۱۳۹۷ اسفند ۲۰, ۱۲:۵۳ ق.ظ
سلام
این کد:
را روی هر کلاینتی فراخونی کنی فقط مک آدرس سرور رو میده.
این کد:
جواب مفصل میده (البته باید n رو حذف کنی- n مال لینوکسه نیاز نداریم) ولی یکی از گزینههاش جواب صحیحه
حالا من یه کد php دارم با xamp رو یه سیستم وب سرور راهاندازی کردم داخل شبکه شرکت رو هر کلاینتی IP این وب سرور رو تو مرورگرهای مختلف میزنم IP و نام کامپیوتر همون کلاینت رو نشون میده که IP ها 100% درستن ولی Computer Nmaeها ممکنه نتونه پیدا کنه و به جاش همون IP رو برمیگردونه..
حالا من میخوام بر اساس دستور arp -a IP اون IP که توسط این کد به نام متغیر $userip هست رو در دستور آرپ قرار بده و صرفاً مک آدرس همون آدرس رو برگردونه ولی هرکاری کردم نشد میشه راهنمایی کنید؟
یعنی arp -a $userip
یعنی :
یه همچین چیزی امکان داره؟
کل کد من اینه آیا میشه از کد 2 خط بالا در این استفاده کرد؟
این کد:
کد پیاچپی:
echo exec('getmac');
را روی هر کلاینتی فراخونی کنی فقط مک آدرس سرور رو میده.
این کد:
کد پیاچپی:
$mac = system('arp -an');
echo $mac;
جواب مفصل میده (البته باید n رو حذف کنی- n مال لینوکسه نیاز نداریم) ولی یکی از گزینههاش جواب صحیحه
حالا من یه کد php دارم با xamp رو یه سیستم وب سرور راهاندازی کردم داخل شبکه شرکت رو هر کلاینتی IP این وب سرور رو تو مرورگرهای مختلف میزنم IP و نام کامپیوتر همون کلاینت رو نشون میده که IP ها 100% درستن ولی Computer Nmaeها ممکنه نتونه پیدا کنه و به جاش همون IP رو برمیگردونه..
حالا من میخوام بر اساس دستور arp -a IP اون IP که توسط این کد به نام متغیر $userip هست رو در دستور آرپ قرار بده و صرفاً مک آدرس همون آدرس رو برگردونه ولی هرکاری کردم نشد میشه راهنمایی کنید؟
یعنی arp -a $userip
یعنی :
کد پیاچپی:
$mac = system('arp -an $userip');
echo $mac;
یه همچین چیزی امکان داره؟
کد پیاچپی:
$mac = system('arp -an $userip');
echo $mac;
کل کد من اینه آیا میشه از کد 2 خط بالا در این استفاده کرد؟
کد پیاچپی:
<?php
$user_ip = getenv("remote_addr");
$cn = gethostname ();
$cn1 = php_uname();
$hostname = gethostbyaddr($_SERVER['REMOTE_ADDR']);
$hostname2 = gethostbyaddr("$user_ip");
?>
<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.01 Transitional//EN" "">
<html>
<head>
<title>نمایش آدرس آی پی کاربر </title>
<meta http-equiv="content-type" content="text/html; charset=utf-8">
<?php echo base64_decode('PG1ldGEgbmFtZT0iRGVzaWduZXIiIGNvbnRlbnQ9IkFydmluIEFzaHRhcnkgLSBXaW5EZXNpZ24uaXIiPjxtZXRhIG5hbWU9IkVtYWlsIiBjb250ZW50PSJpbmZvQHdpbmRlc2lnbi5pciI+PGxpbmsgcmVsPSJzdHlsZXNoZWV0IiB0eXBlPSJ0ZXh0L2NzcyIgaHJlZj0ic3R5bGUuY3NzIj48L2hlYWQ+PGJvZHk+PGRpdiBhbGlnbj0iY2VudGVyIj48IS0tIERlc2lnbmVkIGJ5IFdpbkRlc2lnbi5pciArKysgUHJvZ3JhbW1lZCBieSBQMzBTY3JpcHQuaXIgKysrIENvbnRhY3QgdXMgPSBFLU1haWw6IGluZm9AcDMwc2NyaXB0LmlyICYgaW5mb0B3aW5kZXNpZ24uaXIgJiYmIFkhTTogaW5mby53aW5kZXNpZ24gLS0+ '); ?>
<!— Top —>
<div id="top">سلام همکار محترم </div>
<!— Content —>
<div id="content">
<div id="your_ip_address"></div>
<input type="text" value="<?php echo $user_ip; ?> " id="ip_input" readonly>
</div>
<div id="content2">
<div id="your_pc_name"></div>
<input type="text" value="<?php echo $hostname2 ; ?> " id="ip_input" readonly>
</div>
<!— Footer —>