• 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
چگونه استاندارد قالب بسازم؟
#1
سلام
یکی از مشکلات مهم من تو برنامه نویسی ، درست ننوشتن کد های HTML برای قالب ها هست (شاید مشکلات بسیاری دیگر)
به طوری که هرچی قالب میسازم ، با مرورگرهای مختلف سازگار نیستHuhConfused
از شما دوستان میخوام یک کتاب خوب یا یک مقاله (نمایشگاه کتابم که باز شده!Big Grin) بهم معرفی کنین تا بشه توش روش های کدنویسی استاندارد رو آموزش داده باشهConfused
کتاب های css در مورد این بحث مطلبی دارند؟


لطفا کتاب یا مقاله یا یک اموزش بدین تا این مشکل بزرگ منم حل بشهConfused

باتشکر فراوان از انجمن خوبتونHeart
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#2
کد HTML که استاندارد خواصی برای مرورگر ها نداره!!!
حالا CSS یا JavaScript رو می گفتی یه چیزی!!!
حالا اگه بحثه XHTML باشه بازم یه چیزی
بابا این HTML برام قابل قبول نیست!!! Sleepy Tongue
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#3
شاید اون استاندار کلی رو هیچکی به معنای واقعی رعایت نکنه اگه یه سری به سایت w3c بزنی و چند تا ادرس مختلف رو اونجا validate کنی متوجه منظورم میشی ولی پیشنهاد من برای رعایت استانداردها و یا پی بردن به مشکلاتت استفاده از w3c هست .
http://validator.w3.org/
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#4
خوب مسئله اینه که من صفحات سایتم با مرورگر IE مشکل داره ولی با فایر فوکس عالی میشهHuh
مشکل فکز کنم از css نویسی ام باشی ، حالا من میخوام بدونم چجور صفحاتم رو متناسب با انواع مرورگر ها بسازم...Confused



باتشکرHeart
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#5
قانون خاصی نداره که بشه گفت اون رو رعایت کنی تا مسئله حل بشه , رو بعضی خصوصیات نتایج این دو با هم متفاوت هست بهترین راه حل اینکه وقتی داری طراحی میکنی همزمان روی هر دو تا مرورگر امتحان کنی تا بعدا مجبور نشی کل برنامه رو برسی کنی .

ولی معمولا مهمترین چیزی که باعث مشکل میشه توی این دو تا اسنفاده از تگ با خاصیت fliat هست که باعث ایجاد مشکل میشه .
راه حل استفاده از خاصیت clear:both بعد از تگ های float شده هست امیدوارم مشکلت با این راه حل , حل شه .

اگر نه کدت رو اینجا بزار تا برسی کنم .
  پاسخ
تشکر شده توسط : faghani molana
#6
مشکل من سایز هست...Confused
مثلا در IE سایز بهم ریخته میشه ولی تو FF سایز میزون هست...BlushConfusedHuh

حالا چیکار کنم؟!Undecided

باتشکرHeart
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#7
اگه اشتباه نکنم padding هم در این دو تا فرق میکنه ولی اینجوری نمیشه نظر داد .

اگه خواستی اپلود کن تا بچه ها بهتر بتونن کمکت کنن .
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#8
خوب برای padding چیکار کنم؟!Confused
سایتم اینه : http://www.oioblog.com
شما با مرورگر موزیلا برو ، بعدش با اینترنت اکسپلورر ، حتما متوجه مشکل میشیConfused


باتشکرHeart
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#9
مشکل از جدولی هست که داخل هر بخش قرار داره و فیلد ها رو داخلش چیدی فقط باید width=100% رو از اون دو تا جدول پاک کنی مشکل حله .
  پاسخ
تشکر شده توسط : faghani
#10
ممنون Blush
ولی مقاله ای نیست بخونم ؟ شاید کدی دیگه نوشتم و مشکل پیش اومد! دستوراتی مثل top: 10px; یا دستوری مثل z-index: 1; در دو مرورگر متفاوت نیست؟
  پاسخ
تشکر شده توسط :


پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان