/
  • چطور Background را یکی در میون کنم؟!

  • صفحه‌ها (2):
  • ارسال پاسخ   امتیاز موضوع:
    • 0 رأی - میانگین امیتازات: 0
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5

    حالت موضوعی | حالت خطی چطور Background را یکی در میون کنم؟!
    نویسنده پیام
    faghani آفلاین
    عليرضا فغاني
    ****

    ارسال‌ها: 341
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۸ مرداد ۲۲
    اعتبار: 4
    تشکرها : 255
    ( 85 تشکر در 61 ارسال )
    ارسال: #1
    چطور Background را یکی در میون کنم؟!
    تو خیلی از سایت ها دیدم که میان و بکراند را طوری با PHP مینویسند که یکی در میون رنگ هاشون مختلفه تا کاربری که داره میخونه گیج نشه...
    مثلا میان یک تیبل میسازند ، و نتایج رو ردیفی نمایش میدن ، به این صورت که ردیف اولی زرد روشن و ردیف دومی زرد تیره هست...
    منظورم رو خوب رسوندم؟Undecided

    حالا میدونم چطور با HTML و ساده بنویسم ولی مسئله اینه که چطور میشه با PHP نتایج رو اینطور نمایش دادHuh


    باتشکرHeart
    ۱۳۸۹ خرداد ۲۵ ۱۱:۵۲ صبح
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : farhad.programmer
    farhad.programmer آفلاین
    عضو مهم
    ****

    ارسال‌ها: 288
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۸ بهمن ۷
    اعتبار: 1
    تشکرها : 148
    ( 99 تشکر در 67 ارسال )
    ارسال: #2
    RE: چطور Background را یکی در میون کنم؟!
    سلام

    خوب این خیلی راحته من یخ مثال ساده در پائین میزنم

    <table border="0" align="center">
    <tr bgcolor="#129DD3">
    <td width="80" height="20" align="center"><font color="#000000">ابزار</font></td>
    <td width="220" height="20" align="center"><font color="#000000">عنوان</font></td>
    <td width="30" height="20" align="center"><font color="#000000">#</font></td>
    </tr>
    <?php
    $Counter = 1;
    $FisrtColor = "#E0F3F8";
    $SecondColor = "#EEEEEE";
    $Execute = $db->query("SELECT * FROM `system_blog`");
    while($ShowCat = $db->FetchArray($Execute)) {
    if($Counter % 2 == 0){
    $MyColor = $FisrtColor;
    } else {
    $MyColor = $SecondColor;
    }
    ?>
    <tr bgcolor="<?php echo $MyColor; ?>">
    <td width="80" height="20" align="center">
    <a href="?do=delete&CatId=<?php echo $ShowCat['id']; ?>"><img src="../images/action_delete.png" border="0" /></a>
    <a href="BlogEdit.php?do=Edit&CatId=<?php echo $ShowCat['id']; ?>"><img src="../images/reply.png" border="0" /></a>
    </td>
    <td width="220" height="20" align="center"><?php echo $ShowCat['topic']; ?></td>
    <td width="30" height="20" align="center"><?php echo $Counter; ?></td>
    </tr>
    <?php $Counter++; } ?>
    </table>
    (آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۳۸۹ خرداد ۲۵ ۱۲:۰۷ عصر، توسط farhad.programmer.)
    ۱۳۸۹ خرداد ۲۵ ۱۲:۰۷ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : faghani molana
    faghani آفلاین
    عليرضا فغاني
    ****

    ارسال‌ها: 341
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۸ مرداد ۲۲
    اعتبار: 4
    تشکرها : 255
    ( 85 تشکر در 61 ارسال )
    ارسال: #3
    RE: چطور Background را یکی در میون کنم؟!
    حالا جا داره یک چزیزی رو علاوه بر تشکر از شما بگمSmile
    یک جایی مطلبی میخوندم (یادم نمیاد کجاUndecided) نوشته بود اصلا در اخر و یا بدنه یک دستور تکرار ایجاد نکنید! بهتره از for() استفاده بشود!Wink
    مثلا از $Counter++; نباید در بدنه استفاده بشود...Cool
    البته شما استادی و میدونستی Wink
    ۱۳۸۹ خرداد ۲۵ ۱۲:۲۴ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : farhad.programmer
    farhad.programmer آفلاین
    عضو مهم
    ****

    ارسال‌ها: 288
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۸ بهمن ۷
    اعتبار: 1
    تشکرها : 148
    ( 99 تشکر در 67 ارسال )
    ارسال: #4
    RE: چطور Background را یکی در میون کنم؟!
    (۱۳۸۹ خرداد ۲۵ ۱۲:۲۴ عصر)faghani نوشته شده توسط:  حالا جا داره یک چزیزی رو علاوه بر تشکر از شما بگمSmile
    یک جایی مطلبی میخوندم (یادم نمیاد کجاUndecided) نوشته بود اصلا در اخر و یا بدنه یک دستور تکرار ایجاد نکنید! بهتره از for() استفاده بشود!Wink
    مثلا از $Counter++; نباید در بدنه استفاده بشود...Cool
    البته شما استادی و میدونستی Wink

    با سلام خدمت شما دوست عزیز

    اگه توجه کرده باشید قرار نیست کسی همه چیز رو بلد باشه ما در این مکان گردهم آمده ایم که مشکلات خود را حل کنیم و چیز های جدیدی یاد بگیریم از شما خواهش میکنم منبعی که این مطلب رو خوندید در این مکان قرار بدهید تا من و دیگران نهایت استفاده رو ببریم.

    در مورد کد بالا من به این صورت نوشتم خب شما میتونین با تابع for() بنویسد انتخاب با شماست
    ۱۳۸۹ خرداد ۲۵ ۱۲:۴۸ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    mojtabajml آفلاین
    مجتبی جمالی
    ***

    ارسال‌ها: 135
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۸ آذر ۳۰
    اعتبار: 2
    تشکرها : 20
    ( 119 تشکر در 72 ارسال )
    ارسال: #5
    RE: چطور Background را یکی در میون کنم؟!
    نقل قول: ک جایی مطلبی میخوندم (یادم نمیاد کجاUndecided) نوشته بود اصلا در اخر و یا بدنه یک دستور تکرار ایجاد نکنید! بهتره از for() استفاده بشود!Wink
    مثلا از $Counter++; نباید در بدنه استفاده بشود...Cool
    البته شما استادی و میدونستی Wink
    به نظر من کد فرهاد مشکلی نداره، دلیل منطقی هم برای صحبتتون دارید چون من هم تابحال نشنیده بودم!
    ۱۳۸۹ خرداد ۲۵ ۰۱:۴۴ عصر
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    faghani آفلاین
    عليرضا فغاني
    ****

    ارسال‌ها: 341
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۸ مرداد ۲۲
    اعتبار: 4
    تشکرها : 255
    ( 85 تشکر در 61 ارسال )
    ارسال: #6
    RE: چطور Background را یکی در میون کنم؟!
    منبع یادم نیست ولی مطمئنم جایی این مطلبی که گفتم رو دیدمWink
    ۱۳۸۹ خرداد ۲۵ ۰۲:۵۴ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    admin آفلاین
    وحید سهرابلو
    **********

    ارسال‌ها: 5,734
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ آذر ۲۴
    اعتبار: 100
    تشکرها : 1362
    ( 6196 تشکر در 3438 ارسال )
    ارسال: #7
    RE: چطور Background را یکی در میون کنم؟!
    نه این دو می تونن جایگزین همدیگه بشن اما خوب میشه گفت for خوانایی بیشتری توی موردی که شما گفتی داره.
    ۱۳۸۹ خرداد ۲۵ ۱۰:۵۸ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    zoghal آفلاین
    صالح سوزنچی
    *****

    ارسال‌ها: 1,760
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ دي ۲۵
    اعتبار: 23
    تشکرها : 1500
    ( 1729 تشکر در 992 ارسال )
    ارسال: #8
    RE: چطور Background را یکی در میون کنم؟!
    استفاده از CSS یا جاوا اسکریپت بهترین روشه
    ۱۳۸۹ خرداد ۲۶ ۰۱:۲۳ صبح
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : molana
    molana آفلاین
    چالیست - chalist
    *******

    ارسال‌ها: 1,772
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ آذر ۳۰
    اعتبار: 60
    تشکرها : 1644
    ( 1550 تشکر در 1015 ارسال )
    ارسال: #9
    RE: چطور Background را یکی در میون کنم؟!
    (۱۳۸۹ خرداد ۲۶ ۰۱:۲۳ صبح)zoghal نوشته شده توسط:  استفاده از CSS یا جاوا اسکریپت بهترین روشه

    کلن با صالح موافقم

    این موضوع خیلی مهم نیست که بخواید همچین کاری کنید.

    هر کی فایرفاکس و ... داره که استفاده م یکنه و لذت می بره از hover هر المنتی Big Grin

    اونایی هم که IE دارن تا ورژن هشت مشکل خودشونه.
    بی نصیب می مونن خوب
    __________________________________________________________________________
    همه جوره اش رو داریم ظاهرن
    (آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۳۸۹ خرداد ۲۶ ۰۴:۲۶ صبح، توسط molana.)
    ۱۳۸۹ خرداد ۲۶ ۰۴:۲۵ صبح
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    ooghry آفلاین
    عضو جدید
    **

    ارسال‌ها: 36
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۸ مهر ۱۷
    اعتبار: 1
    تشکرها : 10
    ( 17 تشکر در 8 ارسال )
    ارسال: #10
    RE: چطور Background را یکی در میون کنم؟!
    این هم همون کد فرهاد فقط شکلش عوض شده
    کد PHP:
    $Counter 1;
    $MyColor= array('#E0F3F8','#EEEEEE');
    .
    .
    .
    <
    tr bgcolor="<?php echo $MyColor[$Counter%2]; ?>"
    __________________________________________________________________________
    ۱۳۸۹ خرداد ۲۷ ۰۷:۴۴ عصر
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : molana
    « قدیمی تر | تازه‌ تر »

  • صفحه‌ها (2):
  • ارسال پاسخ
    پرش به انجمن:


    کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
    IranPHP.org | تماس با ما | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | بایگانی | پیوند سایتی RSS