• 1 رای - 3 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
چه نوع license رو پیشنهاد می کنید؟
#1
سلام دوستان،

بچه ها license گذاشتن روی سیستم چطوریه؟ چطوری می نویسن؟ چه مدلی خیلی بهتر هست و خیلی آسون نشه نالش کرد؟

لطفا کامل راهنمایی کنید. تا چند روز دیگه باید یکی آماده کنم. مرسی Heart
غایب
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#2
اون چیزی که شما منظورتون هست رو لایسنس نمی گن. شما باید دنبال source code encoder مانند zendGuard بگردی.
منظور از لایسنس مجوز استفاده از نرم افزار هست.
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#3
(۱۳۸۸ مرداد ۰۳, ۰۵:۴۹ ب.ظ)scorpion نوشته: اون چیزی که شما منظورتون هست رو لایسنس نمی گن. شما باید دنبال source code encoder مانند zendGuard بگردی.
منظور از لایسنس مجوز استفاده از نرم افزار هست.

می دونم دوست عزیزم. من با coder ها فقط جاهای مهم رو code می کنم نه کل source رو ! منظور منم license هون مجوز هست! میخوام وقتی کسی این سیستم رو باز می کنه موقع نصب بگه لطفا کد خودتون رو وارد کنید. بعد اگر وارد کرد، اگر کدش صحیح بود و توی پایگاه داده ما بود، سیستم از حالت 30 روزه در بیاد و اگر نبود ادامه نصب بده اما 30 روزه!
غایب
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#4
شاید باید ببینی چه license هایی اهدافت رو پوشش می دن...
وگرنه نال کردن اینجور حرفا که مربوط می شه به کدینگ
هرچن من به شخصه اعتقای به کدینگ کردن و اینجور حرفا ندارم Wink
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#5
با وب سرویس و یا curl میتونی یه همچین کاری کنی.
یعنی در ابتدای امر سیستم نیاز به کد داشته باشه تا اجرا بشه و این کد هم از طریق وب سرویس بگیره.
ولی معمولا از چنین روشهایی استفاده نمیشه!
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#6
(۱۳۸۸ مرداد ۰۳, ۰۹:۲۸ ب.ظ)scorpion نوشته: با وب سرویس و یا curl میتونی یه همچین کاری کنی.
یعنی در ابتدای امر سیستم نیاز به کد داشته باشه تا اجرا بشه و این کد هم از طریق وب سرویس بگیره.
ولی معمولا از چنین روشهایی استفاده نمیشه!

دوست دارم بیشتر بدونم. ممنونم میشم کامل تر بیان کنید حرفتون رو. حالا اگه از این روش ها استفاده نمیشه. پس چه روشی باب هست امروزه؟
غایب
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#7
کلا برای نرم افزار وب بیس از این روش ها استفاده نمیشه.
شما میتونی کل سورس یا یک کلاس یا بخش مهم رو با اینکدر های موجود اینکد کرده و سپس بجای اینکه کلید دیکد را در فایل کنار بقیه یا تو بانک نرم افزار ذخیره کنی اون رو بصورت ریموت از یه سرور دیگه با روشهایی که ذکر شد دریافت کرده و عمل دیکد رو انجام بدی.
گویا بود؟Exclamation
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#8
سعی کن برای خودت یه روشی رو خلق کنی.
یک روش ثابتی برای این کار وجود نداره. روشی که داخل قسمت کد شدت قرار می گیره و کسی هم خبر نداشته باشه که این کار چه جور انجام مبشه
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#9
دوستان منم طالب شدم بدون چه جوریه Big Grin
کلاچه روشهایی وجود داره و کدومو پیشنهاد میکنید؟ و آیا نمونه ای هست که نتونن نال کنن؟
و اگر نمونه ای،اسکریپتب.. چیزی دارید مرحمت کنیدAngel

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

افلاطون را گفتند چرا هرگز غمگین نمیشوی؟
گفت :دل برآنچه نمی ماند،نمی بندم.
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#10
نقل قول:و آیا نمونه ای هست که نتونن نال کنن؟
یه زمانی بحثش بود. روش هایی هست که پولیه نمیدونم دقیق اسمشون چیه ولی باز گفتن همین بچه های انجمن که باز پول میگیرن تا دیکد کنن. کلاً انگار راهی نیست Cool
غایب
  پاسخ
تشکر شده توسط :


پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان