/
  • چرا فایل جاوااسکریپت خارجی اون کار نمیکنه؟

  • ارسال پاسخ   امتیاز موضوع:
    • 1 رأی - میانگین امیتازات: 5
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5

    حالت موضوعی | حالت خطی چرا فایل جاوااسکریپت خارجی اون کار نمیکنه؟
    نویسنده پیام
    ahora آفلاین
    کسی که از شکست نا امید نمیشه
    ****

    ارسال‌ها: 386
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ دي ۹
    اعتبار: 4
    تشکرها : 130
    ( 54 تشکر در 41 ارسال )
    ارسال: #1
    چرا فایل جاوااسکریپت خارجی اون کار نمیکنه؟
    سلام

    این چندمین باره که اسن سوال رو ت واین انجمن میپرسم ولی این به طور دیگه

    این فایل زیپ شده رو که براتون فرستادم تست کنید این نمونه کد اصلی هست که تو سایت گذاشتم و کار نمیکنه ببینید دلیلش چیه مشکل کد من چیه؟

    از این اسکریپت برای قسمت لینک دهی استفاده کردم

    http://orangoo.com/labs/GreyBox/Download/
    http://orangoo.com/labs/GreyBox/Documentation/

    به این نکته توجه کنید موقع استفاده از اسکرپت تو فایل 1.html مسیردهی رو درست انجام بدید
    کد PHP:
    var GB_ROOT_DIR "http://localhost/greybox/"


    فایل‌(های) پیوست شده
    .zip  iranphp.zip (اندازه: 1.21 KB / تعداد دفعات دریافت: 1)
    __________________________________________________________________________
    با تشکر ممل آمریکایی
    (آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۳۸۸ دي ۳ ۰۳:۵۰ عصر، توسط ahora.)
    ۱۳۸۸ دي ۳ ۰۳:۴۸ عصر
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    admin آفلاین
    وحید سهرابلو
    **********

    ارسال‌ها: 5,735
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ آذر ۲۴
    اعتبار: 100
    تشکرها : 1362
    ( 6196 تشکر در 3438 ارسال )
    ارسال: #2
    RE: چرا فایل جاوااسکریپت خارجی اون کار نمیکنه؟
    چون درخواست ajax بعد از ویداد load مربوط به window اجرا میشه و کتابخانه مربوطه از این رویداد جهت کانفیگ استفاده می کنه اونهایی که از درخواست ajax می یاد رو داخل کانفیگش نداره
    حالا بر اساس داکیومنت می تونی توی قسمت سرور بنویسی
    کد PHP:
    echo '<a href="http://iranphp.org/" title="IRANPHP" onClick="return GB_show(\'IRANPHP\', this.href)" >IRanPH.ORG</a>'


    من جای شما بودم سوالم رو اینطور مطرح می کردم:
    من از کتابخونه http://orangoo.com/labs/GreyBox/Download/ استفاده می کنم. این کتابخونه میاد لینکهام رو به صورت ajax داخل یه پنجره میاره (داخل مثالهاش نگاه کنید متوجه می‌شید) حالا من در یه جایی از صفحهم لینکهام رو از درخواست ajax می گیرم اما لینکهایی که از درخواست ajax میاد رو توی پنجره مثل قبلی ها نمیاره
    ۱۳۸۸ دي ۳ ۰۴:۱۶ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    ahora آفلاین
    کسی که از شکست نا امید نمیشه
    ****

    ارسال‌ها: 386
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ دي ۹
    اعتبار: 4
    تشکرها : 130
    ( 54 تشکر در 41 ارسال )
    ارسال: #3
    RE: چرا فایل جاوااسکریپت خارجی اون کار نمیکنه؟
    کار نمیکنه برای من

    این آدرس رو ببینید

    http://etraab.net/irancode/index.php?module=bank

    روی اعداد کلیک کنید ؟
    __________________________________________________________________________
    با تشکر ممل آمریکایی
    ۱۳۸۸ دي ۳ ۰۴:۳۵ عصر
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    admin آفلاین
    وحید سهرابلو
    **********

    ارسال‌ها: 5,735
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ آذر ۲۴
    اعتبار: 100
    تشکرها : 1362
    ( 6196 تشکر در 3438 ارسال )
    ارسال: #4
    RE: چرا فایل جاوااسکریپت خارجی اون کار نمیکنه؟
    واسه من کار می کنع
    ۱۳۸۸ دي ۳ ۰۶:۳۰ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    ahora آفلاین
    کسی که از شکست نا امید نمیشه
    ****

    ارسال‌ها: 386
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ دي ۹
    اعتبار: 4
    تشکرها : 130
    ( 54 تشکر در 41 ارسال )
    ارسال: #5
    RE: چرا فایل جاوااسکریپت خارجی اون کار نمیکنه؟
    درسته ایراد از من بود

    ولی میتونید چک کنید که این کد از اون کتابخونه چرا کار نمیکنه
    کد PHP:
    onClick="return GB_show(\'IRANPHP\', this.href)" 
    شما به این صورت گفتید کار میکنه

    این صورت اون چی؟ هر کاری میکنم کار نمیکنه چطور ی باید بنویسمش که کار کنه؟
    کد PHP:
    rel="gb_page_center[500, 500]" 

    برایا این هم از این کدش استفاده میکنم چون من اندازه صفحش برام مهم هست
    __________________________________________________________________________
    با تشکر ممل آمریکایی
    ۱۳۸۸ دي ۳ ۰۶:۴۵ عصر
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    admin آفلاین
    وحید سهرابلو
    **********

    ارسال‌ها: 5,735
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ آذر ۲۴
    اعتبار: 100
    تشکرها : 1362
    ( 6196 تشکر در 3438 ارسال )
    ارسال: #6
    RE: چرا فایل جاوااسکریپت خارجی اون کار نمیکنه؟
    توی کدهاش تعریف این تابع به این صورت هست
    کد:
    GB_show = function(caption, url, /* optional */ height, width, callback_fn)
    ۱۳۸۸ دي ۳ ۰۷:۲۱ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    ahora آفلاین
    کسی که از شکست نا امید نمیشه
    ****

    ارسال‌ها: 386
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ دي ۹
    اعتبار: 4
    تشکرها : 130
    ( 54 تشکر در 41 ارسال )
    ارسال: #7
    RE: چرا فایل جاوااسکریپت خارجی اون کار نمیکنه؟
    من از این استفاده کردم

    کد PHP:
    onClick="return GB_show(\'IRANPHP\', this.href)" 

    حالا به جای IRANPHP این کد رو گذاشتم که از دیتابیس میگیره
    کد PHP:
    onClick="return GB_show('.$row['name'].', this.href)" 

    کار نمیکنه یه رشته اسمی هست ولی کار نمیکنه

    حالا از این استفاده میکنم که عددی هست

    کد PHP:
    onClick="return GB_show('.$row['id'].', this.href)" 

    کار میکنه

    من نفهمیدم چرا اگه میشه کمکم کنید خیلی ضروریه
    __________________________________________________________________________
    با تشکر ممل آمریکایی
    (آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۳۸۸ دي ۹ ۰۱:۲۹ عصر، توسط ahora.)
    ۱۳۸۸ دي ۹ ۰۱:۲۵ عصر
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    admin آفلاین
    وحید سهرابلو
    **********

    ارسال‌ها: 5,735
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ آذر ۲۴
    اعتبار: 100
    تشکرها : 1362
    ( 6196 تشکر در 3438 ارسال )
    ارسال: #8
    RE: چرا فایل جاوااسکریپت خارجی اون کار نمیکنه؟
    شما یکی از پایه ترین مباحث برنامه نویسی رو رعایت نکردین. رشته‌ باید داخل کوتیشن یا دابل کوتیشن باشه
    این‌ اشکال کد نویسی شماست
    بهتره بیشتر دقت کنید و سعی کنید در دیباگ کردن کدتون تلاش کنید و همیشه برای سوال چرای خودتون سعی کنید به جواب برسید
    کد شما باید به این صورت باشه
    کد PHP:
    onClick="return GB_show(\''.$row['name'].'\', this.href)" 
    ۱۳۸۸ دي ۹ ۰۲:۱۴ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : oia ahora
    ahora آفلاین
    کسی که از شکست نا امید نمیشه
    ****

    ارسال‌ها: 386
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ دي ۹
    اعتبار: 4
    تشکرها : 130
    ( 54 تشکر در 41 ارسال )
    ارسال: #9
    RE: چرا فایل جاوااسکریپت خارجی اون کار نمیکنه؟
    دست شما درد نکنه
    این نکته شما رو هیچ وقت فراموش نمیکنم
    __________________________________________________________________________
    با تشکر ممل آمریکایی
    ۱۳۸۸ دي ۹ ۰۵:۲۸ عصر
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    « قدیمی تر | تازه‌ تر »

    ارسال پاسخ
    پرش به انجمن:


    کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
    IranPHP.org | تماس با ما | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | بایگانی | پیوند سایتی RSS