• 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
چگونه سایت/وبلاگ خود را به موتورهای جستجو معرفی کنید
#1
سلام دوستان،

پرسشهای زیادی درباره چگونگی معرفی سایت یا وبلاگ به موتور های جستجو مطرح نمودید.
لذا جهت سادگی کارشما و اطلاع از چگونگی ثبت سایت در موتورهای جستجو، لینکهای مربوط به قسمت معرفی سایت در آن موتور جستجو را اینجا قرار دادم. تنها پنج موتور برتر لیست شده اند.

برای معرفی وب سایت یا وبلاگ خود به موتورهای جستجو میتوانید از این لینکها استفاده کنید.

گوگل - یاهو - آلتا ویستا - ام اس ان - آلکسا

اما تنها معرفی کردن سایت یا وبلاگ به موتورهای جستجو کافی نیست! زیرا:

- ممکن است چند هفته طول بکشد تا آدرس شما ثبت گردد.
- امکان دارد نتیجه دلخواه بدست نیاید.
- امکان این هم وجود دارد که حتی پس از معرفی به آن موتورهای جستجو باز هم رتبه مطلوب را بدست نیاورید.
غایب
  پاسخ
تشکر شده توسط : Y.P.Y php
#2
منم با علیرضا موافقم .

بهتره قبل از ثبت قالب سایتتون رو validate کنین .
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#3
حسین جان قبل از ثبت باید خیلی کار ها انجام بشه. برای مثال:
- حداقل 50 تا پست خوب و معتبر
- 100 تا کاربر واقعی
- تنظیم فایل robots.txt
- تنظیم فایل .htaccess
- به قول شما معتبر سازی قالب
- و ...
غایب
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#4
(۱۳۸۸ تير ۰۵, ۰۱:۵۵ ب.ظ)php نوشته: بهتره قبل از ثبت قالب سایتتون رو validate کنین .
دوست هايي عزيزم ميشه من رو در اي مورد راهنمايي كنيد چون آگاهي ندارم
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#5
نقل قول:دوست هايي عزيزم ميشه من رو در اي مورد راهنمايي كنيد چون آگاهي ندارم
موردی نداره محمد امین جان ما هم اومدیم اینجا چیزی یاد بگیریم. خوب ببین برای بررسی قالب، باید ببینیم قالب ما از چی تشکیل شده. مثلا css ها / html ها و یا حتی xhtml ها !
حالا ما می تونیم با ابزاری که سایت های حرفه ای در اختیار ما قرار میدن این بررسی رو روی قالبمون انجام بدیم. من در زیر لینک بهترین ها رو گذاشتم برات.

بررسی فید سایت: validator.w3 (البته این هم بد نیست استفاده کنی ولی در کل ربطی به قالب نداره)
بررسی لینک: validator.w3 (این هم دادم گفتم بد نیست داشته باشی)
بررسی قالب: validator.w3 (این اصلی هست که html با css یا css فقط، رو چک می کنه)
بررسی کل قالب: validator.w3 (این بهترینش هست که Markup Validation Service نامیده میشه و html و xhtml و ... رو بررسی می کنه)
غایب
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#6
(۱۳۸۸ تير ۰۵, ۰۱:۵۵ ب.ظ)php نوشته: دوست هايي عزيزم ميشه من رو در اي مورد راهنمايي كنيد چون آگاهي ندارم

محمد این پست رو هم یه نگاه بنداز
http://forum.iranphp.org/Thread-validato...78#pid3478

من از فایرکاس همراه با افزونه Validate html استفاده کردم واقعا کمکت می کنه تا به بهترین نتیج برسی
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#7
اره افزونه FF هم خودم تست کردم خوب جواب داده اما خوب همه می دونیم کسی/چیزی که کارش اینه بهتر میفهمه تا اون که خیلی می فهمه اما کارش این نیست!
غایب
  پاسخ
تشکر شده توسط :


پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان