/
  • چطور اسکریپتم رو کد کنم؟

  • صفحه‌ها (10):
  • ارسال پاسخ   امتیاز موضوع:
    • 1 رأی - میانگین امیتازات: 5
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5

    حالت موضوعی | حالت خطی چطور اسکریپتم رو کد کنم؟
    نویسنده پیام
    faghani آفلاین
    عليرضا فغاني
    ****

    ارسال‌ها: 341
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۸ مرداد ۲۲
    اعتبار: 4
    تشکرها : 255
    ( 85 تشکر در 61 ارسال )
    ارسال: #1
    چطور اسکریپتم رو کد کنم؟
    سلام
    دوستان من چند روزیه احساس میکنم یکی میاد روی هاستم و میخواد اسکریپتمو بزنه!Confused
    دوستان خواهش میکنم یک روش خوب و 100% عملی که به هیچ صورتی اسکریپت دیکد نشه رو بهم بگین تا اسکریپتمو کد کنم! زند و ... دیکد میشن ، ولی من یک روشی میخوام که اسکریپت دیگه دیکد نشه!!!Huh


    بخدا کارم ضروریه!Confused و هم خطرناک!Confused اسکریپتم تو خطره!!!
    لطفا با مثال باشه که دوباره گیج نشم چیکار کنم!BlushConfused


    باتشکر از دوستانHeart
    ۱۳۸۹ ارديبهشت ۲۴ ۰۷:۰۵ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    mmahmoudian آفلاین
    عضو جدید
    **

    ارسال‌ها: 1
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۸ اسفند ۵
    اعتبار: 0
    تشکرها : 0
    ( 1 تشکر در 1 ارسال )
    ارسال: #2
    RE: چطور اسکریپتم رو کد کنم؟
    یه زمان در مورد یه چیزی خونده بودم که فقط کد میکرد و سرور تشخیص میداد و اجراش میکرد ولی کدش باز نمیشد. اسمش یه همچین چیزی بود:
    Base 64
    اینو سرچ کن یه چیزایی دستتو میگیره

    http://en.wikipedia.org/wiki/Base64
    __________________________________________________________________________
    مهراد محمودیان
    ۱۳۸۹ ارديبهشت ۲۴ ۰۸:۴۵ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : faghani
    faghani آفلاین
    عليرضا فغاني
    ****

    ارسال‌ها: 341
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۸ مرداد ۲۲
    اعتبار: 4
    تشکرها : 255
    ( 85 تشکر در 61 ارسال )
    ارسال: #3
    RE: چطور اسکریپتم رو کد کنم؟
    نه این روش قدیمی شد!Confused بازم دیکد میشه! با base64_decode() !!!
    روش دیگه ای نبود؟
    من میخوام کسی نتونه دیکد کنه!!!BlushConfusedHuh

    لطفا کمک کنین! ضروریه!UndecidedConfused

    باتشکرHeart
    ۱۳۸۹ ارديبهشت ۲۴ ۰۹:۰۸ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    admin آفلاین
    وحید سهرابلو
    **********

    ارسال‌ها: 5,697
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ آذر ۲۴
    اعتبار: 100
    تشکرها : 1362
    ( 6198 تشکر در 3439 ارسال )
    ارسال: #4
    RE: چطور اسکریپتم رو کد کنم؟
    هیچ روشی که روی هاست هم پشتیبانی کنه به جز Zend و ioncube نیست
    روش bcompiler هست که من روی ویندوز هم امتحان کردم ولی خوب به احتمال ۹۹/۹۹ درصد هاستت پیشتیبانی نمی کنه
    ۱۳۸۹ ارديبهشت ۲۴ ۰۹:۴۹ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : faghani
    faghani آفلاین
    عليرضا فغاني
    ****

    ارسال‌ها: 341
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۸ مرداد ۲۲
    اعتبار: 4
    تشکرها : 255
    ( 85 تشکر در 61 ارسال )
    ارسال: #5
    RE: چطور اسکریپتم رو کد کنم؟
    ioncube کامل (کرک شده) رو کسی داره؟ چون خیلی از اونایی که دانلود کردم نسخه نمایشیش بود و کار نمیکرد! نسخه کاملش رو از کجا رایگان گیر بیارم؟
    در ضمن ، ioncube دیکد میشه؟Confused

    روش bcompiler رو با مثال اگه بتونی توضیح بدی خیلی خوب میشه!Confused من هاستم لینوکس هست و مدیر هاست هر امکانی بگم فعال میکنه...Confused شما فقط روشش رو اموزش بده به منConfused



    باتشکرHeart
    ۱۳۸۹ ارديبهشت ۲۴ ۱۱:۱۹ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    admin آفلاین
    وحید سهرابلو
    **********

    ارسال‌ها: 5,697
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ آذر ۲۴
    اعتبار: 100
    تشکرها : 1362
    ( 6198 تشکر در 3439 ارسال )
    ارسال: #6
    RE: چطور اسکریپتم رو کد کنم؟
    ioncube کرک شده به درد شما نمی خوره حتما باگ داره واسه اون باید بخریدش
    در مورد bcompiler برید اینجا
    http://downloads.php.net/pierre/
    و فایلی bcompiler رو که به نسخه php تون می خوره رو دانلود کنید
    فکر کنم این نسخه بخوره
    http://downloads.php.net/pierre/php_bcom...c6-x86.zip

    بعد داخل پوشه اکسشنهای php تون بزارید و خط
    extension=php_bcompiler.dll
    رو به php.ini اضافه کنید
    بعد با phpinfo بازش کنید و ببینید که اکسشن فعال شده یا نه
    ۱۳۸۹ ارديبهشت ۲۵ ۱۱:۲۴ صبح
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : faghani ali786
    faghani آفلاین
    عليرضا فغاني
    ****

    ارسال‌ها: 341
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۸ مرداد ۲۲
    اعتبار: 4
    تشکرها : 255
    ( 85 تشکر در 61 ارسال )
    ارسال: #7
    RE: چطور اسکریپتم رو کد کنم؟
    وحید جان ، یعنی این رو فقط رو سرور فعال کنم؟ بعدش چی؟ چطور اسکریپتم رو کد کنم؟
    این روش فکر کنم فقط فعال کردن این امکان رو هاستم باشه ، ولی نمیدونم چجور اسکریپتم رو کد کنم!Confused

    راهنمایی بیشتر میکنی؟Confused
    باتشکرHeart
    ۱۳۸۹ ارديبهشت ۲۵ ۰۱:۱۶ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    admin آفلاین
    وحید سهرابلو
    **********

    ارسال‌ها: 5,697
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ آذر ۲۴
    اعتبار: 100
    تشکرها : 1362
    ( 6198 تشکر در 3439 ارسال )
    ارسال: #8
    RE: چطور اسکریپتم رو کد کنم؟
    این واسه ویندوز هست اگر سرور لینوکس دارید روشش رو میگم
    این اکسشن کارش هم انکد کردن و هم اجرای فایل دیکد شده هست
    شما این ماژول رو روی wamp خودتون فعال کنید تا من در ادامه روشش رو بگم
    (آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۳۸۹ ارديبهشت ۲۵ ۰۲:۳۶ عصر، توسط admin.)
    ۱۳۸۹ ارديبهشت ۲۵ ۰۲:۳۶ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : faghani
    faghani آفلاین
    عليرضا فغاني
    ****

    ارسال‌ها: 341
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۸ مرداد ۲۲
    اعتبار: 4
    تشکرها : 255
    ( 85 تشکر در 61 ارسال )
    ارسال: #9
    RE: چطور اسکریپتم رو کد کنم؟
    من با مدیر هاست صحبت کردم و مجبور شدم برای این روش 20 هزار تومان بابت فعال سازی امکان بهشون بدمBig Grin
    گفتن تا 48 ساعت آینده فعال میکنندWink
    حالا شما بگو بعد فعال سازی من چیکار کنم؟UndecidedConfusedBlush
    چطور کد کنم؟Confused

    مدیر فنی هاست بهم اینطور گفت :
    noskhei ke dadid marbot be OShaye 32 biti hast dar surati ke ma fagar az OShaye 64 bitiye linux be ellate performance bala estefade mikonim.
    faal saziye en emkane 24 ta 48 saat zaman miabre va bad be shoma ettela midim ke check konid.

    اما مشکلی نداره و خودشون نسخه بهترو نصب میکنند...
    ولی مشکل اینه که من بعدش چیکار کنم؟ چجور کد کنم سورس اسکریپت رو؟


    باتشکرHeart
    ۱۳۸۹ ارديبهشت ۲۵ ۰۳:۴۹ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    admin آفلاین
    وحید سهرابلو
    **********

    ارسال‌ها: 5,697
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ آذر ۲۴
    اعتبار: 100
    تشکرها : 1362
    ( 6198 تشکر در 3439 ارسال )
    ارسال: #10
    RE: چطور اسکریپتم رو کد کنم؟
    HuhHuhHuhHuh

    آدم عجب چیزایی می بینه 24 تا 48 ساعت زمان؟؟؟ مسخره بازی در میارن ها
    کد:
    pecl install -f  bcompiler
    می خوان این دستور رو بزنن

    تو هم روی ویندوز خودت این اکسشن رو نصب کن تا بقیش رو بهت بگم
    اگر هم نتونستی بزار روی سرور نصب بشه تا بگم که روی سرور انکد کنی
    ۱۳۸۹ ارديبهشت ۲۵ ۱۱:۱۶ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : faghani
    « قدیمی تر | تازه‌ تر »

  • صفحه‌ها (10):
  • ارسال پاسخ
    پرش به انجمن:


    کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
    IranPHP.org | تماس با ما | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | بایگانی | پیوند سایتی RSS