۱۳۹۶ خرداد ۰۴, ۱۲:۴۵ ب.ظ
با سلام و عرض ادب خدمت دوستان عزیز
چه هاستی برای این سیستم مناسب هست بنظرتون؟
چه هاستی برای این سیستم مناسب هست بنظرتون؟

چه هاستی برای رسپینا پیشنهاد میکنید؟
|
۱۳۹۶ خرداد ۰۴, ۱۲:۴۵ ب.ظ
با سلام و عرض ادب خدمت دوستان عزیز
چه هاستی برای این سیستم مناسب هست بنظرتون؟ ![]()
۱۳۹۶ خرداد ۰۴, ۰۱:۰۹ ب.ظ
فکر کنم لینوکس بهمراه آپاچی...
ولی بذا الان owner ش میاد بهت بگه ![]() تشکر شده توسط : wapmaster
۱۳۹۶ خرداد ۰۴, ۰۱:۳۴ ب.ظ
هاستی که تمامی موارد مورد نیاز فریم ورک Yii2 رو داشته باشه.
۱۳۹۶ خرداد ۰۴, ۰۳:۲۷ ب.ظ
روی هاست لینوکس نصب کردم ,نصب که شد اصلا چیزی وجود نداشت
![]()
۱۳۹۶ خرداد ۰۴, ۰۴:۲۶ ب.ظ
نقل قول:روی هاست لینوکس نصب کردم ,نصب که شد اصلا چیزی وجود نداشت کدوم نسخه از رَسپینا؟ نیازمندی های پروژه رو کاملا بررسی و مشکلتون رو دقیق همراه با جزئیات مطرح کنید تا امکان بررسی اون وجود داشته باشه.
هر چیزی که در جستن آنی آنی...
![]() تشکر شده توسط : wapmaster
۱۳۹۶ خرداد ۰۴, ۰۶:۲۴ ب.ظ
(۱۳۹۶ خرداد ۰۴, ۰۴:۲۶ ب.ظ)undefined نوشته:نقل قول:روی هاست لینوکس نصب کردم ,نصب که شد اصلا چیزی وجود نداشت آخرین نسخه که در گیت هاب وجود داره رو دانلود کردم اگه امکان داره نیازمندی هایی که میخواد رو اعلام کنید ![]() نقل قول:آخرین نسخه که در گیت هاب وجود داره رو دانلود کردممتاسفانه گاهی این اشتباه اتفاق میوفته که کاربران به جای نسخه ی release نسخه ی dev پروژه رو از گیت هاب میگیرن. لطفا دقت کنید. نقل قول:اگه امکان داره نیازمندی هایی که میخواد رو اعلام کنیددر صفحه ی نصب لینک نیازمندی ها وجود داره و میتونید اونجا نیازمندی های پروژه رو بررسی کنید.
![]() تشکر شده توسط : wapmaster
۱۳۹۶ خرداد ۰۴, ۰۷:۰۲ ب.ظ
خودتون چه هاستی رو پیشنهاد میدید؟
۱۳۹۶ خرداد ۰۴, ۰۸:۲۴ ب.ظ
(۱۳۹۶ خرداد ۰۴, ۰۷:۰۲ ب.ظ)wapmaster نوشته: خودتون چه هاستی رو پیشنهاد میدید؟ داداش هاستینگها همگی مثل همند؛ تفاوتشون در پشتیبانی هست و اینکه یکسری اکستنشن رو پیشفرض نصب کردن و در اختیار مشتری قرار دادند. شما باید هاستی بگیرید ملزومات فریم ورک Yii2 رو داشته باشه؛ مثلا کتابخونه GD پی اچ پی یا ... . تشکر شده توسط : wapmaster
کد: خودتون چه هاستی رو پیشنهاد میدید؟ به همین خاطر خصوصی براتون یک نمونه فرستادم.
|