/
  • چطور زمان رو توی php نشون میدن؟؟

  • ارسال پاسخ   امتیاز موضوع:
    • 1 رأی - میانگین امیتازات: 3
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5

    حالت موضوعی | حالت خطی چطور زمان رو توی php نشون میدن؟؟
    نویسنده پیام
    persiangulf آفلاین
    عضو جدید
    **

    ارسال‌ها: 1
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ بهمن ۲۳
    اعتبار: 0
    تشکرها : 0
    ( 0 تشکر در 0 ارسال )
    ارسال: #1
    چطور زمان رو توی php نشون میدن؟؟
    می خواستم بدونم زمان رو چطوری توی php نشون میدن؟
    13:56:11
    هم ساعت رو نشون بده و هم دقیقه و ثانیه
    اصلا تابع time() چه زمانی رو نشون میده؟
    کد این ساعت مثلا 13:56:11 چطوریه؟ واینکه وقتی زمان رو توی صفحه نشون میده ثانیه ها حرکت کنند و نایستند ونیاز به refresh مجدد نباشهHuh
    ۱۳۸۷ بهمن ۲۳ ۰۲:۳۹ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    Na3r آفلاین
    ناصر خلقی
    *****

    ارسال‌ها: 412
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ دي ۳
    اعتبار: 11
    تشکرها : 257
    ( 576 تشکر در 308 ارسال )
    ارسال: #2
    RE: چطور زمان رو توی php نشون میدن؟؟
    اين جور كه شما مي خوايي بايد با جاوااسكريپت زمان رو نشون بدي
    ۱۳۸۷ بهمن ۲۳ ۰۳:۳۲ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    molana آفلاین
    چالیست - chalist
    *******

    ارسال‌ها: 1,764
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ آذر ۳۰
    اعتبار: 60
    تشکرها : 1644
    ( 1550 تشکر در 1015 ارسال )
    ارسال: #3
    RE: چطور زمان رو توی php نشون میدن؟؟
    تابع ()time زمان رو به صورت یک عدد نشون می ده که حاصل ضرب ثانیه در دقیقه در روز و ... هستش.
    شما به راحتی می تونید این عدد رو در پایگاه داده ذخیره کنید و تاریخ رو ازش دربیارید یا هر کار دیگه ای که بخواین انجام بدین.
    در ضمن می تونید با این تابع به این صورت عمل کنید:
    کد PHP:
    time("H:m:s"); 

    همون طور که یاکوزا هم گفت باید از جاوااسکریپت استفاده کنی برای نمایش ثانیه ها به صورت متحرک.
    __________________________________________________________________________
    همه جوره اش رو داریم ظاهرن
    (آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۳۸۷ بهمن ۲۳ ۰۳:۴۳ عصر، توسط molana.)
    ۱۳۸۷ بهمن ۲۳ ۰۳:۳۴ عصر
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    admin آفلاین
    وحید سهرابلو
    **********

    ارسال‌ها: 5,697
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ آذر ۲۴
    اعتبار: 100
    تشکرها : 1362
    ( 6197 تشکر در 3438 ارسال )
    ارسال: #4
    RE: چطور زمان رو توی php نشون میدن؟؟
    منوال بهترین راهنماست
    http://ir.php.net/TIME
    با توجه به منوال این تابع هیچ پارامتری رو دریافت نمی کنه. و یک عدد رو بر می گردونه که این عدد مقدار ثانیه گذشته از زمان 1-1-1970 ساعت 0 و دقیقه 0 و ثانیه 0 بامداد هست.
    این مقدار برای خیلی از توابع دیگه میشه استفاده کرد. مثلا دومین پارامتر date . چون این مقدار یک عدد هست کار کردن باهاش خیلی راحتتر از مقدار رشته ای هست. به این فرمت عددی که ثانیه گذشته شده از اون تاریخی که در بالا گفتم رو نشون میده میگن
    Unix timestamp
    ۱۳۸۷ بهمن ۲۳ ۰۵:۱۷ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : molana
    molana آفلاین
    چالیست - chalist
    *******

    ارسال‌ها: 1,764
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ آذر ۳۰
    اعتبار: 60
    تشکرها : 1644
    ( 1550 تشکر در 1015 ارسال )
    ارسال: #5
    RE: چطور زمان رو توی php نشون میدن؟؟
    حق با وحیده
    من معذرت می خوام
    دیروز یه سایت خارجی می دیدم که توش از تابع time به این صورت استفاده کرده بود. برا همین اینو نوشتم
    شرمنده
    __________________________________________________________________________
    همه جوره اش رو داریم ظاهرن
    ۱۳۸۷ بهمن ۲۳ ۰۶:۲۱ عصر
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    php آفلاین
    hossein
    ****

    ارسال‌ها: 612
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ دي ۴
    اعتبار: 13
    تشکرها : 467
    ( 798 تشکر در 277 ارسال )
    ارسال: #6
    RE: چطور زمان رو توی php نشون میدن؟؟
    اگه از مخلوطی از جاوا اسکریپت و php همرا هم استفاده کنی مسله حله .


    یعنی ساعت ابتدا از طریق سرور به کلاینت ارسال بشه بعد در سیستم کاربر به ازای هر ثانیه توسط جاوااسکریپت تغییر کنه .
    __________________________________________________________________________
    (آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۳۸۷ بهمن ۲۷ ۰۳:۱۴ عصر، توسط php.)
    ۱۳۸۷ بهمن ۲۷ ۰۳:۰۹ عصر
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    « قدیمی تر | تازه‌ تر »

    ارسال پاسخ
    پرش به انجمن:


    کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
    IranPHP.org | تماس با ما | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | بایگانی | پیوند سایتی RSS