/
  • چرا اطلاعات فارسی من به صورت ؟؟؟ میشود؟!

  • صفحه‌ها (2):
  • ارسال پاسخ   امتیاز موضوع:
    • 0 رأی - میانگین امیتازات: 0
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5

    حالت موضوعی | حالت خطی چرا اطلاعات فارسی من به صورت ؟؟؟ میشود؟!
    نویسنده پیام
    faghani آفلاین
    عليرضا فغاني
    ****

    ارسال‌ها: 341
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۸ مرداد ۲۲
    اعتبار: 4
    تشکرها : 255
    ( 85 تشکر در 61 ارسال )
    ارسال: #1
    چرا اطلاعات فارسی من به صورت ؟؟؟ میشود؟!
    سلام
    میدونم این سوال خیلی پیش پا افتادست ، من خودم 1000 بار این مشکل رو برطرف کردم ، ولی متاسفانه اینبار یا یادم نیست باید چیکار میکردم یا دارم اشتباه میکنم.Confused
    کلیه اطلاعات فارسی جداول ، سطر ها به صورت utf8_persin_ci هست ، ولی بازم اطلاعاتی که از دیتابیس میاد (فارسی) به صورت ؟؟؟؟ میشوند!!!Undecided
    مشکل چیست؟
    ۱۳۸۹ خرداد ۲۷ ۰۷:۴۶ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    admin آفلاین
    وحید سهرابلو
    **********

    ارسال‌ها: 5,697
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ آذر ۲۴
    اعتبار: 100
    تشکرها : 1362
    ( 6198 تشکر در 3439 ارسال )
    ارسال: #2
    RE: چرا اطلاعات فارسی من به صورت ؟؟؟ میشود؟!
    کوئری
    SET NAMES UTF8 رو می زنی؟
    ۱۳۸۹ خرداد ۲۷ ۰۹:۱۷ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : k2-4u molana
    faghani آفلاین
    عليرضا فغاني
    ****

    ارسال‌ها: 341
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۸ مرداد ۲۲
    اعتبار: 4
    تشکرها : 255
    ( 85 تشکر در 61 ارسال )
    ارسال: #3
    RE: چرا اطلاعات فارسی من به صورت ؟؟؟ میشود؟!
    یادم رفته بود ، نهBig GrinBig Grin
    گفتم یک چیزی رو از قلم انداختما!!!!UndecidedBig Grin

    ممنون که یاداور شدی...(مشکل کاملا حل شدWink)

    باتشکرHeart
    ۱۳۸۹ خرداد ۲۸ ۰۸:۳۹ صبح
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    sir.lovelorne آفلاین
    حمید کریمی
    ***

    ارسال‌ها: 114
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ اسفند ۱۹
    اعتبار: 1
    تشکرها : 19
    ( 24 تشکر در 17 ارسال )
    ارسال: #4
    RE: چرا اطلاعات فارسی من به صورت ؟؟؟ میشود؟!
    اطلاعات رو به صورت دستی گذاشتین تو دیتابیس یا با کد نویسی؟
    آخه منم این مشکل رو دارم، اطلاعات رو اگه دستی (از خود phpmyadmin) می ذارم تو دیتابیس، موقع خوندن به صورت حروف چرت و پرت چاپ می کنه، اما وقتی که با کد می ذارم، تو دیتابیس به اون صورت چرت و پرت می ذاره، اما موقع خوندن درست چاپ می کنه Big Grin
    می خوام ببینم راهی هست با همون گذاشتن دستی، اطلاعات درست خونده شه یا نه؟
    __________________________________________________________________________
    [تصویر:  aFIrZV1269508325.jpg]
    ۱۳۸۹ تير ۱ ۰۱:۲۲ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    molana آفلاین
    چالیست - chalist
    *******

    ارسال‌ها: 1,764
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ آذر ۳۰
    اعتبار: 60
    تشکرها : 1644
    ( 1550 تشکر در 1015 ارسال )
    ارسال: #5
    RE: چرا اطلاعات فارسی من به صورت ؟؟؟ میشود؟!
    اگه هنگام ساخت دیتابیس و خود انکودینک phpmyadmin رو persian کنید درست دیده می شه اطلاعات
    __________________________________________________________________________
    همه جوره اش رو داریم ظاهرن
    ۱۳۸۹ تير ۱ ۰۵:۱۱ عصر
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    sir.lovelorne آفلاین
    حمید کریمی
    ***

    ارسال‌ها: 114
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ اسفند ۱۹
    اعتبار: 1
    تشکرها : 19
    ( 24 تشکر در 17 ارسال )
    ارسال: #6
    RE: چرا اطلاعات فارسی من به صورت ؟؟؟ میشود؟!
    والا این کار رو کردم، اما نشده Big Grin
    شاید اشتباه انجام دادم، حالا دوباره چک می کنم Big Grin
    __________________________________________________________________________
    [تصویر:  aFIrZV1269508325.jpg]
    ۱۳۸۹ تير ۱ ۱۰:۳۲ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    php آفلاین
    hossein
    ****

    ارسال‌ها: 612
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ دي ۴
    اعتبار: 13
    تشکرها : 467
    ( 798 تشکر در 277 ارسال )
    ارسال: #7
    RE: چرا اطلاعات فارسی من به صورت ؟؟؟ میشود؟!
    اول باید collection رو درست کنی بعد مقادیر رو قرار بد چون مقادیر قبلی بهم میریزه .
    بهتره که collection رو روی اخرین مورد یعنی utf8_unicode_ci قرار بدی اینجوری خیالت همیشه راحته

    بعدشم اون کوئری که وحید تو چست دوم قرار داده رو داخل برنامت قبل از اجرای کوئرهات اجرا کنی .
    __________________________________________________________________________
    (آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۳۸۹ تير ۲ ۱۱:۴۹ عصر، توسط php.)
    ۱۳۸۹ تير ۱ ۱۱:۰۹ عصر
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    sir.lovelorne آفلاین
    حمید کریمی
    ***

    ارسال‌ها: 114
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ اسفند ۱۹
    اعتبار: 1
    تشکرها : 19
    ( 24 تشکر در 17 ارسال )
    ارسال: #8
    RE: چرا اطلاعات فارسی من به صورت ؟؟؟ میشود؟!
    باشه
    ممنون Big Grin
    __________________________________________________________________________
    [تصویر:  aFIrZV1269508325.jpg]
    ۱۳۸۹ تير ۲ ۰۶:۱۹ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    hidensoft آفلاین
    عضو ارشد
    *****

    ارسال‌ها: 1,384
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۸ شهريور ۳
    اعتبار: 46
    تشکرها : 729
    ( 1394 تشکر در 782 ارسال )
    ارسال: #9
    RE: چرا اطلاعات فارسی من به صورت ؟؟؟ میشود؟!
    persian_ci چشه ؟
    ۱۳۸۹ تير ۳ ۰۲:۵۶ صبح
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    php آفلاین
    hossein
    ****

    ارسال‌ها: 612
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ دي ۴
    اعتبار: 13
    تشکرها : 467
    ( 798 تشکر در 277 ارسال )
    ارسال: #10
    RE: چرا اطلاعات فارسی من به صورت ؟؟؟ میشود؟!
    اینجوری دیگه خیالت از همه کارکتر ه راحته .
    حالا این تصور منه شاید اشتباه باشه
    __________________________________________________________________________
    ۱۳۸۹ تير ۳ ۰۳:۱۹ عصر
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    « قدیمی تر | تازه‌ تر »

  • صفحه‌ها (2):
  • ارسال پاسخ
    پرش به انجمن:


    کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
    IranPHP.org | تماس با ما | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | بایگانی | پیوند سایتی RSS