/
  • چطور اینطوری کد نویسی کنم؟

  • ارسال پاسخ   امتیاز موضوع:
    • 0 رأی - میانگین امیتازات: 0
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5

    حالت موضوعی | حالت خطی چطور اینطوری کد نویسی کنم؟
    نویسنده پیام
    faghani آفلاین
    عليرضا فغاني
    ****

    ارسال‌ها: 341
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۸ مرداد ۲۲
    اعتبار: 4
    تشکرها : 255
    ( 85 تشکر در 61 ارسال )
    ارسال: #1
    چطور اینطوری کد نویسی کنم؟
    سلام
    من میدونم شاید اینجا جاش نیست ولی این سوالم واجب هست (خیلی خیلی) ...
    دوستان چطور میتونم با جاوا اسکریپت (آژاکس) کدی بنویسم که به صورت زیر کار کنه :
    - موقع لود شدن سایت یک کادر باز بشه و کل پشت زمینه این پنجره تیره بشه ولی صفحه پشتیش که صفحه سایت هست معلوم باشه...
    مثلا به صورت اژاکس یک کادری داخل صفحه (وسط صفحه) باز بشه که توش یکسری اطلاعت نمایش داده بشه و هروقت هم خواستیم صفحه رو با کلید close ببندیم؟!

    خداییش واجبه ، امشب باید به یکی تحویل بدم ، خیلی ضایع میشم تحویل ندم...
    دوستان خواهشا یک کد بهم بدین ، هم فوری است و هم من خوب آژاکس و جاوا اسکریپت رو یاد نگرفتم....

    ممنونHeart
    ۱۳۸۹ تير ۲۹ ۰۳:۵۳ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    faghani آفلاین
    عليرضا فغاني
    ****

    ارسال‌ها: 341
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۸ مرداد ۲۲
    اعتبار: 4
    تشکرها : 255
    ( 85 تشکر در 61 ارسال )
    ارسال: #2
    RE: چطور اینطوری کد نویسی کنم؟
    خداییش ضروریه ... کمک کنید!
    کسی نبود؟.........................ConfusedConfused
    (آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۳۸۹ تير ۲۹ ۰۶:۱۳ عصر، توسط faghani.)
    ۱۳۸۹ تير ۲۹ ۰۵:۱۰ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    php آفلاین
    hossein
    ****

    ارسال‌ها: 629
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ دي ۴
    اعتبار: 13
    تشکرها : 467
    ( 798 تشکر در 277 ارسال )
    ارسال: #3
    RE: چطور اینطوری کد نویسی کنم؟
    کاری نداره یه div داخل صفحه میزاری که به اندازه کل صفحه باشه برای اینکه پشتش مشخص باشه از خاصییت opacity در css استفاده میکنی و position اش رو هم برابر absolute قرار میدی و left , right رو هم برابر صفر بعد هم یه div میزاری داخلش موقعیتش رو وسط قرار میدی و در اخر هم div اصلی رو مفی می کنی و فقط وقتی نمایش میدیش که لازم بود ..
    __________________________________________________________________________
    ۱۳۸۹ تير ۳۰ ۱۲:۰۶ صبح
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : molana
    molana آفلاین
    چالیست - chalist
    *******

    ارسال‌ها: 1,772
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ آذر ۳۰
    اعتبار: 60
    تشکرها : 1644
    ( 1550 تشکر در 1015 ارسال )
    ارسال: #4
    RE: چطور اینطوری کد نویسی کنم؟
    در ضمن ربطی به ای جکس نداره
    Big Grin
    __________________________________________________________________________
    همه جوره اش رو داریم ظاهرن
    (آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۳۸۹ تير ۳۰ ۰۴:۱۰ صبح، توسط molana.)
    ۱۳۸۹ تير ۳۰ ۰۴:۱۰ صبح
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : php
    mojtabadj آفلاین
    مجتبی پوراصغر
    ****

    ارسال‌ها: 298
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۸ بهمن ۴
    اعتبار: 2
    تشکرها : 87
    ( 57 تشکر در 40 ارسال )
    ارسال: #5
    RE: چطور اینطوری کد نویسی کنم؟
    (۱۳۸۹ تير ۳۰ ۱۲:۰۶ صبح)php نوشته شده توسط:  کاری نداره یه div داخل صفحه میزاری که به اندازه کل صفحه باشه برای اینکه پشتش مشخص باشه از خاصییت opacity در css استفاده میکنی و position اش رو هم برابر absolute قرار میدی و left , right رو هم برابر صفر بعد هم یه div میزاری داخلش موقعیتش رو وسط قرار میدی و در اخر هم div اصلی رو مفی می کنی و فقط وقتی نمایش میدیش که لازم بود ..

    خوب اگه بخوایم تا زمانی که div باز هستش به صفحه پشت دسترسی نداشته باشه باید چیکار

    کرد؟

    میدونم با جاوااسکریپت هستش کدش رو دارین؟
    __________________________________________________________________________
    گروه طراحی و برنامه نویسی بهار
    ۱۳۸۹ تير ۳۱ ۱۱:۳۵ صبح
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    molana آفلاین
    چالیست - chalist
    *******

    ارسال‌ها: 1,772
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ آذر ۳۰
    اعتبار: 60
    تشکرها : 1644
    ( 1550 تشکر در 1015 ارسال )
    ارسال: #6
    RE: چطور اینطوری کد نویسی کنم؟
    شما وقتی div رو به اون صورتی که دوستمون گفت قرار بدید ناخودآگاه کسی به پشت دیگه دسترسی نداره (البته راه هایی هست مثل فایرباگ ولی معمول و استانداردش همینه)

    کد:
    <div id="page-load" style="opacity: 0.75; z-index: 4000000; width: 100%; height: 100%; top: 0px; left: 0px; background-color:#EEEEEE; position:absolute;">
    </div>

    این رو توی صفحه ات بزار و تست کن ببین چه اتفاقی می افته
    __________________________________________________________________________
    همه جوره اش رو داریم ظاهرن
    ۱۳۸۹ تير ۳۱ ۰۱:۴۷ عصر
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    hidensoft آفلاین
    عضو ارشد
    *****

    ارسال‌ها: 1,385
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۸ شهريور ۳
    اعتبار: 46
    تشکرها : 729
    ( 1395 تشکر در 782 ارسال )
    ارسال: #7
    RE: چطور اینطوری کد نویسی کنم؟
    لطفا تاپیک رو به انجمن مربوطه منتقل کنید
    ۱۳۸۹ مرداد ۱ ۰۱:۲۷ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    « قدیمی تر | تازه‌ تر »

    ارسال پاسخ
    پرش به انجمن:


    کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
    IranPHP.org | تماس با ما | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | بایگانی | پیوند سایتی RSS