• 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
چند سوال در مورد pdate
#1
سلام من از این تابع استفاده میکنم و چند تا سوال دارم اگه لطف کنین:
1 - اعداد رو به صورت انگلیسی نشون میده .نمیشه کاری کرد اعداد رو فارسی بنویسه
2- من دیدم که روزهای هفته رو هم داره چه جوری میشه روز رو هم نشون داد
3- من تاریخ رو به صورت varchar ذخیره می کنم فکر کنم اشتباه باشه
4- چه جوری میشه با استفاده از این تابع ارشیو ماهانه را به دست اورد
5- پست صالح در مورد ارشیو رو خوندم ولی هیچی دستگیرم نشد
6-ممنونم
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#2
1- خودت می تونی اعداد فارسی رو جایگزین کنی. اگر ویندوز داری می تونم اعداد فارسی رو بهت بدم
۱ ۲ ۳ ۴ ۵ ۶ ۷ ۸ ۹
۲- این تابع دقیقا مثل date عمل می کنه. واسه اینکه روز هفته رو توی date نشون بدی چی کار می کنی؟
۳- به صورت int ذخیره کنی بهتره
۴- واسه کار روی دیتابیس نمیشه ازش استفاده کرد
۵- همین توابع mysql به کارت میاد. توی وبلاگ خود صالح توضیحات رو داده
۶- خواهش می مکنم
  پاسخ
تشکر شده توسط : scooter
#3
واسه آرشیو میتونی تایم اول هر ماه رو بدست بیاری و بعد چیز بگیری
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#4
سلام اقا وحید و ممنونم اگه اجازه بدی منم تلگرافی جواب می دم
1- باور کن نمی دونم کجا باید جایگزین کنم
2-ممنونم
3-اخه int این علامت / یا - رو ذخیره نمیکنه
4-پس چی کار کنم من نیاز به ارشیو ماهانه دارم
5- من می خوام با این تابع ارشیو ماهانه بنویسم هیچ راهی نداره؟
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#5
سلام
می توانید از تابع str_replace بگیرید:
کد پی‌اچ‌پی:
<?php
$date_en
='13890313';
$date_fa=str_replace('9','۹',$date_en);
echo 
$date_fa;
?>
البته برای هر عدد، این تابع باید اجرا شود.

در کد فوق، تاریخ 1389/03/13 را در متغیر ذخیره کردم. در اینصورت نیاز به کاراکتر های جدا کننده نیست.
آرشیو ماهانه رو می توانید با توجه به محل قرارگیری 2رقم برای ماه، بنویسید.
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#6
1- ضمیمه شد
2- شما اگر از کلاس تاریخ شمسی که وحید عزیز توسعه اش داده و در صفحه اول هست استفاده کنید مورد 1و2 رو باهم دارید
2- بهترین روش ذخیره سازی به صورت عددی(int) و یا از نوع timestamp هست. دلیلش زیااد بحث شده.
4-5 - در این مورد هم زیاد بحث شده. راه هم زیاد داره. اما بهینه نیستند. مثلا نگهداری تاریخ شمسی و میلادی در فیلد های جدا.

روشی که من در وبلاگم و اینجا گزاشتم. نیاز به مای اسکیوال ورژن 5.1 به بالا داره. در این نسخه امکان ایجاد view,trigger,procedure رو به شما داده

که من از خاصیت پروسیچر بهره گرفتم و توابع مبدل تاریخ شمسی رو به پروسیجر های مای اسکیو ال درآوردم. که وقتی ااین دستورات رو در تیبل خود ایمپورت میکنید. چند دستور معادل دستورات تاریخ خود مای اسکیوال ایجاد میشه.
این هم نحوه کارش http://saleh.soozanchi.ir/1388/07/05/%D8...%B1-mysql/


فایل‌های پیوست
.php   farsi-num.php (اندازه 1.02 KB / تعداد دانلود: 2)
  پاسخ
تشکر شده توسط : molana scooter


پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان