/
  • چگونگي ساخت روباتها در وب

  • ارسال پاسخ   امتیاز موضوع:
    • 1 رأی - میانگین امیتازات: 5
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5

    حالت موضوعی | حالت خطی چگونگي ساخت روباتها در وب
    نویسنده پیام
    arlabbafi آفلاین
    آرسنال
    **

    ارسال‌ها: 44
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ اسفند ۱
    اعتبار: 1
    تشکرها : 11
    ( 25 تشکر در 7 ارسال )
    ارسال: #1
    چگونگي ساخت روباتها در وب
    سلام كسي در مورد چگونگي ساخت روباتها در وب اطلاعات داره؟
    ما يه استادي داشتيم اين كار رو ميكرد مثلا روبات ميساخت كه user درست كنه و يا از يه سايت عكس و فايل دانلود كنه
    ۱۳۸۸ ارديبهشت ۲۹ ۰۷:۰۹ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    Y.P.Y آفلاین
    ناظم کل
    *******

    ارسال‌ها: 2,783
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ دي ۲۸
    اعتبار: 103
    تشکرها : 2181
    ( 4856 تشکر در 2220 ارسال )
    ارسال: #2
    RE: چگونگي ساخت روباتها در وب
    سلام،
    روبات داریم تا روبات...
    شما روبات برای چه کاری می خواید؟
    __________________________________________________________________________
    وبلاگ: Yousha.Blog.ir

    صدام: "اگر با ارتش شاه ایران طرف بودیم، یک ماهه جنگ را می بردیم"
    http://gulfnews.com/opinion/thinkers/ira...i-1.500997
    ۱۳۸۸ ارديبهشت ۲۹ ۰۷:۲۰ عصر
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    arlabbafi آفلاین
    آرسنال
    **

    ارسال‌ها: 44
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ اسفند ۱
    اعتبار: 1
    تشکرها : 11
    ( 25 تشکر در 7 ارسال )
    ارسال: #3
    RE: چگونگي ساخت روباتها در وب
    سلام مثلا براي يك فرم رو پر كنه يا فايل دانلود كنه و ....
    ۱۳۸۸ ارديبهشت ۲۹ ۰۷:۲۳ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    Y.P.Y آفلاین
    ناظم کل
    *******

    ارسال‌ها: 2,783
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ دي ۲۸
    اعتبار: 103
    تشکرها : 2181
    ( 4856 تشکر در 2220 ارسال )
    ارسال: #4
    RE: چگونگي ساخت روباتها در وب
    نقل قول: سلام مثلا براي يك فرم رو پر كنه يا فايل دانلود كنه و ....
    فرم رو نمیشه پر کرد ولی میشه فرم رو شبیه سازی کرد و اطلاعات رو وارد و ارسال کرد... برای اینکار به یک کلاس HTTP یا کلاس CURL یا کلاس Socket احتیاج دارید(که مثل Browser/Crawler عمل کنه)... بقیه کار ها هم میشه.
    کلاس رو می تونید از اینجا بگیرید: http://www.google.com/search?hl=en&q=PHP...h&aq=f&oq=
    http://www.phpclasses.org
    __________________________________________________________________________
    وبلاگ: Yousha.Blog.ir

    صدام: "اگر با ارتش شاه ایران طرف بودیم، یک ماهه جنگ را می بردیم"
    http://gulfnews.com/opinion/thinkers/ira...i-1.500997
    ۱۳۸۸ ارديبهشت ۲۹ ۰۷:۵۶ عصر
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : arlabbafi admin molana
    « قدیمی تر | تازه‌ تر »

    ارسال پاسخ
    پرش به انجمن:


    کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
    IranPHP.org | تماس با ما | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | بایگانی | پیوند سایتی RSS