• 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
چرا انتخاب چند فیلد از جدول کار نمیکنه؟؟
#1
Question 
سلام
دوستان من کوئری نوشته بودم برای انتخاب داده ها از جدول.این هم کوئری:
کد:
$sql=sprintf("select * from agahi where u_id='%s'",$u_id);
برای بهینه سازی اومدم این *رو برداشتم به جاش چندتا فیلد رو انتخاب کردم، این هم کدش:
کد:
$sql=sprintf("select id,title,s_date,s_imsge,active,clicks from agahi where u_id='%s'",$u_id);
کد اول کار میکنه ولی دومی کار نمیکنه، کلا یه آرایه خالی میاره . دلیلش چی میتونه باشه؟؟؟
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#2
u_id رو select نکردی دیگه...فکر کنم واسه اونه
بنده طعم ايمان را نمي چشد، تا اينكه دريابد آنچه اتفاق نيفتاده است نمي شد كه اتفاق بيفتد؛و آنچه شده و اتفاق افتاده است,نمي شد كه نشود و اتفاق نيفتد....حضرت علي(ع)
  پاسخ
تشکر شده توسط : Reza parlaq
#3
(۱۳۹۱ شهریور ۲۱, ۱۲:۵۷ ب.ظ)webnevesht نوشته: u_id رو select نکردی دیگه...فکر کنم واسه اونه

نه اون رو هم select می کنم باز درست نمیشه.اون تو order by و group by هست که باید تو select هم باید بیاد اسم فیلد.درسته؟
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#4
اسم فیلدهای اون جدول دیتابیست رو بذار اینجا .
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#5
فیلد ها رو بزار داخل ` ببین درست میشه یا نع
  پاسخ
تشکر شده توسط : parlaq
#6
(۱۳۹۱ شهریور ۲۱, ۰۱:۵۷ ب.ظ)Reza نوشته: اسم فیلدهای اون جدول دیتابیست رو بذار اینجا .

این هم اسم فیلدها:
کد:
id,title,content,keyword,s_image,l_image,position,ad_group,address,phone,link,s_date,u_date,v_date,type,clicks,active,status,u_id

(۱۳۹۱ شهریور ۲۱, ۰۲:۲۰ ب.ظ)amenocy نوشته: فیلد ها رو بزار داخل ` ببین درست میشه یا نع

نه با ` هم درست نشد Sad

از همتون ممنون. حل شد
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#7
مشکل چی بود ؟
  پاسخ
تشکر شده توسط :


پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان