/
  • چگونه با php دريابيم url عكسي موجود و فيلتر نشده است

  • ارسال پاسخ   امتیاز موضوع:
    • 0 رأی - میانگین امیتازات: 0
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5

    حالت موضوعی | حالت خطی چگونه با php دريابيم url عكسي موجود و فيلتر نشده است
    نویسنده پیام
    mehdimalek آفلاین
    عضو
    ***

    ارسال‌ها: 53
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۸ مهر ۱۲
    اعتبار: 0
    تشکرها : 54
    ( 10 تشکر در 6 ارسال )
    ارسال: #1
    چگونه با php دريابيم url عكسي موجود و فيلتر نشده است
    با سلام من توي اينترنت سرچ مي كردم در مورد اينكه اگه Url تصويري رو گرفتيم از كجا بدونيم موجود هست كه اسكريپت زير رو پيدا كردم:
    کد:
    $external_link = 'http://www.example.com/example.jpg';
    if (@GetImageSize($external_link)) {
    echo "image exists";
    } else {
    echo "image does not exist";
    }
    اما سوالم اينه كه آيا ميشه با كدهاي php بفهميم كه اين آدرس تصوير فيلتر هست يا نه؟
    منظور من اينه كه فرض آدرس معتبر بود اما url ان فيلتر شده بود! در اين صورت اگه سرور سايت ما در خارج از ايران باشه مي تونه معتبر بودن و موجود بودن عكس رو بررسي كنه اما نمي تونه به ما بگه كه اين آدرس آيا براي ايراني ها هم قابل استفاده است يا فيلتر ميشه!
    نظر شما چيه؟
    (آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۳۸۹ فروردين ۲۴ ۰۸:۳۷ عصر، توسط mehdimalek.)
    ۱۳۸۹ فروردين ۲۴ ۰۸:۳۵ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    parsig آفلاین
    عضو مهم
    ****

    ارسال‌ها: 280
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ دي ۳۰
    اعتبار: 5
    تشکرها : 146
    ( 259 تشکر در 144 ارسال )
    ارسال: #2
    RE: چگونه با php دريابيم url عكسي موجود و فيلتر نشده است
    چون کد پی اچ پی روی سرور اجرا می شه و سرور معمولا در کشوری غیر از ایران واقع شده و به احتمال زیاد اون کشور فیلترینگ نداره ، برای همین با همین دستورات عکس رو بدون فیلتر تشخیص می ده . ولی اگه روی سرور ایران اجرا کنید همین تابع رو نتیجه همونی هست که می خواید !
    __________________________________________________________________________
    [تصویر:  logo-small.jpg]
    ۱۳۸۹ فروردين ۲۴ ۱۱:۴۰ عصر
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : zoghal mehdimalek
    mehdimalek آفلاین
    عضو
    ***

    ارسال‌ها: 53
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۸ مهر ۱۲
    اعتبار: 0
    تشکرها : 54
    ( 10 تشکر در 6 ارسال )
    ارسال: #3
    RE: چگونه با php دريابيم url عكسي موجود و فيلتر نشده است
    تشكر
    -------------------
    آيا هاستي در ايران هست كه php رو ساپورت كنه و مجاني باشه؟
    اگه باشه جاي بسي تعجب و شادماني هم هست! چون ايراني و خدمت مجاني؟Exclamation
    مگه همه مثل اين سايت هستن كه بي دريغ به سوالات كج و كوله من جواب بدن و ادعايي هم نداشته باشن؟Heart
    اگه چنين هاستي هست قربون دستت يه آدرسي بذار ... جاي دوري نميره!Big Grin
    ---------------------
    باز هم ممنون
    ۱۳۸۹ فروردين ۲۵ ۰۸:۳۸ صبح
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    parsig آفلاین
    عضو مهم
    ****

    ارسال‌ها: 280
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ دي ۳۰
    اعتبار: 5
    تشکرها : 146
    ( 259 تشکر در 144 ارسال )
    ارسال: #4
    RE: چگونه با php دريابيم url عكسي موجود و فيلتر نشده است
    من ندیدم همچین چیزی .... .
    __________________________________________________________________________
    [تصویر:  logo-small.jpg]
    ۱۳۸۹ ارديبهشت ۱ ۰۱:۴۱ صبح
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    Y.P.Y آفلاین
    ناظم کل
    *******

    ارسال‌ها: 2,745
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ دي ۲۸
    اعتبار: 104
    تشکرها : 2179
    ( 4835 تشکر در 2203 ارسال )
    ارسال: #5
    RE: چگونه با php دريابيم url عكسي موجود و فيلتر نشده است
    یک راه ساده: سایز ، رسولوشن و مشخصات تصویر رو بگیرید... اگر فاقد اینها بود، فیلتر شده.
    __________________________________________________________________________
    وبلاگ: Yousha.Blog.ir

    صدام: "اگر با ارتش شاه ایران طرف بودیم، یک ماهه جنگ را می بردیم"
    http://gulfnews.com/opinion/thinkers/ira...i-1.500997
    ۱۳۸۹ ارديبهشت ۱ ۰۵:۰۴ عصر
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    parsig آفلاین
    عضو مهم
    ****

    ارسال‌ها: 280
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ دي ۳۰
    اعتبار: 5
    تشکرها : 146
    ( 259 تشکر در 144 ارسال )
    ارسال: #6
    RE: چگونه با php دريابيم url عكسي موجود و فيلتر نشده است
    خب بحث اینجاست که اسکریپت روی سرور های خارجی اجرا می شه و در هر صورت عکس بدون تشخیص داده می شه .
    __________________________________________________________________________
    [تصویر:  logo-small.jpg]
    ۱۳۸۹ ارديبهشت ۱ ۰۷:۲۸ عصر
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    « قدیمی تر | تازه‌ تر »

    ارسال پاسخ
    پرش به انجمن:


    کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
    IranPHP.org | تماس با ما | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | بایگانی | پیوند سایتی RSS