/
  • چرا نميشه از يه سايت راه دور خواند؟

  • صفحه‌ها (2):
  • ارسال پاسخ   امتیاز موضوع:
    • 0 رأی - میانگین امیتازات: 0
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5

    حالت موضوعی | حالت خطی چرا نميشه از يه سايت راه دور خواند؟
    نویسنده پیام
    mehdimalek آفلاین
    عضو
    ***

    ارسال‌ها: 53
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۸ مهر ۱۲
    اعتبار: 0
    تشکرها : 54
    ( 10 تشکر در 6 ارسال )
    ارسال: #1
    چرا نميشه از يه سايت راه دور خواند؟
    سلام
    من از كد زير براي خواندن سايت ياهو -براي يك تست ساده- استفاده كردم اما در شرط اول موند! يعني اصلا نخوند چرا؟
    کد:
    <?php
    $all="";
    $file=fopen("http://www.yahoo.com","r");
    if(!$file){
      echo"NO!<hr />";
      exit;
    }
    echo"<pre>";
    while(!feof($file)){
      $line=fgets($file,1024);
      $all.=$line;
      echo $line;
    }
    fclose($file);
    echo"</pre>";
    echo"<hr />";
    $op=fopen("save.html","w");
    if(!$op){
      die("NO (2)!<hr />");
    }
    fwrite($op,$all);
    fclose($op);
    echo"<a href=\"save.html\" target=\"_blank\">this</a>";
    ?>
    در كد بالا ابتدا سايت رو خونده و محتوياتش رو نشون ميده بعد يه فايل html هم از اون ميسازه! اما وقتي اون رو امتحان كردم در همون شرط اولي موند! يعني خطاي اولي رو داد: NO!
    چرا؟Angry
    ۱۳۸۸ دي ۱۱ ۰۷:۲۷ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    HiddeN آفلاین
    13
    ***

    ارسال‌ها: 72
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۸ مرداد ۲۷
    اعتبار: 0
    تشکرها : 336
    ( 74 تشکر در 30 ارسال )
    ارسال: #2
    RE: چرا نميشه از يه سايت راه دور خواند؟
    کد PHP:
    <?php

    $fp1 
    fopen("http://yahoo.com""rb");
    $fp2 fopen("save.html""wb");

    while(!
    feof($fp1)) {
    $contents fgets($fp14096);
    fwrite($fp2$contents);
    }
    fclose($fp1);
    fclose($fp2);

    ?>
    ۱۳۸۸ دي ۱۱ ۰۹:۳۱ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : mehdimalek
    hidensoft آفلاین
    عضو ارشد
    *****

    ارسال‌ها: 1,385
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۸ شهريور ۳
    اعتبار: 46
    تشکرها : 729
    ( 1395 تشکر در 782 ارسال )
    ارسال: #3
    RE: چرا نميشه از يه سايت راه دور خواند؟
    allow_url_fopen

    آیا اجازه این کار رو دارید ؟
    ۱۳۸۸ دي ۱۱ ۰۹:۳۱ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : mehdimalek
    mehdimalek آفلاین
    عضو
    ***

    ارسال‌ها: 53
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۸ مهر ۱۲
    اعتبار: 0
    تشکرها : 54
    ( 10 تشکر در 6 ارسال )
    ارسال: #4
    RE: چرا نميشه از يه سايت راه دور خواند؟
    (۱۳۸۸ دي ۱۱ ۰۹:۳۱ عصر)hidensfot نوشته شده توسط:  allow_url_fopen

    آیا اجازه این کار رو دارید ؟
    وا ... خدامرگم بده!!!Wink
    allow_url_fopen ديگه چه صيغه ايه!
    جناب hidensfot يه كم بيا تو حد سيكل و پايينتر بگو اينكه نوشتي چيه و يه مثال كوچولو بزن ببينم چطور كار ميكنه .. خوب چيكار كنم بيسواتم ديگهBig Grin
    -----------
    جدا از شوخي راهنمايي بفرماييد كه اين تابع چطور كار ميكنه و اگه براي سايت من فعال نبود چطور فعالش كنم؟
    با تشكر صميمانه
    (۱۳۸۸ دي ۱۱ ۰۹:۳۱ عصر)HiddeN نوشته شده توسط:  
    کد PHP:
    <?php

    $fp1 
    fopen("http://yahoo.com""rb");
    $fp2 fopen("save.html""wb");

    while(!
    feof($fp1)) {
    $contents fgets($fp14096);
    fwrite($fp2$contents);
    }
    fclose($fp1);
    fclose($fp2);

    ?>
    ببخشيد كه اول به شما پاسخ ندادم!
    العان مي خوام اين كدي كه نوشته ايد را آزمايش كنم ببينم نتيجه چيه.
    ولي باز از جوابتون ممنونم
    نه نشد!Angry
    جناب HiddeN از كد شما استفاده كردم اما نشد كه نشد!
    فكر كنم همون كه hidensfot گفت درسته و بايد اونو فعالش كنم --- البته اگه شد!
    ----------------
    باز هم مرسي از جواباتون
    (آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۳۸۸ دي ۱۲ ۰۴:۴۰ عصر، توسط mehdimalek.)
    ۱۳۸۸ دي ۱۲ ۰۴:۲۳ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    admin آفلاین
    وحید سهرابلو
    **********

    ارسال‌ها: 5,734
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ آذر ۲۴
    اعتبار: 100
    تشکرها : 1362
    ( 6196 تشکر در 3438 ارسال )
    ارسال: #5
    RE: چرا نميشه از يه سايت راه دور خواند؟
    این تنظیم باید داخل
    php.ini فعال‌ باشه
    اگر از هاست شیر استفاده می کنین احتمالا این فعال نیست
    ۱۳۸۸ دي ۱۲ ۰۵:۵۲ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    HiddeN آفلاین
    13
    ***

    ارسال‌ها: 72
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۸ مرداد ۲۷
    اعتبار: 0
    تشکرها : 336
    ( 74 تشکر در 30 ارسال )
    ارسال: #6
    RE: چرا نميشه از يه سايت راه دور خواند؟
    دوست عزیز کدی رو که قرار دادم امتحان کردم و به خوبی کار میکنه برای من - شما از چه سیستم عاملی استفاده میکنید ؟
    و این کار رو دارید روی هاست به صورت ریموت انجام میدید یا این که روی سیستم خودتون به صورت لوکال ؟
    ۱۳۸۸ دي ۱۲ ۰۸:۵۳ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    hidensoft آفلاین
    عضو ارشد
    *****

    ارسال‌ها: 1,385
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۸ شهريور ۳
    اعتبار: 46
    تشکرها : 729
    ( 1395 تشکر در 782 ارسال )
    ارسال: #7
    RE: چرا نميشه از يه سايت راه دور خواند؟
    اگر روی allow_url_fopen کلیک کنید در منوال پی اچ پی می تونی بخونی که این مربوط به تنظیمات php.ini هست ، همونطور که وحید اشاره کرد . اگر شما به هر نحوی می خوای با fopen فایل خارجی رو باز کنی باید این گذینه TRUE باشه وگر نه جز با خودکشی نمی تونی چیزی رو حل کنی البته اگر حل بشه Big Grin

    یادمه خیلی وقت پیش توی ایران پی اچ پی دات نت خودم هم همین سوال رو پرسیدم اما یادمه هر کاری کردم نشد ، یه چیزی توی یاهو بود که نمی گذاشت. برای تست سعی کن سایت معمولی یا سایت خودتون امتحان کنی
    ۱۳۸۸ دي ۱۲ ۰۹:۳۷ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    admin آفلاین
    وحید سهرابلو
    **********

    ارسال‌ها: 5,734
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ آذر ۲۴
    اعتبار: 100
    تشکرها : 1362
    ( 6196 تشکر در 3438 ارسال )
    ارسال: #8
    RE: چرا نميشه از يه سايت راه دور خواند؟
    HiddeN‌ ‌کیه‌؟ این hidensfot کیه؟ من کیم ؟ تو کی هستی؟ اینجا کجاست؟Big GrinBig Grin
    ۱۳۸۸ دي ۱۲ ۱۰:۴۹ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    mehdimalek آفلاین
    عضو
    ***

    ارسال‌ها: 53
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۸ مهر ۱۲
    اعتبار: 0
    تشکرها : 54
    ( 10 تشکر در 6 ارسال )
    ارسال: #9
    RE: چرا نميشه از يه سايت راه دور خواند؟
    بله شما درست ميگيد! در يه هاست رايگانم و allow_url_fopen رو كه ديدم off بود و با ini_set هم هر كاري كردم نشد كه نشد و بعد فهميدم كه يانو بايد مدير هاست برام on كنه والا نميشه!
    مثلا من تمام دستورات زير رو امتحان كردم اما نشد و در نهايت به مدير هاست ايميل دادم و العان منتظر جوابم!
    کد:
    ini_set('allow_url_fopen','On');
    ini_set('allow_url_fopen','1');
    ini_set('allow_url_fopen',1);
    ini_set('allow_url_fopen','on');
    ممنون از جوابهاي شما
    جواب مدير هاست رسيد و ايشون فرمودند كه براي هاستهاي رايگان فعال سازي allow_url_fopen ممكن نيست!
    من از هاست رايگان gigfa.com استفاده مي كنم! دوستان هاستي رو سراغ دارن كه بهتر باشه و اذيت نكنه؟
    -------------------
    باز هم ممنون
    (آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۳۸۸ دي ۱۳ ۰۳:۲۵ عصر، توسط mehdimalek.)
    ۱۳۸۸ دي ۱۳ ۰۲:۵۹ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    k2-4u آفلاین
    LAMP Programmer
    ***

    ارسال‌ها: 88
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۸ مرداد ۲۱
    اعتبار: 4
    تشکرها : 64
    ( 218 تشکر در 56 ارسال )
    ارسال: #10
    RE: چرا نميشه از يه سايت راه دور خواند؟
    اگر می خوای سریعتر و معقول تر باشه از CURL یا fsockopen استفاده کنی بهتره
    php.net/curl
    php.net/fsockopen
    ۱۳۸۸ دي ۱۷ ۰۱:۴۷ صبح
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : Alimokhlesi HiddeN mehdimalek hidensoft
    « قدیمی تر | تازه‌ تر »

  • صفحه‌ها (2):
  • ارسال پاسخ
    پرش به انجمن:


    کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
    IranPHP.org | تماس با ما | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | بایگانی | پیوند سایتی RSS