• 1 رای - 3 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
چطور زمان رو توی php نشون میدن؟؟
#1
می خواستم بدونم زمان رو چطوری توی php نشون میدن؟
13:56:11
هم ساعت رو نشون بده و هم دقیقه و ثانیه
اصلا تابع time() چه زمانی رو نشون میده؟
کد این ساعت مثلا 13:56:11 چطوریه؟ واینکه وقتی زمان رو توی صفحه نشون میده ثانیه ها حرکت کنند و نایستند ونیاز به refresh مجدد نباشهHuh
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#2
اين جور كه شما مي خوايي بايد با جاوااسكريپت زمان رو نشون بدي
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#3
تابع ()time زمان رو به صورت یک عدد نشون می ده که حاصل ضرب ثانیه در دقیقه در روز و ... هستش.
شما به راحتی می تونید این عدد رو در پایگاه داده ذخیره کنید و تاریخ رو ازش دربیارید یا هر کار دیگه ای که بخواین انجام بدین.
در ضمن می تونید با این تابع به این صورت عمل کنید:
کد پی‌اچ‌پی:
time("H:m:s"); 

همون طور که یاکوزا هم گفت باید از جاوااسکریپت استفاده کنی برای نمایش ثانیه ها به صورت متحرک.
همه جوره اش رو داریم ظاهرن
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#4
منوال بهترین راهنماست
http://ir.php.net/TIME
با توجه به منوال این تابع هیچ پارامتری رو دریافت نمی کنه. و یک عدد رو بر می گردونه که این عدد مقدار ثانیه گذشته از زمان 1-1-1970 ساعت 0 و دقیقه 0 و ثانیه 0 بامداد هست.
این مقدار برای خیلی از توابع دیگه میشه استفاده کرد. مثلا دومین پارامتر date . چون این مقدار یک عدد هست کار کردن باهاش خیلی راحتتر از مقدار رشته ای هست. به این فرمت عددی که ثانیه گذشته شده از اون تاریخی که در بالا گفتم رو نشون میده میگن
Unix timestamp
  پاسخ
تشکر شده توسط : molana
#5
حق با وحیده
من معذرت می خوام
دیروز یه سایت خارجی می دیدم که توش از تابع time به این صورت استفاده کرده بود. برا همین اینو نوشتم
شرمنده
همه جوره اش رو داریم ظاهرن
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#6
اگه از مخلوطی از جاوا اسکریپت و php همرا هم استفاده کنی مسله حله .


یعنی ساعت ابتدا از طریق سرور به کلاینت ارسال بشه بعد در سیستم کاربر به ازای هر ثانیه توسط جاوااسکریپت تغییر کنه .
  پاسخ
تشکر شده توسط :


پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان