/
  • چرا این کد توی موزیلا با آی ای فرق می کنه؟

  • ارسال پاسخ   امتیاز موضوع:
    • 1 رأی - میانگین امیتازات: 4
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5

    حالت موضوعی | حالت خطی چرا این کد توی موزیلا با آی ای فرق می کنه؟
    نویسنده پیام
    kavoshgar63 آفلاین
    عضو
    ***

    ارسال‌ها: 54
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ اسفند ۹
    اعتبار: 1
    تشکرها : 19
    ( 4 تشکر در 4 ارسال )
    ارسال: #1
    چرا این کد توی موزیلا با آی ای فرق می کنه؟
    سلام
    سال نو بر شما مبارک باد.
    این تکه کد رو بخونین.
    کد PHP:
    #page1 .col_box_1 {width:216px; margin:18px 10px 10px 5px;}
    #page1 .col_box_2 {width:217px;} 
    این کد توی اینترنت اکسپلورر مشکل نداره ولی توی فایر فاکس تنظیم صفحه به هم میریزه.
    چه کدی بنویسم که توی هر دو اجرا بشه؟
    __________________________________________________________________________
    بدان کوش تا زود دانا شوی
    چو دانا شوی زود والا شوی

    سایت شخصی
    ۱۳۸۸ فروردين ۱۱ ۰۶:۰۶ عصر
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    molana آفلاین
    چالیست - chalist
    *******

    ارسال‌ها: 1,764
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ آذر ۳۰
    اعتبار: 60
    تشکرها : 1644
    ( 1550 تشکر در 1015 ارسال )
    ارسال: #2
    RE: چرا این کد توی موزیلا با آی ای فرق می کنه؟
    کد html هم بدین لطفاً تا یه نگاهی بندازم بهش
    ممنون
    __________________________________________________________________________
    همه جوره اش رو داریم ظاهرن
    ۱۳۸۸ فروردين ۱۱ ۰۶:۲۵ عصر
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    kavoshgar63 آفلاین
    عضو
    ***

    ارسال‌ها: 54
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ اسفند ۹
    اعتبار: 1
    تشکرها : 19
    ( 4 تشکر در 4 ارسال )
    ارسال: #3
    RE: چرا این کد توی موزیلا با آی ای فرق می کنه؟
    این آدرس سایته
    برین از اونجا کد رو کامل بردارین.http://www.iranpajoohesh.com
    __________________________________________________________________________
    بدان کوش تا زود دانا شوی
    چو دانا شوی زود والا شوی

    سایت شخصی
    ۱۳۸۸ فروردين ۱۱ ۰۷:۱۲ عصر
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    molana آفلاین
    چالیست - chalist
    *******

    ارسال‌ها: 1,764
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ آذر ۳۰
    اعتبار: 60
    تشکرها : 1644
    ( 1550 تشکر در 1015 ارسال )
    ارسال: #4
    RE: چرا این کد توی موزیلا با آی ای فرق می کنه؟
    شما سه تا باکس خبر دارین که کلاس دوتاش col_box_1 هستش و کلاس یکی ش col_box_2

    شما بهتره کلاس هرسه رو بکنید col_box_1 و بعد نتیجه رو مشاهده کنید.

    من این کارو کردم درست شد
    اینم اسکرین شات:
    http://i39.tinypic.com/jq3rlh.jpg

    margin ها رو مثل شکل وارد کن و نتیجه رو ببین
    __________________________________________________________________________
    همه جوره اش رو داریم ظاهرن
    (آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۳۸۸ فروردين ۱۱ ۰۹:۰۰ عصر، توسط molana.)
    ۱۳۸۸ فروردين ۱۱ ۰۸:۵۴ عصر
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : kavoshgar63
    kavoshgar63 آفلاین
    عضو
    ***

    ارسال‌ها: 54
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ اسفند ۹
    اعتبار: 1
    تشکرها : 19
    ( 4 تشکر در 4 ارسال )
    ارسال: #5
    RE: چرا این کد توی موزیلا با آی ای فرق می کنه؟
    من می خواستم اخبر رو توی دو ستون نشون بدم نه توی یک ستون به خاطر این از دو تا استفاده کردم.
    ولی بازم ممنون لطف کردین.
    __________________________________________________________________________
    بدان کوش تا زود دانا شوی
    چو دانا شوی زود والا شوی

    سایت شخصی
    ۱۳۸۸ فروردين ۱۱ ۰۹:۱۱ عصر
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    molana آفلاین
    چالیست - chalist
    *******

    ارسال‌ها: 1,764
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ آذر ۳۰
    اعتبار: 60
    تشکرها : 1644
    ( 1550 تشکر در 1015 ارسال )
    ارسال: #6
    RE: چرا این کد توی موزیلا با آی ای فرق می کنه؟
    خوب تو دوتا ستون نمایش دادن منافاتی با آی دی یکی داشتن نداره
    توی اسکرین شات هم می بینین که دوستون وجود داره

    به هر حال اگه مشکلی هست بگین تا اگه کمکی بر میاد انجام بدم
    __________________________________________________________________________
    همه جوره اش رو داریم ظاهرن
    ۱۳۸۸ فروردين ۱۱ ۰۹:۱۴ عصر
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    kavoshgar63 آفلاین
    عضو
    ***

    ارسال‌ها: 54
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ اسفند ۹
    اعتبار: 1
    تشکرها : 19
    ( 4 تشکر در 4 ارسال )
    ارسال: #7
    RE: چرا این کد توی موزیلا با آی ای فرق می کنه؟
    نه من توی یک ستون نمایش دادم دیدم بد نشد بازم دستتون درد نکنه.
    ولی دوست داشتم بفهمم که چرا این کد توی آی ای درسته و توی موزیلا به هم ریخته .
    __________________________________________________________________________
    بدان کوش تا زود دانا شوی
    چو دانا شوی زود والا شوی

    سایت شخصی
    ۱۳۸۸ فروردين ۱۲ ۱۱:۰۵ صبح
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    Y.P.Y آفلاین
    ناظم کل
    *******

    ارسال‌ها: 2,775
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ دي ۲۸
    اعتبار: 103
    تشکرها : 2181
    ( 4852 تشکر در 2216 ارسال )
    ارسال: #8
    RE: چرا این کد توی موزیلا با آی ای فرق می کنه؟
    سلام،
    نقل قول: ولی دوست داشتم بفهمم که چرا این کد توی آی ای درسته و توی موزیلا به هم ریخته .
    خوب Parser هر کدوم فرق میکنن دیگه... یک همچین مواقعی باید از دستورات شرطی استفاده کنید.
    if IE...
    __________________________________________________________________________
    وبلاگ: Yousha.Blog.ir

    صدام: "اگر با ارتش شاه ایران طرف بودیم، یک ماهه جنگ را می بردیم"
    http://gulfnews.com/opinion/thinkers/ira...i-1.500997
    ۱۳۸۸ فروردين ۱۲ ۱۱:۵۱ صبح
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : kavoshgar63
    kavoshgar63 آفلاین
    عضو
    ***

    ارسال‌ها: 54
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ اسفند ۹
    اعتبار: 1
    تشکرها : 19
    ( 4 تشکر در 4 ارسال )
    ارسال: #9
    RE: چرا این کد توی موزیلا با آی ای فرق می کنه؟
    بسیار عالی بود جحداقل وابتون.
    ولی فکر نمی کنید خیلی خیلی خیلی خلاصه بود؟
    حداقل یک تکه کدش رو می نویشتین.
    __________________________________________________________________________
    بدان کوش تا زود دانا شوی
    چو دانا شوی زود والا شوی

    سایت شخصی
    ۱۳۸۸ فروردين ۱۳ ۱۲:۲۷ صبح
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    Y.P.Y آفلاین
    ناظم کل
    *******

    ارسال‌ها: 2,775
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ دي ۲۸
    اعتبار: 103
    تشکرها : 2181
    ( 4852 تشکر در 2216 ارسال )
    ارسال: #10
    RE: چرا این کد توی موزیلا با آی ای فرق می کنه؟
    پوزش...
    کد:
    <!--[if IE]>
    ...
    <![endif]-->
    ...
    <!--[if gte IE 7]>
    ...
    <!--[if lte IE 6]>
    ...
    من همیشه موقع طراحی وب Static همه مرورگر ها رو باز میکنم و روی همشون تست میکنم.
    برای جبران تفاوت ها، در گوگل بدنبال IE hacks, CSS hacks, HTML hacks بگردید و کدها رو در بین شروط قرار بدید.
    موفق باشید.
    __________________________________________________________________________
    وبلاگ: Yousha.Blog.ir

    صدام: "اگر با ارتش شاه ایران طرف بودیم، یک ماهه جنگ را می بردیم"
    http://gulfnews.com/opinion/thinkers/ira...i-1.500997
    ۱۳۸۸ فروردين ۱۳ ۱۲:۴۲ عصر
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    « قدیمی تر | تازه‌ تر »

    ارسال پاسخ
    پرش به انجمن:


    کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
    IranPHP.org | تماس با ما | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | بایگانی | پیوند سایتی RSS