/
  • چگونه استاندارد قالب بسازم؟

  • صفحه‌ها (2):
  • ارسال پاسخ   امتیاز موضوع:
    • 0 رأی - میانگین امیتازات: 0
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5

    حالت موضوعی | حالت خطی چگونه استاندارد قالب بسازم؟
    نویسنده پیام
    faghani آفلاین
    عليرضا فغاني
    ****

    ارسال‌ها: 341
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۸ مرداد ۲۲
    اعتبار: 4
    تشکرها : 255
    ( 85 تشکر در 61 ارسال )
    ارسال: #1
    چگونه استاندارد قالب بسازم؟
    سلام
    یکی از مشکلات مهم من تو برنامه نویسی ، درست ننوشتن کد های HTML برای قالب ها هست (شاید مشکلات بسیاری دیگر)
    به طوری که هرچی قالب میسازم ، با مرورگرهای مختلف سازگار نیستHuhConfused
    از شما دوستان میخوام یک کتاب خوب یا یک مقاله (نمایشگاه کتابم که باز شده!Big Grin) بهم معرفی کنین تا بشه توش روش های کدنویسی استاندارد رو آموزش داده باشهConfused
    کتاب های css در مورد این بحث مطلبی دارند؟


    لطفا کتاب یا مقاله یا یک اموزش بدین تا این مشکل بزرگ منم حل بشهConfused

    باتشکر فراوان از انجمن خوبتونHeart
    ۱۳۸۹ ارديبهشت ۱۵ ۰۸:۲۳ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    oia آفلاین
    محمد ثانی
    *****

    ارسال‌ها: 2,014
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ آذر ۲۶
    اعتبار: 66
    تشکرها : 2330
    ( 2091 تشکر در 1290 ارسال )
    ارسال: #2
    RE: چگونه استاندارد قالب بسازم؟
    کد HTML که استاندارد خواصی برای مرورگر ها نداره!!!
    حالا CSS یا JavaScript رو می گفتی یه چیزی!!!
    حالا اگه بحثه XHTML باشه بازم یه چیزی
    بابا این HTML برام قابل قبول نیست!!! Sleepy Tongue
    ۱۳۸۹ ارديبهشت ۱۵ ۰۸:۵۵ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    php آفلاین
    hossein
    ****

    ارسال‌ها: 612
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ دي ۴
    اعتبار: 13
    تشکرها : 467
    ( 798 تشکر در 277 ارسال )
    ارسال: #3
    RE: چگونه استاندارد قالب بسازم؟
    شاید اون استاندار کلی رو هیچکی به معنای واقعی رعایت نکنه اگه یه سری به سایت w3c بزنی و چند تا ادرس مختلف رو اونجا validate کنی متوجه منظورم میشی ولی پیشنهاد من برای رعایت استانداردها و یا پی بردن به مشکلاتت استفاده از w3c هست .
    http://validator.w3.org/
    __________________________________________________________________________
    ۱۳۸۹ ارديبهشت ۱۵ ۱۰:۵۴ عصر
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    faghani آفلاین
    عليرضا فغاني
    ****

    ارسال‌ها: 341
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۸ مرداد ۲۲
    اعتبار: 4
    تشکرها : 255
    ( 85 تشکر در 61 ارسال )
    ارسال: #4
    RE: چگونه استاندارد قالب بسازم؟
    خوب مسئله اینه که من صفحات سایتم با مرورگر IE مشکل داره ولی با فایر فوکس عالی میشهHuh
    مشکل فکز کنم از css نویسی ام باشی ، حالا من میخوام بدونم چجور صفحاتم رو متناسب با انواع مرورگر ها بسازم...Confused



    باتشکرHeart
    ۱۳۸۹ ارديبهشت ۱۷ ۰۷:۲۱ صبح
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    php آفلاین
    hossein
    ****

    ارسال‌ها: 612
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ دي ۴
    اعتبار: 13
    تشکرها : 467
    ( 798 تشکر در 277 ارسال )
    ارسال: #5
    RE: چگونه استاندارد قالب بسازم؟
    قانون خاصی نداره که بشه گفت اون رو رعایت کنی تا مسئله حل بشه , رو بعضی خصوصیات نتایج این دو با هم متفاوت هست بهترین راه حل اینکه وقتی داری طراحی میکنی همزمان روی هر دو تا مرورگر امتحان کنی تا بعدا مجبور نشی کل برنامه رو برسی کنی .

    ولی معمولا مهمترین چیزی که باعث مشکل میشه توی این دو تا اسنفاده از تگ با خاصیت fliat هست که باعث ایجاد مشکل میشه .
    راه حل استفاده از خاصیت clear:both بعد از تگ های float شده هست امیدوارم مشکلت با این راه حل , حل شه .

    اگر نه کدت رو اینجا بزار تا برسی کنم .
    __________________________________________________________________________
    ۱۳۸۹ ارديبهشت ۱۷ ۱۱:۱۳ عصر
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : faghani molana
    faghani آفلاین
    عليرضا فغاني
    ****

    ارسال‌ها: 341
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۸ مرداد ۲۲
    اعتبار: 4
    تشکرها : 255
    ( 85 تشکر در 61 ارسال )
    ارسال: #6
    RE: چگونه استاندارد قالب بسازم؟
    مشکل من سایز هست...Confused
    مثلا در IE سایز بهم ریخته میشه ولی تو FF سایز میزون هست...BlushConfusedHuh

    حالا چیکار کنم؟!Undecided

    باتشکرHeart
    ۱۳۸۹ ارديبهشت ۱۸ ۰۳:۲۷ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    php آفلاین
    hossein
    ****

    ارسال‌ها: 612
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ دي ۴
    اعتبار: 13
    تشکرها : 467
    ( 798 تشکر در 277 ارسال )
    ارسال: #7
    RE: چگونه استاندارد قالب بسازم؟
    اگه اشتباه نکنم padding هم در این دو تا فرق میکنه ولی اینجوری نمیشه نظر داد .

    اگه خواستی اپلود کن تا بچه ها بهتر بتونن کمکت کنن .
    __________________________________________________________________________
    ۱۳۸۹ ارديبهشت ۱۸ ۰۸:۰۵ عصر
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    faghani آفلاین
    عليرضا فغاني
    ****

    ارسال‌ها: 341
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۸ مرداد ۲۲
    اعتبار: 4
    تشکرها : 255
    ( 85 تشکر در 61 ارسال )
    ارسال: #8
    RE: چگونه استاندارد قالب بسازم؟
    خوب برای padding چیکار کنم؟!Confused
    سایتم اینه : http://www.oioblog.com
    شما با مرورگر موزیلا برو ، بعدش با اینترنت اکسپلورر ، حتما متوجه مشکل میشیConfused


    باتشکرHeart
    ۱۳۸۹ ارديبهشت ۱۸ ۰۹:۱۱ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    php آفلاین
    hossein
    ****

    ارسال‌ها: 612
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ دي ۴
    اعتبار: 13
    تشکرها : 467
    ( 798 تشکر در 277 ارسال )
    ارسال: #9
    RE: چگونه استاندارد قالب بسازم؟
    مشکل از جدولی هست که داخل هر بخش قرار داره و فیلد ها رو داخلش چیدی فقط باید width=100% رو از اون دو تا جدول پاک کنی مشکل حله .
    __________________________________________________________________________
    ۱۳۸۹ ارديبهشت ۱۸ ۱۰:۱۰ عصر
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : faghani
    faghani آفلاین
    عليرضا فغاني
    ****

    ارسال‌ها: 341
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۸ مرداد ۲۲
    اعتبار: 4
    تشکرها : 255
    ( 85 تشکر در 61 ارسال )
    ارسال: #10
    RE: چگونه استاندارد قالب بسازم؟
    ممنون Blush
    ولی مقاله ای نیست بخونم ؟ شاید کدی دیگه نوشتم و مشکل پیش اومد! دستوراتی مثل top: 10px; یا دستوری مثل z-index: 1; در دو مرورگر متفاوت نیست؟
    ۱۳۸۹ ارديبهشت ۲۰ ۰۳:۲۷ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    « قدیمی تر | تازه‌ تر »

  • صفحه‌ها (2):
  • ارسال پاسخ
    پرش به انجمن:


    کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
    IranPHP.org | تماس با ما | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | بایگانی | پیوند سایتی RSS