/
  • پیاده سازی ارث بری در پایگاه داده

  • ارسال پاسخ   امتیاز موضوع:
    • 0 رأی - میانگین امیتازات: 0
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5

    حالت موضوعی | حالت خطی پیاده سازی ارث بری در پایگاه داده
    نویسنده پیام
    sara147 آفلاین
    سـارا
    ***

    ارسال‌ها: 408
    تاریخ عضویت: ۱۳۹۲ شهريور ۶
    اعتبار: 21
    تشکرها : 233
    ( 332 تشکر در 210 ارسال )
    ارسال: #1
    پیاده سازی ارث بری در پایگاه داده
    سلام دوستان

    سایت من هم برای مدیریت مطالب هست و هم باید سیستم پشتیبانی مشتریان بهش اضافه بشه.
    بخش کاربرای سایت به این صورتکه: کارمندان شرکت هم مدیریت مطالب میکنن و هم اگر مشتریان شرکت مشکلی داشتن میخوام توی پایگاه داده ثبت بشه.
    قسمت ورود به پنل یکی هست ولی یک پنل برای مشتریان ویک پنل برای کارمندان شرکت.
    حالا بهینه ترین حالت اینه که یک کلاس برای کاربر داشته باشیم. و کلاسهای کارمند و مشتری از اون ارث بری کنند.
    برای پیاده سازی، جداول باید به چه صورت باشند؟( تعداد جداول و کلیدهای خارجی)
    یه جایی خوندم که الزاما نباید هر کلاس رو جدول کنیم.
    __________________________________________________________________________
    به یـزدان که گر ما خرد داشتیم
    کجـا این سر انجـام بد داشتیم؟
    ۱۳۹۳ شهريور ۱۷ ۰۲:۱۴ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    sara147 آفلاین
    سـارا
    ***

    ارسال‌ها: 408
    تاریخ عضویت: ۱۳۹۲ شهريور ۶
    اعتبار: 21
    تشکرها : 233
    ( 332 تشکر در 210 ارسال )
    ارسال: #2
    RE: پیاده سازی ارث بری در پایگاه داده
    اینجا انجمن برای مباحث علمی نیست. ظاهرا پستهای خاله زنک بازی بیشتر جواب میده.
    __________________________________________________________________________
    به یـزدان که گر ما خرد داشتیم
    کجـا این سر انجـام بد داشتیم؟
    ۱۳۹۳ شهريور ۱۹ ۰۲:۴۴ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    admin آفلاین
    وحید سهرابلو
    **********

    ارسال‌ها: 5,697
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ آذر ۲۴
    اعتبار: 100
    تشکرها : 1362
    ( 6198 تشکر در 3439 ارسال )
    ارسال: #3
    RE: پیاده سازی ارث بری در پایگاه داده
    (۱۳۹۳ شهريور ۱۹ ۰۲:۴۴ عصر)sara147 نوشته شده توسط:  اینجا انجمن برای مباحث علمی نیست. ظاهرا پستهای خاله زنک بازی بیشتر جواب میده.

    مگه روبات اینجا جواب میده که توقع دارین سریع جواب داده بشه.
    الان شما دارین از ORM استفاده می کنین؟ توی ORM ارتبری داریم. ارثبری single table که اطلاعات داخل یک جدول ذخیره میشه و از طریق یک فیلد مشخص میشه این رکورد ماله کدوم کلاس هست. که فکر کنم این به دردتون بخوره
    __________________________________________________________________________
    http://mydolphin.ir
    ۱۳۹۳ شهريور ۲۰ ۰۱:۰۹ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : sara147
    Reza آفلاین
    رضا شیخله
    *****

    ارسال‌ها: 3,024
    تاریخ عضویت: ۱۳۹۰ آبان ۱۶
    اعتبار: 133
    تشکرها : 2724
    ( 2718 تشکر در 1692 ارسال )
    ارسال: #4
    RE: پیاده سازی ارث بری در پایگاه داده
    نقل قول: بخش کاربرای سایت به این صورتکه: کارمندان شرکت هم مدیریت مطالب میکنن و هم اگر مشتریان شرکت مشکلی داشتن میخوام توی پایگاه داده ثبت بشه.
    سطح دسترسی بنویسید براش .

    نقل قول: قسمت ورود به پنل یکی هست ولی یک پنل برای مشتریان ویک پنل برای کارمندان شرکت.
    یک فیلد در جدول user بسازید به اسم role و اسمشو customer یا manager بذارید و توی برنامه تون این فیلد رو چک کنید به ازای کاربر جاری تا بدونید کارمند هست یا مشتری و با توجه به سطح دسترسی اجازه کارها رو بدید بهشون .

    نقل قول: حالا بهینه ترین حالت اینه که یک کلاس برای کاربر داشته باشیم. و کلاسهای کارمند و مشتری از اون ارث بری کنند.
    کلاس کلاسش نکن کنترلر و مدل بساز
    من برای کاربر یک کنترلر مینویسم برای مدیر هم یکی دیگه
    __________________________________________________________________________
    -- - RezaWorkShop.ir - blog.RezaOnline.net
    ۱۳۹۳ شهريور ۲۰ ۰۳:۱۸ عصر
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : sara147
    « قدیمی تر | تازه‌ تر »

    ارسال پاسخ
    پرش به انجمن:


    کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
    IranPHP.org | تماس با ما | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | بایگانی | پیوند سایتی RSS