/
  • چگونگی قرار داده div اصلی در ‌وسط صفحه

  • ارسال پاسخ   امتیاز موضوع:
    • 0 رأی - میانگین امیتازات: 0
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5

    حالت موضوعی | حالت خطی چگونگی قرار داده div اصلی در ‌وسط صفحه
    نویسنده پیام
    mehdi.gpr آفلاین
    عضو جدید
    **

    ارسال‌ها: 20
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۸ بهمن ۸
    اعتبار: 0
    تشکرها : 20
    ( 1 تشکر در 1 ارسال )
    ارسال: #1
    چگونگی قرار داده div اصلی در ‌وسط صفحه
    در ادامه این پست مشکلی دارم که اینجا مطرح می کنم .

    (۱۳۸۸ بهمن ۱۰ ۰۵:۰۸ عصر)mehdi.gpr نوشته شده توسط:  دوستان من رو می بخشید

    یک سئوال ابتدایی دارم : Blush

    میخوام 3 تا div رو کنار هم بصورت عکس زیر قرار بدم ولی مشکل دارم .

    شرمنده و ممنون.

    بعد ایجاد 3 div مورد نظرم زمانی که اجرا میگیرم متوجه شدم که div اصلی ( که بدنه اصلی سایت رو تشکیل میده ) زمانی که مرورگر بصورت تمام صفحه باز نیست و نصفه هست مکان خودش رو تغییر میده و میره در مختصات دیگه ای . و زمانی که مرورگر رو تمام صفحه میکنم درست میشه و در سر جای اصلیش قرار میگیره . چطور میتونم از این مشکل جلوگیری کنم؟؟

    با تشکر


    فایل‌(های) پیوست شده بندانگشتی (ها)
       
    (آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۳۸۸ بهمن ۱۱ ۱۲:۴۳ عصر، توسط admin.)
    ۱۳۸۸ بهمن ۱۱ ۱۲:۲۷ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    admin آفلاین
    وحید سهرابلو
    **********

    ارسال‌ها: 5,734
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ آذر ۲۴
    اعتبار: 100
    تشکرها : 1362
    ( 6196 تشکر در 3438 ارسال )
    ارسال: #2
    RE: سئوالات html ی
    خصوصیت‌ align مربوط‌ به ‌div اصلی‌ رو center بدید با width ‌اون‌ رو 100% ‌بدید که همیشه تمام صفحه باشه
    ۱۳۸۸ بهمن ۱۱ ۱۲:۴۱ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : mehdi.gpr
    mehdi.gpr آفلاین
    عضو جدید
    **

    ارسال‌ها: 20
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۸ بهمن ۸
    اعتبار: 0
    تشکرها : 20
    ( 1 تشکر در 1 ارسال )
    ارسال: #3
    RE: سئوالات html ی
    (۱۳۸۸ بهمن ۱۱ ۱۲:۴۱ عصر)admin نوشته شده توسط:  خصوصیت‌ align مربوط‌ به ‌div اصلی‌ رو center بدید با width ‌اون‌ رو 100% ‌بدید که همیشه تمام صفحه باشه

    نشد جناب سهرابلو . مشکل اینجاست که زمانی wiidth رو 100% میدم مجددا میره پایین div نارنجی ( که منوی سمت راست من هست ) و اصلا دیگه بالا نمیاد .

    کد PHP:
    <div id="topmenu" align="center" style="background-color:#F6F6F6; float:none;
                     width:980px; height:130px;"
    >
                 
                      </
    div>

    <
    div   id="rightmenu" dir="rtl" align="right" style="background-color:#EBEBEB; float:right;
            width:150px; height:1200px; margin-top:10px;"
    >
            
             </
    div>
         <
    div  id="main" align="center" style="background-color:#919191; float:right;
            width:820px; height:1200px; margin-top:10px; margin-right:10px;"
    >
          

            </
    div
    (آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۳۸۸ بهمن ۱۱ ۰۱:۵۲ عصر، توسط mehdi.gpr.)
    ۱۳۸۸ بهمن ۱۱ ۰۱:۵۰ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    admin آفلاین
    وحید سهرابلو
    **********

    ارسال‌ها: 5,734
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ آذر ۲۴
    اعتبار: 100
    تشکرها : 1362
    ( 6196 تشکر در 3438 ارسال )
    ارسال: #4
    RE: چگونگی قرار داده div اصلی در ‌وسط صفحه
    کد PHP:
    <div align="center">
        <
    div id="topmenu" align="center" style="background-color:#F6F6F6; float:none;width:980px; height:130px;">    
        </
    div>
        
        <
    div   id="rightmenu"  style="background-color:#EBEBEB; float:right; width:150px; height:1200px; margin-top:10px;">
        </
    div>
        
        <
    div  id="main" style="background-color:#919191; float:right;width:820px; height:1200px; margin-top:10px; margin-right:10px;">
         </
    div
    </
    div
    ۱۳۸۸ بهمن ۱۱ ۰۲:۵۲ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : mehdi.gpr
    « قدیمی تر | تازه‌ تر »

    ارسال پاسخ
    پرش به انجمن:


    کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
    IranPHP.org | تماس با ما | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | بایگانی | پیوند سایتی RSS