/
  • چک کردن مقدار Property

  • ارسال پاسخ   امتیاز موضوع:
    • 0 رأی - میانگین امیتازات: 0
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5

    حالت موضوعی | حالت خطی چک کردن مقدار Property
    نویسنده پیام
    navids_69 آفلاین
    عضو
    ***

    ارسال‌ها: 104
    تاریخ عضویت: ۱۳۹۰ آبان ۲
    اعتبار: 0
    تشکرها : 22
    ( 4 تشکر در 4 ارسال )
    ارسال: #1
    چک کردن مقدار Property
    سلام من میخوام توی این کلاس اگر این $Shomare_Factor قبلا مقدار id رو در خودش ذخیره کردن بود دیگه اون متد اجرا نشه باید چی کار کنم؟

    کد PHP:
    class invoice{

    public 
    $Shomare_Factor;

    public function 
    Getid(){
            
            
                
                
    $firstinsert mysql_query("INSERT INTO invoice (Name) values('')");

                if(
    $firstinsert == true){
        
                        
    $this->Shomare_Factor mysql_insert_id();    
        
                
            }
        } 
    ۱۳۹۱ آذر ۱۰ ۱۲:۰۴ عصر
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    farhadfery آفلاین
    fery
    ****

    ارسال‌ها: 285
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۹ فروردين ۳۰
    اعتبار: 11
    تشکرها : 468
    ( 214 تشکر در 123 ارسال )
    ارسال: #2
    RE: چک کردن مقدار Property
    من سوال را دقیق نفهمیدم. برداست من: ببینید با متغییر استاتیک می تونید انجام بدهید.
    __________________________________________________________________________
    خدایا، این دنیا را بیهوده نیافریدی.
    ۱۳۹۱ آذر ۱۰ ۰۵:۴۳ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    hamid_80386 آفلاین
    حمید عباسی
    ***

    ارسال‌ها: 1,479
    تاریخ عضویت: ۱۳۹۰ بهمن ۱۶
    اعتبار: 62
    تشکرها : 1216
    ( 1253 تشکر در 748 ارسال )
    ارسال: #3
    RE: چک کردن مقدار Property
    خب تو متد سازنده تون this->Shomare_Factor$ رو unset کنید و قبل از اجرای متدی که میخواید اگه Shomare_Factor وجود داشت اجرا نشه، با تابع isset وجود Shomare_Factor رو بررسی کنید...
    __________________________________________________________________________
    هر که با مرغ هوا دوست شود - خوابش آرامترین خواب جهان خواهد بود.
    ۱۳۹۱ آذر ۱۱ ۰۱:۲۶ صبح
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    asdb20 آفلاین
    عضو
    ***

    ارسال‌ها: 122
    تاریخ عضویت: ۱۳۹۱ تير ۲۲
    اعتبار: 1
    تشکرها : 68
    ( 64 تشکر در 44 ارسال )
    ارسال: #4
    RE: چک کردن مقدار Property
    کد PHP:
    class invoice{

        public 
    $Shomare_Factor;

        public function 
    Getid(){
            
            if( 
    $this->Shomare_Factor === null ){
                
                
    $firstinsert mysql_query("INSERT INTO invoice (Name) values('')");

                if(
    $firstinsert == true){
                    
    $this->Shomare_Factor mysql_insert_id();    
                }   
            }
        }

    ۱۳۹۱ آذر ۱۱ ۱۰:۰۱ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    « قدیمی تر | تازه‌ تر »

    ارسال پاسخ
    پرش به انجمن:


    کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
    IranPHP.org | تماس با ما | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | بایگانی | پیوند سایتی RSS