/
  • چند سوال در مورد pdate

  • ارسال پاسخ   امتیاز موضوع:
    • 0 رأی - میانگین امیتازات: 0
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5

    حالت موضوعی | حالت خطی چند سوال در مورد pdate
    نویسنده پیام
    scooter آفلاین
    عضو مهم
    ****

    ارسال‌ها: 391
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ دي ۳
    اعتبار: 3
    تشکرها : 239
    ( 54 تشکر در 42 ارسال )
    ارسال: #1
    چند سوال در مورد pdate
    سلام من از این تابع استفاده میکنم و چند تا سوال دارم اگه لطف کنین:
    1 - اعداد رو به صورت انگلیسی نشون میده .نمیشه کاری کرد اعداد رو فارسی بنویسه
    2- من دیدم که روزهای هفته رو هم داره چه جوری میشه روز رو هم نشون داد
    3- من تاریخ رو به صورت varchar ذخیره می کنم فکر کنم اشتباه باشه
    4- چه جوری میشه با استفاده از این تابع ارشیو ماهانه را به دست اورد
    5- پست صالح در مورد ارشیو رو خوندم ولی هیچی دستگیرم نشد
    6-ممنونم
    __________________________________________________________________________
    welcome to the club
    ۱۳۸۹ خرداد ۷ ۰۶:۴۸ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    admin آفلاین
    وحید سهرابلو
    **********

    ارسال‌ها: 5,697
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ آذر ۲۴
    اعتبار: 100
    تشکرها : 1362
    ( 6197 تشکر در 3438 ارسال )
    ارسال: #2
    RE: چند سوال در مورد pdate
    1- خودت می تونی اعداد فارسی رو جایگزین کنی. اگر ویندوز داری می تونم اعداد فارسی رو بهت بدم
    ۱ ۲ ۳ ۴ ۵ ۶ ۷ ۸ ۹
    ۲- این تابع دقیقا مثل date عمل می کنه. واسه اینکه روز هفته رو توی date نشون بدی چی کار می کنی؟
    ۳- به صورت int ذخیره کنی بهتره
    ۴- واسه کار روی دیتابیس نمیشه ازش استفاده کرد
    ۵- همین توابع mysql به کارت میاد. توی وبلاگ خود صالح توضیحات رو داده
    ۶- خواهش می مکنم
    ۱۳۸۹ خرداد ۸ ۱۲:۰۴ صبح
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : scooter
    rapidpich آفلاین
    عضو جدید
    **

    ارسال‌ها: 20
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۹ ارديبهشت ۳۰
    اعتبار: 0
    تشکرها : 0
    ( 6 تشکر در 5 ارسال )
    ارسال: #3
    RE: چند سوال در مورد pdate
    واسه آرشیو میتونی تایم اول هر ماه رو بدست بیاری و بعد چیز بگیری
    ۱۳۸۹ خرداد ۸ ۰۱:۱۹ صبح
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    scooter آفلاین
    عضو مهم
    ****

    ارسال‌ها: 391
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ دي ۳
    اعتبار: 3
    تشکرها : 239
    ( 54 تشکر در 42 ارسال )
    ارسال: #4
    RE: چند سوال در مورد pdate
    سلام اقا وحید و ممنونم اگه اجازه بدی منم تلگرافی جواب می دم
    1- باور کن نمی دونم کجا باید جایگزین کنم
    2-ممنونم
    3-اخه int این علامت / یا - رو ذخیره نمیکنه
    4-پس چی کار کنم من نیاز به ارشیو ماهانه دارم
    5- من می خوام با این تابع ارشیو ماهانه بنویسم هیچ راهی نداره؟
    __________________________________________________________________________
    welcome to the club
    ۱۳۸۹ خرداد ۸ ۰۱:۵۳ صبح
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    mdgh آفلاین
    عضو جدید
    **

    ارسال‌ها: 24
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۸ اسفند ۲۲
    اعتبار: 0
    تشکرها : 9
    ( 7 تشکر در 6 ارسال )
    ارسال: #5
    RE: چند سوال در مورد pdate
    سلام
    می توانید از تابع str_replace بگیرید:
    کد PHP:
    <?php
    $date_en
    ='13890313';
    $date_fa=str_replace('9','۹',$date_en);
    echo 
    $date_fa;
    ?>
    البته برای هر عدد، این تابع باید اجرا شود.

    در کد فوق، تاریخ 1389/03/13 را در متغیر ذخیره کردم. در اینصورت نیاز به کاراکتر های جدا کننده نیست.
    آرشیو ماهانه رو می توانید با توجه به محل قرارگیری 2رقم برای ماه، بنویسید.
    (آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۳۸۹ خرداد ۱۳ ۰۸:۴۵ عصر، توسط mdgh.)
    ۱۳۸۹ خرداد ۱۳ ۰۸:۴۳ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    zoghal آفلاین
    صالح سوزنچی
    *****

    ارسال‌ها: 1,766
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ دي ۲۵
    اعتبار: 23
    تشکرها : 1500
    ( 1729 تشکر در 992 ارسال )
    ارسال: #6
    RE: چند سوال در مورد pdate
    1- ضمیمه شد
    2- شما اگر از کلاس تاریخ شمسی که وحید عزیز توسعه اش داده و در صفحه اول هست استفاده کنید مورد 1و2 رو باهم دارید
    2- بهترین روش ذخیره سازی به صورت عددی(int) و یا از نوع timestamp هست. دلیلش زیااد بحث شده.
    4-5 - در این مورد هم زیاد بحث شده. راه هم زیاد داره. اما بهینه نیستند. مثلا نگهداری تاریخ شمسی و میلادی در فیلد های جدا.

    روشی که من در وبلاگم و اینجا گزاشتم. نیاز به مای اسکیوال ورژن 5.1 به بالا داره. در این نسخه امکان ایجاد view,trigger,procedure رو به شما داده

    که من از خاصیت پروسیچر بهره گرفتم و توابع مبدل تاریخ شمسی رو به پروسیجر های مای اسکیو ال درآوردم. که وقتی ااین دستورات رو در تیبل خود ایمپورت میکنید. چند دستور معادل دستورات تاریخ خود مای اسکیوال ایجاد میشه.
    این هم نحوه کارش http://saleh.soozanchi.ir/1388/07/05/%D8...%B1-mysql/


    فایل‌(های) پیوست شده
    .php  farsi-num.php (اندازه: 1.02 KB / تعداد دفعات دریافت: 2)
    ۱۳۸۹ خرداد ۱۵ ۱۲:۴۴ صبح
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : molana scooter
    « قدیمی تر | تازه‌ تر »

    ارسال پاسخ
    پرش به انجمن:


    کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
    IranPHP.org | تماس با ما | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | بایگانی | پیوند سایتی RSS