؟

  • ارسال پاسخ   امتیاز موضوع:
    • 0 رأی - میانگین امیتازات: 0
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5

    حالت موضوعی | حالت خطی چگونگی logout کاربر از طریق پنل مدیریت ؟؟؟؟؟؟؟
    نویسنده پیام
    morypory آفلاین
    عضو جدید
    **

    ارسال‌ها: 25
    تاریخ عضویت: ۱۳۹۶ آبان ۲۹
    اعتبار: 0
    تشکرها : 6
    ( 0 تشکر در 0 ارسال )
    ارسال: #1
    Question چگونگی logout کاربر از طریق پنل مدیریت ؟؟؟؟؟؟؟
    با درود بر اساتید
    من میخواهم کاربرانم را از طریق پنل مدیریت logout کنم یک جدول دارم که کاربران سیستمم را مشاهده میکنم ، میخواهم مثل کلید ویرایش یک کلید درست کنم بنام logout که هر وقت انتخاب شد کاربر مربوطه از سیستم خارج شود و یا یک کلید درست کنم هر وقت انتخاب کردم کلیه کاربران زیر مجموعه logout بشن
    ۱۳۹۷ خرداد ۷ ۰۱:۳۹ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    MiladWorkShop آفلاین
    تحریم شده

    ارسال‌ها: 18
    تاریخ عضویت: ۱۳۹۶ اسفند ۶
    تشکرها : 0
    ( 11 تشکر در 11 ارسال )
    ارسال: #2
    RE: چگونگی logout کاربر از طریق پنل مدیریت ؟؟؟؟؟؟؟
    سلام

    برای اینکار ابتدا باید سیستم برسی لاگین بودن کاربران در دیتابیس باشه

    یکی از بهترین حالت ها این هست که یک تیبل ایجاد کنید به نام login که شامل 2 کول مهم هست - یک : User ID و دوم login_key

    User ID که مشخص هست

    login_key باید یک کد یونیک باشه که با هر بار لاگین کردن کاربر در دیتابیس شما در کنار user id در تیبل login ذخیره بشه

    سمت اسکریپت شما باید یک کوکی یا سیشن برای کاربر ذخیره کنید با نام login_key یا هر نام دلخواهی که مقدار اون باید برابر با login_key یونیکی باشه که موقع ورود کاربر ایجاد شده و در دیتابیس ذخیره شده

    بعد اسکریپت موقع بازدید کاربر باید برسی کنه ببینه سیشن یا کوکی login_key برای اون کاربر وجود داره یا نه, اگه login_key که در مرورگر به عنوان کوکی ذخیره شده در تیبل login وجود داشت از تیبل user id رو میخونید و کاربر روشناسایی و اطلاعاتش رو بر اساس user id نمایش و استفاده میکنید

    با این روش برای خروش یک کاربر از طریق مدیریت کافیه در تیبل login هرچی دیتا با user id اون کاربر وجود داشت رو حذف کنید, یعنی با زدن دکمه خروج همه دیتاها با user id اون کاربر از تیبل login حذف بشه
    ۱۳۹۷ خرداد ۸ ۰۹:۵۸ صبح
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    « قدیمی تر | تازه‌ تر »

    ارسال پاسخ
    پرش به انجمن:


    کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
    IranPHP.org | تماس با ما | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | بایگانی | پیوند سایتی RSS