• 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
چگونگي ساخت روباتها در وب
#1
سلام كسي در مورد چگونگي ساخت روباتها در وب اطلاعات داره؟
ما يه استادي داشتيم اين كار رو ميكرد مثلا روبات ميساخت كه user درست كنه و يا از يه سايت عكس و فايل دانلود كنه
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#2
سلام،
روبات داریم تا روبات...
شما روبات برای چه کاری می خواید؟
وبلاگ: Yousha.Blog.ir

صدام: "اگر با ارتش شاه ایران طرف بودیم، یک ماهه جنگ را می بردیم"
http://gulfnews.com/opinion/thinkers/ira...i-1.500997
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#3
سلام مثلا براي يك فرم رو پر كنه يا فايل دانلود كنه و ....
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#4
نقل قول:سلام مثلا براي يك فرم رو پر كنه يا فايل دانلود كنه و ....
فرم رو نمیشه پر کرد ولی میشه فرم رو شبیه سازی کرد و اطلاعات رو وارد و ارسال کرد... برای اینکار به یک کلاس HTTP یا کلاس CURL یا کلاس Socket احتیاج دارید(که مثل Browser/Crawler عمل کنه)... بقیه کار ها هم میشه.
کلاس رو می تونید از اینجا بگیرید: http://www.google.com/search?hl=en&q=PHP...ch&aq=f&oq=
www.phpclasses.org
وبلاگ: Yousha.Blog.ir

صدام: "اگر با ارتش شاه ایران طرف بودیم، یک ماهه جنگ را می بردیم"
http://gulfnews.com/opinion/thinkers/ira...i-1.500997
  پاسخ
تشکر شده توسط : arlabbafi admin molana


پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان