/
  • چک کردن ورودی های int

  • ارسال پاسخ   امتیاز موضوع:
    • 0 رأی - میانگین امیتازات: 0
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5

    حالت موضوعی | حالت خطی چک کردن ورودی های int
    نویسنده پیام
    ali786 آفلاین
    I'm learning to coding
    ***

    ارسال‌ها: 212
    تاریخ عضویت: ۱۳۹۰ بهمن ۷
    اعتبار: 10
    تشکرها : 771
    ( 161 تشکر در 104 ارسال )
    ارسال: #1
    چک کردن ورودی های int
    سلام

    همه می دونیم که چک کردن و پاکیزه کردن ورودی های فرم ها خیلی واجبه ، خوب حالا دوستان برای فیلد هایی از جنس int هم لازمه ورودی چک بشود و بعد ذخیره شود ؟

    ممنونم
    ۱۳۹۱ فروردين ۲۹ ۰۶:۱۷ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    admin آفلاین
    وحید سهرابلو
    **********

    ارسال‌ها: 5,734
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ آذر ۲۴
    اعتبار: 100
    تشکرها : 1362
    ( 6197 تشکر در 3438 ارسال )
    ارسال: #2
    RE: چک کردن ورودی های int
    صد درصد
    __________________________________________________________________________
    http://mydolphin.ir
    ۱۳۹۱ فروردين ۲۹ ۰۸:۲۳ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : ali786
    ali786 آفلاین
    I'm learning to coding
    ***

    ارسال‌ها: 212
    تاریخ عضویت: ۱۳۹۰ بهمن ۷
    اعتبار: 10
    تشکرها : 771
    ( 161 تشکر در 104 ارسال )
    ارسال: #3
    RE: چک کردن ورودی های int
    (۱۳۹۱ فروردين ۲۹ ۰۸:۲۳ عصر)admin نوشته شده توسط:  صد درصد

    آخه خود MySql موقع ثبت اطلاعات برای فیلدهای iint مقادیر غیر عددی را در نظر نمی گیرد و مقدار صفر منظور می کند .

    ممنونم
    ۱۳۹۱ فروردين ۳۰ ۰۶:۵۹ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    Reza آفلاین
    رضا شیخله
    *****

    ارسال‌ها: 3,024
    تاریخ عضویت: ۱۳۹۰ آبان ۱۶
    اعتبار: 133
    تشکرها : 2724
    ( 2715 تشکر در 1691 ارسال )
    ارسال: #4
    RE: چک کردن ورودی های int
    اون مهم نیست
    این مهمه که داده ای که میدی توی رشته ی دستور sql قرار میگیره!
    اررو sql خودش یه نوع باگ محسوب میشه!

    تموم ورودی هاتو پالایش کن و خودت پیغامها رو نشون بده!
    __________________________________________________________________________
    -- - RezaWorkShop.ir - blog.RezaOnline.net
    ۱۳۹۱ فروردين ۳۰ ۰۷:۳۶ عصر
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : ali786
    M.J آفلاین
    محمد
    *****

    ارسال‌ها: 957
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۹ خرداد ۹
    اعتبار: 21
    تشکرها : 880
    ( 571 تشکر در 369 ارسال )
    ارسال: #5
    RE: چک کردن ورودی های int
    کد PHP:
    'SELECT * FROM users WHERE id=10';DROP users 
    حالا دیدی لازمه عسیسم
    __________________________________________________________________________
    اگه کفشت پاتو می زد و از ترس قضاوت مردم پابرهنه نشدی و درد رو به پات تحمیل کردی دیگه در مورد آزادی شعار نده !
    آلبر کامو
    ۱۳۹۱ فروردين ۳۰ ۱۱:۵۸ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : Reza ali786
    admin آفلاین
    وحید سهرابلو
    **********

    ارسال‌ها: 5,734
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ آذر ۲۴
    اعتبار: 100
    تشکرها : 1362
    ( 6197 تشکر در 3438 ارسال )
    ارسال: #6
    RE: چک کردن ورودی های int
    البته mysql خطا نمیده ولی مثل pgsql اخطار میده.
    __________________________________________________________________________
    http://mydolphin.ir
    ۱۳۹۱ فروردين ۳۱ ۱۱:۳۹ صبح
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : ali786
    « قدیمی تر | تازه‌ تر »

    ارسال پاسخ
    پرش به انجمن:


    کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
    IranPHP.org | تماس با ما | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | بایگانی | پیوند سایتی RSS