/
  • چک وجود فایل در سروری دیگر

  • صفحه‌ها (2):
  • ارسال پاسخ   امتیاز موضوع:
    • 0 رأی - میانگین امیتازات: 0
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5

    حالت موضوعی | حالت خطی چک وجود فایل در سروری دیگر
    نویسنده پیام
    php آفلاین
    hossein
    ****

    ارسال‌ها: 629
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ دي ۴
    اعتبار: 13
    تشکرها : 467
    ( 798 تشکر در 277 ارسال )
    ارسال: #1
    چک وجود فایل در سروری دیگر
    با تابع file_exist میشه چک کرد که یک فایل در سیستم وجود داره یا خیر ولی برای چک وجود فایل در یک سرور دیگر از چه تابعی میشه استفادهکرد .

    من هر جوری امتحان کردم file_exist برای یک فایل در یک سرور دیگه false برگردوند .
    __________________________________________________________________________
    ۱۳۸۸ آذر ۳۰ ۰۷:۱۱ عصر
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    admin آفلاین
    وحید سهرابلو
    **********

    ارسال‌ها: 5,734
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ آذر ۲۴
    اعتبار: 100
    تشکرها : 1362
    ( 6197 تشکر در 3438 ارسال )
    ارسال: #2
    RE: چک وجود فایل در سروری دیگر
    اگر‌ دسترسی وب سرور داشته باشه که با وصل شدن به سایت و بررسی فایل میشه فهمید که فایل وجود داره یا نه (یعنی apache وضعیت 404 رو‌ بر می گردونه و از روی این میشه فهمید)
    اگر هم دسترسی ssh داشته‌ باشید با دستورات ssh میشه‌ فهمید
    ۱۳۸۸ آذر ۳۰ ۰۷:۴۶ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    php آفلاین
    hossein
    ****

    ارسال‌ها: 629
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ دي ۴
    اعتبار: 13
    تشکرها : 467
    ( 798 تشکر در 277 ارسال )
    ارسال: #3
    RE: چک وجود فایل در سروری دیگر
    فرض کن یک فایل که قابلیت دانلود شدن رو داره حالا می خوام با php چک کنم وجود داره یا نه .

    چطوری میشه ؟
    __________________________________________________________________________
    (آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۳۸۸ آذر ۳۰ ۰۸:۳۷ عصر، توسط php.)
    ۱۳۸۸ آذر ۳۰ ۰۸:۳۴ عصر
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    admin آفلاین
    وحید سهرابلو
    **********

    ارسال‌ها: 5,734
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ آذر ۲۴
    اعتبار: 100
    تشکرها : 1362
    ( 6197 تشکر در 3438 ارسال )
    ارسال: #4
    RE: چک وجود فایل در سروری دیگر
    کد PHP:
    function checkFileUrl($url) {
        
    $ch curl_init($url);
        
    curl_setopt($chCURLOPT_HEADER0);
        
    curl_setopt($chCURLOPT_RETURNTRANSFERTRUE);
        
    curl_setopt($chCURLOPT_FOLLOWLOCATIONTRUE);
        
    curl_setopt($ch,CURLOPT_ENCODING "");
        
    $returnData=curl_exec($ch);
        
    $responseCode=curl_getinfo($ch,CURLINFO_HTTP_CODE);
        
    $found=true;
        if (
    $responseCode != 200)
        {
            
    $found=false;
        }
        
    curl_close($ch);
        return 
    $found;

    ۱۳۸۸ آذر ۳۰ ۰۹:۵۴ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : zoghal php
    php آفلاین
    hossein
    ****

    ارسال‌ها: 629
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ دي ۴
    اعتبار: 13
    تشکرها : 467
    ( 798 تشکر در 277 ارسال )
    ارسال: #5
    RE: چک وجود فایل در سروری دیگر
    خطا میده
    Fatal error: Call to undefined function curl_init() in F:\programs\xampp\htdocs\ciw\pdf\test.php on line 4

    هر چی سرچ کردم همه جا همین جوری این تابع رو بکار برده بودن ولی همین جور که گفتم از تابع خطا میده انگار باید قبلش این تابع رو به سیستم وارد کنم !!!!!!!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟
    __________________________________________________________________________
    ۱۳۸۸ دي ۱ ۰۹:۵۶ صبح
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    admin آفلاین
    وحید سهرابلو
    **********

    ارسال‌ها: 5,734
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ آذر ۲۴
    اعتبار: 100
    تشکرها : 1362
    ( 6197 تشکر در 3438 ارسال )
    ارسال: #6
    RE: چک وجود فایل در سروری دیگر
    خب‌ باید اکسشن‌ curl رو‌ نصب کنی
    ۱۳۸۸ دي ۱ ۱۱:۴۴ صبح
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : php
    php آفلاین
    hossein
    ****

    ارسال‌ها: 629
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ دي ۴
    اعتبار: 13
    تشکرها : 467
    ( 798 تشکر در 277 ارسال )
    ارسال: #7
    RE: چک وجود فایل در سروری دیگر
    برسی کردم نصب هست .

    خیلیای دیگه هم مثل من این مشکلرو داشتن به این صورت که dll مربویطه (php_curl.dll) داخل پوشه ext وجود داره داخل php.ini هم extension اومده ولی بازم وقتی از این تابع استفاده می کنی کار نمی کنه در واقع وقتی phpinfo رو اجرا می کنی curl و جود نداره .

    من از xampp استفاده می کنم .
    __________________________________________________________________________
    ۱۳۸۸ دي ۱ ۰۶:۳۲ عصر
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    admin آفلاین
    وحید سهرابلو
    **********

    ارسال‌ها: 5,734
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ آذر ۲۴
    اعتبار: 100
    تشکرها : 1362
    ( 6197 تشکر در 3438 ارسال )
    ارسال: #8
    RE: چک وجود فایل در سروری دیگر
    داخل فایل php.ini بشین‌‌ و دنبال خطی بگردین که php_curl.dll رو لود می کنه
    بعد ; رو‌ بردارین و وب سرور رو ریست کنین
    ۱۳۸۸ دي ۱ ۰۷:۵۱ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    php آفلاین
    hossein
    ****

    ارسال‌ها: 629
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ دي ۴
    اعتبار: 13
    تشکرها : 467
    ( 798 تشکر در 277 ارسال )
    ارسال: #9
    RE: چک وجود فایل در سروری دیگر
    نه وحید جان اون برداشدست مشکل از اون نیست .
    __________________________________________________________________________
    ۱۳۸۸ دي ۱ ۰۸:۳۰ عصر
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    admin آفلاین
    وحید سهرابلو
    **********

    ارسال‌ها: 5,734
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ آذر ۲۴
    اعتبار: 100
    تشکرها : 1362
    ( 6197 تشکر در 3438 ارسال )
    ارسال: #10
    RE: چک وجود فایل در سروری دیگر
    حتما یه فایل php.ini دیگه ای وجود داره. اون وقتا که ویندوز کار می کردم همین مشکل رو با wamp داشتم بعدا فهیدم که فایل php.ini هم هست
    ۱۳۸۸ دي ۲ ۱۲:۰۵ صبح
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    « قدیمی تر | تازه‌ تر »

  • صفحه‌ها (2):
  • ارسال پاسخ
    پرش به انجمن:


    کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
    IranPHP.org | تماس با ما | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | بایگانی | پیوند سایتی RSS